| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2006-03-31, 19:16 | #1 | 
| Przyczajenie |   Pomocy.... kompletnie nie moge sobie poradzić :(

Witam Niestety, musze znów poprosic Was o pomoc. Próbowałam cos kombinować w tym photoshopie w zwiazku z moją fryzura... ale na marne. NIC nie wychodzi, moze jeszcze gdybym jeszcze miała polską wersję  . Interesuja mnie fryzurki poniżej, nie wiem jakie dokładnie mam wstawić tam fotki mojego pyszcza, probowałam wszystkiego ale mam chyba pecha...   POMOŻE MI KTOŚ RAZ JESZCZE?   Plissssssss  To ja: 
				__________________ "Miłośc jest kombinacją podziwu, szacunku i namiętności. Jeśli żywe jest choc jedno uczucie, nie ma o co robic szumu. Jeśli dwa, może to nie jest mistrzostwo świata, ale blisko. Ale jeśli wszystkie trzy, to śmierc nie jest potrzebna - trafiłaś do nieba za życia" | 
|     |   | 
|  2006-03-31, 19:30 | #2 | 
| Przyczajenie | 

Dot.: Pomocy.... kompletnie nie moge sobie poradzić :(

A to fryzurki, które mnie interesują    
				__________________ "Miłośc jest kombinacją podziwu, szacunku i namiętności. Jeśli żywe jest choc jedno uczucie, nie ma o co robic szumu. Jeśli dwa, może to nie jest mistrzostwo świata, ale blisko. Ale jeśli wszystkie trzy, to śmierc nie jest potrzebna - trafiłaś do nieba za życia" | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:50.