| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2006-03-18, 15:27 | #1 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2004-06 
				 | nowa ja :p

Hej Wizażanki!! Postanowiłam się trochę poudzielać na forum. Chciaż nie jestem dobra w dawaniu rad  Od razu chciałabym zaznaczyć, ze po zmanie fryzury poczuję się jak nowo narodzona :p zawsze tak było i chcę jeszcze raz skorzystać z tego. Tyle, że skończyły mi się pomysły :p Mam do Was prośbę. Mam włosy prawie do pasa. Z przodu są do szyi. Chciałabym Was prosić byście mi poradziły jaką fryzurę z takich włosów można zrobić. Chodzi mi o taką na codzień. Znudziły mi się włosy które noszę cały czas rozpuszczone albo związane w "koński ogon". Chciałabym jakiejś odmiany zwłaszcza, że mam dla kogo  Mam jeszcze drugie pytanie. Czy z włosów które są do szyi można zrobić grzywkę?? Jeśli tak to jak?? Chodzi mi o domowe sposoby bo jak na razie jestem spłukana  Bardzo proszę Was o pomoc....!!! Z góry dziękuję         | 
|     |   | 
|  2006-03-18, 18:04 | #2 | 
| Raczkowanie | 

Dot.: nowa ja :p

Mysle, ze sama w domu nie powinnas ryzykowac. Za samo zrobienie grzywki bez mycia i modelowania fryzjerka nie powinna wziac od Ciebie duzo pieniedzy. Uwierz mi, ze takie domowe scinanie bedzie Cie kosztowalo duzo wiecej nerwow. Co do fryzurki, bylo juz sporo watkow o grzywkach. Przejrzyj sobie nastepujacy watek, a napewno wybierzesz cos dla siebie: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...hlight=grzywka | 
|     |   | 
|  2006-03-18, 20:23 | #3 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2006-01 
				 | 

Ja za zwykłe ścięcie i pocieniowanie płacę 12 zł i nie narzekam   Sama bym się nie cięła, odwagi brak   | 
|     |   | 
|  2006-03-22, 10:59 | #4 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2005-07 Lokalizacja: Białostoczek 
				 | 

cos na codzien

__________________ "(...)jak gdybym zamknęła motyla w puszce po landrynkach i spisywała na papierze nutowym trzepot jego skrzydeł tam(...)w blaszanej ciemności, aż by nie ucichł..."  | 
|     |   | 
|  2006-03-22, 11:02 | #5 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2005-07 Lokalizacja: Białostoczek 
				 | 

...

__________________ "(...)jak gdybym zamknęła motyla w puszce po landrynkach i spisywała na papierze nutowym trzepot jego skrzydeł tam(...)w blaszanej ciemności, aż by nie ucichł..."  | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:27.