| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2006-03-25, 13:43 | #1 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2004-04 Lokalizacja: Kraków 
				 | nowa fryzurka na wiosne ;-) pomóżcie...

Hej Dziewczyny   Mam nieodpartą ochotę, żeby zmienić coś w sobie na wiosnę, a że ostatnio wpadła mi w łapki jedna fryzurka to zaczęłam się zastanawiać czy będzie pasować do mojej buźki. Farbowanie włosów raczej odpada, ale na jakieś jasne refleksy zgodziłabym się bardzo chętnie ;-) załączam moje fotki i zdjęcie fryzurki, która chciałabym sobie zrobić i bardzo proszę o radę czy będzie mi w niej ładnie  Wszystkie inne propozycje też bardzo mile widziane  z góry dziękuję za jakiekolwiek zainteresowanie moim postem ;-) buziaki | 
|     |   | 
|  2006-03-25, 14:24 | #2 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2005-05 Lokalizacja: gliwice 
				 | 

Dot.: nowa fryzurka na wiosne ;-) pomóżcie...

O kurcze, a ja myslalam ze to ty jestes na tym zdjeciu, ładnie "odnowiona" Jak dla mnie super dla ciebie  ) 
				__________________  kociubek | 
|     |   | 
|  2006-03-25, 14:25 | #3 | 
| Raczkowanie | 

zrup se balejarz napewno nie pozalujesz i cienice na pazurki tak do ramion.pocieniuj se wloski napewno bedzie pasowalo .masz ladną i ciut ciąglą duske.   pozdrawiam! | 
|     |   | 
|  2006-03-25, 14:40 | #4 | 
| Raczkowanie | 

przepraszam też nie lubie jak ktoś mi zwraca uwage na bledy ortograficzne, ale "zrup" piszemy zrób

__________________ Success doesn't consist on winning all the time, but on never giving up. | 
|     |   | 
|  2006-03-25, 14:43 | #5 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2005-12 
				 | 

MOim zdaniem jak najbardziej Ci bedzie pasowac. Wiec nie zastanawiaj sie nawet tylko lec do fryzjera i scinaj wloski  Ale fotke po oczywiscie umiescisz?? | 
|     |   | 
|  2006-03-25, 14:53 | #6 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-04 Lokalizacja: Cieszyn 
				 | 

wg mnie ładnie Ci w tej fryzurze, którą aktualnie masz, ale jak wiadomo każda kobieta na wiosnę lubi zmiany i chętnie się na nie decyduje, więc jeśli też masz na to ochote to radziłabym Ci zrobić jakieś fajne refleksy w kolorze ciepłego, ciemnego blondu połączonego z orzechem - coś w stylu J.Lo.

| 
|     |   | 
|  2006-03-25, 16:14 | #7 | 
				 | 

dziękuje Wam bardzo za odpowiedzi   ciągle jeszcze sie waham, ale chyba jutro zadzwonie do fryzjerki i umówię sie na wizytę u niej w następny weekend   lola342- jasne że fotki po będą, o ile oczywiscie nie będę wyglądać tak okropnie, że wstyd będzie zdjecia zamieścic ;-) jeśli ktoś ma jeszcze jakieś propozycje albo potrafi tak fajnie "przymierzyć" fryzurke do buźki to będe bardzo wdzieczna  pozdrawiam   | 
|     |   | 
|  2006-03-25, 16:40 | #8 | 
				 | 

hmm a tak jeszcze z ciekawości: jak się nazywa taki kolorek,który ta dziewczyna z wklejonej przeze mnie fotki ma na włoskach?... co prawda nie chciałam farbować, ale...   | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:20.