| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2006-03-25, 12:37 | #1 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2006-03 
				 |   Dziewczyny pomozcie!!!Brak moze z wasza pomaca tym razem sie uda!!!!

Drogie dziewczyny.No wlasnie i znow wybieram sie do fryzjera.Mam nadzieje ze tym razem bede zadowolona dluzej niz jeden dzien po wizycie.  Kompletnie nie mam pojecia co zrobic z moimi wlosami.Moje wlosy sa nijakie,ani proste ani krecone,poldlugie,suche na koncach  i przetluszczajace sie u nasady.nachodzi mnie na trwala,a moze by je tak wyprostowac?  A jak juz i to nie pomoze to sie juz chyba zetne na lyso.  Ale ciekawe co na to powie moj chlopak...   Edytowane przez zona Czas edycji: 2006-03-25 o 14:35 Powód: brak zainteresowania | 
|     |   | 
|  2006-03-25, 19:38 | #2 | 
| Moderator Zarejestrowany: 2005-07 Lokalizacja: Bayern/DE 
				 | 

Dot.: Moze tym razem sie uda...!!!!!

Witaj,czemu usunelas fotke     
mikroREKLAMA
 Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) | 
|     |   | 
|  2006-03-26, 11:16 | #3 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2006-03 
				 | 

Hej nie usunelam fotki bo nie udalo mi sie zadnej zamiescic,nie wiem czemu!!!

| 
|     |   | 
|  2009-12-11, 11:22 | #4 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2009-11 
				 | 

ja tez miałam problem z wizytami u fryzjera. zwyczajnie się bałam, bo kiedys poprosiłam panią,żeby mi ścieła same końcówki, a ona mi pojechała po całości i ścieła 7cm  ale przeżyłam. ostatnio wybrałam się do świetnej fryzjerki we wrocławiu i jestem strasznie zadowolona. mama jak mnie zobaczyła to powiedziała,że mam filmowe włosy  wycieniowała mi, podręciła  i na co dzień nie muszę nic przy nich robić, same się świetnie układają   | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:18.