![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosenne porządki:)
Cytat:
http://bluegirl-ewa.blogspot.com/ Edytowane przez bluegirl Czas edycji: 2006-03-23 o 16:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
W zasadzie to ineteresuje mnie Cicaplast
![]() Mam to: poj. 30g, sprobowany tylko.Niestety potrzebuję czegoś silniejszego. http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...s&itemid=10051 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Interesuja mnie dwa pierwsze kremy do twarzy. http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=101427 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
staję w kolejce do tych kremów:
La Roche-Posay, Cicaplast, preparat przyśpieszający regenerację naskórka - zużycie: około pół tubki z 40 ml pojemności wyjściowej (niestety nie mogę stwierdzić dokładnie, ponieważ nie widać nawet pod światło); data ważności do września 2008 Bioderma, Sensibio AR, krem aktywny dla skóry z problemami naczynkowymi - zużycie: 1 posmarowanie skóry z pojemności wyjściowej 40 ml; data ważności do listopada 2008 (+ pudełko) tutaj mój watek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=103901 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Apotheker Scheller, nawilżający krem matujący z ananasem - zużycie: używany przez parę dni i z 75 ml pozostało chyba z 60 (krem sięga do linii zakrętki); data ważności: na pudełku i na kremie napisane że do 08.11, ale obstawiałabym raczej, że chodzi o listopad 2008 niż że o sierpień 2011 (może jest to amerykański sposób pisania daty?), w każdym razie krem został kupiony w Polsce miesiąc temu; w komplecie z pudełkiem
Garnier Skin Naturals, Ultra Świeżość, Fluid nawilżający przez 24 h (nietłusty) - zużycie: z 75 ml ubyło tyle, że fluid sięga teraz ponad napis Garnier (w razie potrzeby załączę zdjęcie); data ważności do 16.02.2008 zerknij do mnie...znajdziesz cos? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 45 pkt / 100% pozyt.
|
Po kolei
![]() ![]() sylwia.gda - osobno witam mieszkankę pięknego miasta Gdańska; niestety Hydrolan miałam i zdołałam go użyć tylko raz - efekt można porównać do misia pandy z nerwicą... więc wolę już nie ryzykować. bluegirl - niestety, nic mi w oko nie wpadło ![]() Aneta??? - z Twojej listy interesowałby mnie krem Olay na noc + może Lipidiose Vichy (oczywiście jedno opakowanko) za Dermalibour - wchodziłoby to w grę? Madlaine - u Ciebie to nawet dużo widzę ![]() ![]() marta... - chyba nic dla siebie nie znalazłam, szkoda, że podkład za ciemny dla mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiscie,mnie to odpowiada. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
MagJa, bardzo przepraszam, ale przed chwilą właśnie uzgodniłam jego wymianę, tak więc już nieaktualny, przykro mi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
znalazłabyś coś u mnie za:
Garnier Skin Naturals, Ultra Świeżość, Fluid nawilżający przez 24 h (nietłusty) - zużycie: z 75 ml ubyło tyle, że fluid sięga teraz ponad napis Garnier (w razie potrzeby załączę zdjęcie); data ważności do 16.02.2008 Garnier Skin Naturals, Ultra Lift, krem na dzień przeciwzmarszczkowo-ujędrniający - zużycie: ok. 1/5 z 50 ml; data ważności do 08.12.2008 (niestety z nieznanego mi powodu data jest umieszczona tylko na kartonowym pudełku, a nie bezpośrednio na opakowaniu kremu) + pudełko oczywiście
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2006-03-24 o 12:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Dax Cosmetics, Perfecta Cera Mieszana, Mikro Perły Matujące z Fito-Retinolem, krem na dzień i na noc - zużycie: z 50 ml ubyło ok. 5 ml, może troszkę więcej, ale krem wypełnia słoiczek aż po zakrętkę, więc zużyte jest to co było nad linią zakrętki; data ważności do czerwca 2008
Mam do wymiany: -Maseczka Avon Vitamin Boost użyta ze 3 razy (ważna do 11.10.07) -mogę odlać 50 ml kremu Avon Naturals Grejfrut&Drzewo herbaciane do słoiczka -Sunsilk zielony „Fale I Loki” odżywka- 2/3 opakowania -Sunsilk zielony „Fale I Loki” krem- 60% -Sunsilk fioletowy odżywka „Wygładzone włosy, Łatwiejsze układanie”- 2/5 -Rimmel Soft Khol, kredka do oczu rozbielony róż 8,5 cm, peknięta nakrętka -mogę zrobic odsypke granatowego cienia sypkiego Bourjois -szminka Avon Color kolor Gold Dipped zostało ponad 50% -15 rudych kulek z perełek brązujących Avonu -12ml mała tubka Pure Zone peeling do twarzy L'oreal -2 próbki Extraordinary Avonu -Yves Rocher próbka 0,7 ml Comme Une Evidence (oryginalnie zapakowany nasączony płatek) ![]()
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
hej! czy znalazłabyś coś u mnie za kremik Dax do cery mieszanej? może dobrałabyś sobie u mnie kilka drobiazgów za ten jeden krem. pozdrawiam i prosiłabym Cię bardzo o odpisanie - czy tak, czy nie - na moim wątku: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=102572 pozdrawiam!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
rzyrafko, IlonoMarianno - niestety, w Waszych wątkach widzę głównie kolorówkę oraz Avon, więc nawet gdybym chciała, moja cera chcieć nie będzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Apotheker Scheller, nawilżający krem matujący z ananasem - zużycie: używany przez parę dni i z 75 ml pozostało chyba z 60 (krem sięga do linii zakrętki); data ważności: na pudełku i na kremie napisane że do 08.11, ale obstawiałabym raczej, że chodzi o listopad 2008 niż że o sierpień 2011 (może jest to amerykański sposób pisania daty?), w każdym razie krem został kupiony w Polsce miesiąc temu; w komplecie z pudełkiem
Garnier Skin Naturals, Ultra Świeżość, Fluid nawilżający przez 24 h (nietłusty) - zużycie: z 75 ml ubyło tyle, że fluid sięga teraz ponad napis Garnier (w razie potrzeby załączę zdjęcie); data ważności do 16.02.2008 Znajdziesz coś u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Ja również jestem chętna na krem ananasowy
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...90#post1563590 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
agusiu_85 - byłabym skłonna wymienić fluid nawilżający Garniera za ten krem do ciała Avonu (różany). Podoba mi się też masło kakaowe Ziaji, ale do takiej wymiany musiałabyś dobrać sobie ode mnie coś jeszcze
![]() MoniaK - niestety, nic nie znalazłam. weronika18 - u Ciebie podoba mi się sporo rzeczy i mam problem z wyborem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
Faktycznie, agusiu, ja ślepa jestem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
emememsik - a znajdę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:07.