![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
>>Wiosenny Płaszczyk NEW LOOK (nowy), bluza RAVEL... na dobre ciuchy lub kosmetyki<<WĄTEK ZAMKNIĘTY WSZYSTKO LECI DO RedButterfly ![]() ![]() Z chęcią wymienię nowy płaszczyk NEW LOOK oraz bluzę firmy RAVEL dla której projektował sam ARKADIUS. wymienię się na inny płaszczyk (lub jakieś okrycie na wiosnę), t-shirty, wysokopółkowe kosmetyki, zapachy... oczywiście rozważę każdą propozycję ![]() zapraszam również na mój wątek z kosmetykami: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=106010 1. NEW LOOK. Płaszczyk kupiła mi siostra, ale okazał się za mały. Jest nowy, nie był przez nikogo noszony, ale nie posiada sklepowych metek ponieważ od razu je odcięłam i wyrzuciłam. Poleżał w szafie 1,5 miesiąca i postanowiłam go wymienić. To wiosenny płaszczyk w militarnym stylu, kolorek taki jak na fotkach. Jest znakomitej jakości i bardzo efektowny. oto dokładne wymiary płaszczyka: szerokość od pachy do pachy- 44 cm. szerokość w talii- 40 cm. długość rękawa od pachy- 47 cm. długość całkowita (wzdłuż zamka)- 80 cm. 2. RAVEL. Bluzę przywiozła mi ta sama siostra z USA, ale i w tym przypadku okazała się za mała ![]() Bluza jest niezwykle oryginalna. Posiada bardzo fajny wzór na plecach, który nie ściera się po praniu. Swoją bluzę prałam już kilkanaście razy, a wzór wygląda jak nowy, zresztą tak samo jak bluza. Jest wykonana z bardzo dobrej jakości materiału, który nie wyciąga się, nie spiera. To 100% bawełna. Posiada bardzo oryginalne szwy (przeszycia), co daje super efekt. Na prawej piersi ma wyszyty firmowy znaczek i z boku na szwie po prawej stronie również znaczek firmowy. Dodam od siebie, że zdjęcie nie oddaje całego uroku bluzy. Jedynym mankamentem jest brak sznureczka w kapturze. oto dokładne wymiary bluzy: szerokość od pachy do pachy 48 cm. długość całowita mierzona od ramienia- 50 cm. długość rękawa od pachy- 46 cm. szerokość na dole- 39 cm. ZAPRASZAM SERDECZNIE DO WYMIANY
Edytowane przez alternatywa Czas edycji: 2006-03-30 o 18:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Dot.: >>Wiosenny Płaszczyk NEW LOOK (nowy), bluza RAVEL... na dobre ciuchy lub kosmetyki<<
zainteresowana jestem bluza
![]() ![]() ![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Dot.: >>Wiosenny Płaszczyk NEW LOOK (nowy), bluza RAVEL... na dobre ciuchy lub kosmetyki<<
Znajdziesz coś u mnie za płaszczyk?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=96042 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
podoba mi sie bluza
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
1 Kurtka jeansowa z futerkiem Miss Sixty rozmiar xs/s stan BDB ale będzie na mnie za mała ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Wpisuje wymiarki może akurat
![]() wymiarki kurtki mierzona z tyłu bez kołnierza ok54/5 OD PACHY DO PACH 47/8 DÓŁ TEŻ W NAJWEŻSZYMM OK45 ZAMEK 27 rekaw 58 wierzch jeans w środku futerko na metce : 98% cotton 2% Lycra - Elastan Firma Miss sixty |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
tez mam ochote na plaszczyk, zapraszam do moich watkow
btw--> nic u ciebie z kosmetykow nie wybralam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Proszę nie dublować wątków. Gdyby każdy zakładał takie "zapraszam do siebie" to Targowiska miałyby 50 stron więcej.
Połączone. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() zmierzę wszystko dokładnie i dam Ci znać wieczorem |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
chcę wymienić te rzeczy nie tylko na ciuchy, ale również kosmetyki dlatego zamieściłam swój wątek również w forum kosmetycznym, bo często dziewczyny z kosmetycznego (i na odwrót) nie zaglądają do ciuszkowego. ale jak to takie przestępstwo to przepraszam nie wiedziałam (choć przyznam, że spotykałam się z takimi wątkami i nie było takiej reakcji). |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() pomierzę wszystko jeszcze raz i prześpię się z tą sprawą ![]() jutro dam Ci odpowiedź. ale bardziej jestem na tak niż na nie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
moze cos znajdziesz
![]()
Jednej rzeczy wam brakuje-wszystkim bez wyjątku: odwagi. Nie mówię o jakimś popisyaniu się czymś przed kimś.Chodzi mi o odwagę przeżycia siebie aż do końca.Wszytko jedno gdzie: dożywtnie więzienie, klaztor, ferma wśród bushu czy wyokie stanwsko w jakimś ohydnym wielkim mieście Bogini Sportu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
a u mnie za bluze??
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:23.