![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
*** Nowy, uporządkowany wątek :) oryginalne ciuszki, buty i srebrna biżuteria !!! ***
DOKŁADKA 1 STR. !
Zapraszam do wymiany ![]() - czekoladowy top (r. 36, 38) - bluzka koszulowa czarna (r. 36, 38) - bluzka dzianinowa czarna z deklodem w serek - wszelkie ciuszki z orientalnymi motywami (rozmiar j.w.) - paski - torebki - biżuteria - krótki żakiet sztruksowy czarny r. 38 - dobry samoopalacz .. i inne rzeczy, które wpadną mi w oko. ![]() - bluzeczka beżowa z rozszerzanymi rękawkami. Z przodu ma chińskie literki ![]() - top z koronką z cienkiego welurku w kolorze głębokiej czerwieni r. 36 - bluzeczka czarna VERO MODA z ciekawym, ukośnym dekoltem i troczkami przy rękawach i po boku. Rozm. M, ale na S też będzie dobra - Złota bluzeczka, lekko prześwitująca. Śliczna! - bluzeczka sweterkowa w kolorze gorzkiej czekolady złamanej ciemnym fioletem.
"Kocha się nie za cokolwiek, lecz pomimo wszystko... kocha się za nic..." Edytowane przez tessalia Czas edycji: 2006-04-22 o 21:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: *** Nowy, uporządkowany wątek :) oryginalne ciuszki, buty i srebrna biżuteria !
- bluzka pistacjowa WALLIS. Na metce rozm. 14, ale sądzę, że to jakieś 38-40.
- bluzeczka z nadrukiem. Wyszła jakby była fioletowa, jednak w rzeczywistości jest bardziej różowa. - kolejna bluzka z krótkim rękawem. Tym razem w oryginalne kwiaty rozm. to takie typowe M. - bluzeczka biała. Przy szyi wykończona koralikami. - żółty sweterek - bluzeczka. Zapinana na 3 guziki - Top na ramiączka. Z przodu ma naszyte 3 kwiatuszki.
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: *** Nowy, uporządkowany wątek :) oryginalne ciuszki, buty i srebrna biżuteria !
- biała bluzka - top Hennes. Na dole ma gumeczki, rozciąga się. Rozmiar 38.
- szary sweterek zapinany na guziki S/M - kurtka jeansowa, mało noszona - ciepły golf, wełniany, założony 2 razy, rozm. M/L - piękna spódnica w orientalne wzory. Na mnie niestety za duża Kolor bardziej stonowany niż na zdjęciu. Rozm. typowe M. - marynarka (kurteczka?) w ciekawym kolorze. Rozm. na metce M, ale myślę, że to takie S-M.
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
- żakiet S.Oliver w kolorze ciemnej zieleni. Rozm. 38
- eleganckie beżowe spodnie w kant z białymi paseczkami - bojówki ze ściągaczami w pasie i przy nogawkach. Założone ze 2 razy - zdecydowanie nie jest to mój styl.. . Będą dobre na 36-38 - spodnie Connect, czarne, materiałowe. Rozm. 40 - Cienki sweterek ze srebrną nitką. Bardzo efektowny.
"Kocha się nie za cokolwiek, lecz pomimo wszystko... kocha się za nic..." Edytowane przez tessalia Czas edycji: 2006-04-22 o 21:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
- spodnie czerwone.
- jeansy Jukon. Rozmiar 32/32 ale były skracane. Będą dobre na jakieś 167 cm wzrostu. Bardzo porządny, gruby jeans, na mnie niestety sporo za duże, szczególnie ostatnio. Trochę jaśniejsze niż na zdjęciu. - bluzka koszulowa czerwona (na zdjęciu wyszła taka różowawa, ale to wina apartu) w białe paski też taka 40. - bluzeczka w niebieską kratkę z kołnierzykiem (38-40) - spódnica kopertowa - nowa, lecz bez metek bluzka czerwona. Kolor bardziej stonowany niż na zdjęciu. Na mnie niestety za duża. Rozm. 40
"Kocha się nie za cokolwiek, lecz pomimo wszystko... kocha się za nic..." Edytowane przez tessalia Czas edycji: 2006-04-18 o 14:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
- klapki jeansowe na koturnie z kwiatuszkami na przodzie. Rozm. 39. Prawie w ogóle nienoszone.
- śliczne beżowe, skórzane buty z ażurowym wzorem. Stan bdb - niewielkie otarcie na jednym z nich, poza tym jak nowe. Są nietety na mnie za duże. Rozm. 39, ale to duża 40. - srebrna kolia robiona na zamówienie u jubilera. Wymienię na coś szczególnego - srebrny pierścionek - srebrne kolczyki - srebrny łańcuszek z kulką
"Kocha się nie za cokolwiek, lecz pomimo wszystko... kocha się za nic..." Edytowane przez tessalia Czas edycji: 2006-04-06 o 18:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
- spódnica welurowa czarna. Może komuś przyda się na egzamin, maturę. Rozm. z metki L, ale jest to takie S/M.
"Kocha się nie za cokolwiek, lecz pomimo wszystko... kocha się za nic..." Edytowane przez tessalia Czas edycji: 2006-04-15 o 21:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Dot.: *** Nowy, uporządkowany wątek :) oryginalne ciuszki, buty i srebrna biżuteria !!! ***
kolejne miejsce na ew. dokładkę
![]()
"Kocha się nie za cokolwiek, lecz pomimo wszystko... kocha się za nic..." Edytowane przez tessalia Czas edycji: 2006-04-06 o 18:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
Przekupka: 18 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: *** Nowy, uporządkowany wątek :) oryginalne ciuszki, buty i srebrna biżuteria !!! ***
Będę mamą!!! https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=160312 - nowy wątek ciuszkowy - 02.12. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=146688 - książki,plyty,puzzle Szukam laktatora, kocyka dla dzidziusia! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
mozekiedys - niestety nic nie znalazłam dla siebie
![]()
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
RedButterfly - odpisałam w Twoim wątku
![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
tessalio masz nowy wąteczek i podobaja mi sie spodenki z gwiazdką i kaszkiet , a Tobie podobał się mój strój kąpielowy, pasek i arafatka , to jak robimy??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Manilio, jak najbardziej mi taka wymianka odpowiada
![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
tessalio super fajnie bardzo sie cieszę
![]() ![]() a powiedz mi czego jeszcze poszukujesz? cos z kosmetyków lub ciuszków ? bo kusza mnie jeszcze tamte ciemne spodenki i ta bluzeczka na ramiączka głeboka czerwień , chyba dobrze odczytałam ![]() nie znalazłam tej cholerki ładowarki ale może dam radę od kogos pożyczyć , bo w sumie mam do zrobienia pare fotek , i ładowarka nowa mi sie raczej nie przyda bo bedę kończyła dzialalność na wizażu z braku czasu ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
podoba mi sie u Ciebie srebrny pierścionek. znajdziesz cos?
![]() |
#20 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#21 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
jakie ma wymiary i z jakiego materiału jest?
![]() |
![]() |
#22 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
No ładna, ładna
![]() ![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
bardzo spodobala mi sie u ciebie amarantowa blzueczka NEXT, czy jest jeszcze wolna?
zapraszam do mojego watku,moze znajdziesz cos dla siebie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Czekam na dalsze propozycje ![]()
![]() |
![]() |
#27 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Mam bardzo podobną, dlatego dwie prawie takie same nie są mi potrzebne.
![]()
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Znajdziesz u mnie coś za żakiet?
![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1144344209
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:12.