![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() :: Deep Red ::
Deep red ...
Po sprawdzeniu 14 odcieni znalazłam wreszcie swoją własną czerwień. I nie mogłam się powstrzymać- dzisiaj ostro i drapieżnie. Świetne uczucie, spróbujcie koniecznie znaleźć swoją czerwień- jest bardzo kobieca... I cos nowego- zdjęcia na białym tle. Komentujcie, oglądajcie- zapraszam. ![]() -Max Factor Lasting Performance 101 Ivory Beige -dermacol 217 -CC puder nabłyszczający nr 1 Beachcomber -białe perły Visique -róż Cantare podwójny (matowa cegła+błyszczący róż indyjski) -cień constance carroll diamond biały -cień constance carroll czarny -liner czarny Vollare -brąz i złoto sypkie Visique -brąz 37 Inglot -biała kredka Inglot wewnątrz powieki -tusz Mikado Astor -konturówka Clinique 06 Honey Red -szminka czerwona chińska J -brwi Clinique Shaping taupe
Edytowane przez karo-la Czas edycji: 2006-04-24 o 16:41 Powód: usunęłam fotki buzi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: :: Deep Red ::
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Nooooooooooooooooo
![]() moja czerwień przy Twojej się chowa ![]() super ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Pieknie po prostu. Zreszta jak zawsze. Dla mnie niestety nie jest czerwien bo strasznie zolte zeby wydaja sie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Bardzo seksowny makijaż
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
![]() Yen- na fotce z oczami są też same usta- pomalowane równiutko. Na zdjęciach twarzy może to światło się odbiło- szminka jest satynowa, ma prawo odbijać światło.
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
ja nie wiem jak Ty cieniujesz te oczeta cos pieknego i piekna czerwien
![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Smileofangel ja też nie wim
![]() Yennefer czerwona chińska szminka nawilżająca za zł 6, z witaminą- A i E i kurcze żeczywiście nwailża- zjadłam obiad i zmazała się tylko z samego środka. ![]()
![]() |
#10 |
kosmitka
|
Pewnie Ci nudno czytać takie komentarze, ale cóż ciekawszego mogę napisać ponad to, że mi się podobało
![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
szok!!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
czeko- dziękuję bardzo
![]() anciaahk - miło mi jest czytać KAŻDY, nawet najmniejszy komentarz ![]() Szczególnie gdy widzę że dużo osób ogląda, a potem ucieka i nie zostawia po sobie śladu ![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Tak jak ktoraś z dziewczyn już pisała w jakimś innym wątku, założylam sobie folder z Twoimi makijażami i zbieram
![]() Bomba po prostu ![]() ![]() I zdradź jak się znajduje własną czerwień - moze też znajdę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Bardzo ładnie, klimatycznie... jak ze starych filmów
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Białe tło - bomba! Można faktycznie skupić się na makijażu. Poza tym daje wrażenie mnóstwa światła
![]() ![]() A sam makijaż PRECYZYJNY niezwykle. Usta grają oczywiście główną rolę, kolor świetny, wargi takie gładziutkie są - po prostu rewelacja. Oczy również mi się podobają - chciałabym je zobaczyć pomalowane troszeczkę oszczędniej do tych samych ust, ale to z czystej ciekawości raczej. Uff, zaraz idę do Photoshopa ciąć swoje fotki - mniej spektakularne, ale zawsze coś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Karola bardzo mi się wbiłaś w temat z tym makijażem. Ja wprost przepadam za seksowną czerwienią na ustach i mocniej pociagniętym okiem.
![]() ![]() Można się czepić "kanciastego" sposóbu nałożenia cieni, ale pal sześć... ![]() Ps. Też długo szukałam swojej czerwieni na usta, ale w końcu znalazłam i to w dwóch wersjach. Błyszczącej - winylowej i satynowej. ![]() Polecam Wam kobiety czerwień na usta. ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Karola wpaniale wygladasz w tej czerwieni
![]() Oczy podobają mi się pół na pół. stre zakończenie wszem ładnie wygląda , ale nie podoba mi się jak jest nałożony ciemny cień na powiece ruchomej. Tam mógłby być nieco bardziej roztarty, bardziej przenikać w szarość, a dpiero na zakończeniu tzn. w zewn. kąciku stro się kończyć < tak jak jest teraz>. Masz piękne usta w tej szmince ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
Goth zauważyłam że taka szminka cudownie zmniejsza mi usta- podkreśla ich formę- błyszczyk je rozlewa, nie mam wyraźnej linii ust. Szukaj- dobierz do włosów, cery, i koloru oczu.Próbuj. Ja wczoraj spędziłam nad tym ponad 30 minut...
![]() raspberry69 spróbuj- ja z tą czerwienią ożyłam, nawet fizycznie ![]() Słoneczniku- dziękuję ![]() Olaola próbowałam z jaśniejszymi oczami i wygląda fatalnie- jakbym miała tylko USTA ![]() ![]() Pomadko ![]() ![]() ![]() manolita- dziękuję . Właśnie odkrywam że mam usta ![]()
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Piękny,klasyczny makijaz. Kanciaste, graficzne nałożenie cieni pasuje mi tutaj jak najbardziej. Pięknie wyglądasz. Czerwień idealna, a białe tło sprawia, że fotki wydają się jeszcze bardziej profesionalne niż dotychczas(mimo, że pozostałe są też very proffessional
![]() Chyba przeniosę sie do Wrocławia, żebyś mogła mnie pomalować kiedyś ![]()
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
karo-la aaa, w takim razie moja ciekawość już niczego nie wymaga
![]() Co do ust - warto, warto, ja od kilku lat pomadki ochronne i pilingi stosuję przez okrągły rok i nie mam już żadnych problemów ![]() Buziak. Idę fotoszopić, aby oszołomić Was, drogie Wizażanki, moim niezwykłym makijażem ![]() Eee.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
psssss....ale gorrrrąco
![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Elegancja w najlepszym wydaniu
![]()
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
masz fantastyczne usta, niczego im nie brakuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Moderatoreska
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
karolciu, czy mogę zapytać czym się zajmujesz? bo jeśli nie zarabiasz na życie wykonywaniem makijaży to znaczy, że talent się marnuje!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przy okazji dołączam się do apelu Karo-li: DZIEWCZYNY, UŻYWAJCIE CZERWONEGO! Oczywiście w odpowiednich okolicznościach i do odpowiedniego stroju... Czerwień jest zupełnie niesłusznie zaniedbywana na rzecz różowego.
![]() |
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
Często przeglądam MM, jednak nie wypowiadam się, ale to muszę po prostu napisać: piękny kolor szminki
![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
mi się podobają tak samo usta jak i oczy, a to ostre wyciagniecie cienia bez roztarcia daje naprawde intrygujacy efekt, ale musialo byc pracochlonne
![]() ![]()
![]() |
#30 | |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() Usta przepięknie czerwone, fakt-ale ja zachwycam się spojrzeniem Karola, brawo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:29.