|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny - jakie modne ciuszki dla "większej" babeczki ?
Hej hej , witam ! Od dawna czytam zarówno forum, jak i KWC (tam nawet czasem sięudzielam...), tu tylko raz ... No cóż, nieśmiała ze mnie osóbka
A teraz postanowiłam na poważnie zasięgnąć Waszej porady. Jestem niewysoką, ale okrąglutką osóbką z duuuużym biustem (85F), więc generalnie ubieram się w to, co dostanę w swoim rozmiarze i nie będzie wyglądało jak namiot Załączam trzy zdjęcia, niestety kurka nie mam zdjęcia całej figury, na dwóch pierwszych (tych w swetrze) widać mniej więcej mój największy bubraniowy problem czyli wielki biust, trzecie jest najnowsze), może macie pomysły ? No i jak przy okazji któraś ma pomysł fryzurki dla cienkich, prostych sypkich włosów i pyzatej buzi to też chętnie przyjmę |
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Re: Dziewczyny - jakie modne ciuszki dla "większej" babeczki ?
Aaale usmiech
Ja doradze w sprawie fryzurki - moja siostra ma podobna buzke i wlosy podcina tak troche za brode, bez grzywki, bardzo jej to pasuje, jeszcze dzis poszukam fotek
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
Witaj
Poniżej zamieszczam kilka pomysłów, które mi się nasunęły. Jeśli mogę udzielić niewielkiej rady- Przywiązuj dużą wagę do kroju dobieranego biustonosza Uniesiony zaś biust, wysmukla sylwetkę, uwidocznia talię i wydłuża ją. Zaczęłabym właśnie od podstawy- od bielizny (fantastyczną ofertę posiada Triumph-wykorzystują najnowsze metody optycznie zmiejszające biust, bardziej przystępne ceny posiada zaś Felina- specjalizująca się również w takiej bieliźnie). Z tak przygotowaną "figurą" , można eksperymentować z kreacjami (ps.Najbardziej jednak, npodoba mi się Twój uśmiech,Musisz Być pogodną Osobą Pozdrawiam!
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
Cos mi sister wspominala, ze biustonosze Samanta (czy jakos tak, nie znam tej firmy) sa podobno fantastyczne w duzych rozmiarach. Siostra nosila je, jak po pigulkach jej przybylo, byla bardzo zadowolona.
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
Przykłady <jap>
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Usmiech masz przepiekny
|
|
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
Dzięki dziewczyny
I za propozycje, i za ciepłe słowa Justa, strasznie mi się podoba zwłaszcza ta spódnica, kurde, muszę się przekonać do ich noszenia, normalnie nie wyskakuję ze spodni... |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 | ||
|
Nutka nie gryzie!
|
Masz taka sympatyczna bixke
Jeseś sliczna!!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:50.

, można eksperymentować z kreacjami