|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: Burberry London 30ml EdP
Hej!
Co prawda nie mam Tresora, ale zajrzyj do mojego wątku, może coś znajdziesz ![]() Chętnie wymienię kilka kosmetyków za te perfumki
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Czy masz mozliwość zrobienie fotki temu flakonikowi, który posiadasz? I czy wiesz może - mimo, że to prezent - gdzie była kupowana ta woda?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
no niestety nie bardzo mam jak zrobic zdjątko, ale pudełeczko wygląda dokładnie tak samo, w środku jest flakonik opatulony w kraciasty materiał
postaram się jednakowoż w najbliższym czasie dorwać kogoś z cyfrówką wiem na pewno, że woda została kupiona w Niemczech (najprawdopodobniej w douglasie)
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tresor'a niestety nie mam .
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam 30 ml. Lovely Sarah Jessica Parker (co prawda na razie w rezerwacji, ale nie wiem, czy mojua korespondentka się zdecyduje
), 30 ml. z malutkim ubytkiem Cabotine de Gres, resztkę Be Delicious (jako dodatek ). Może Cię to zainteresuje
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
ja Tresora tez co prawda nie mam, ale moze Celine EDT ?
tu moj watek http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=103720 |
|
|
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
up up
![]() powiem tylko od razu, że na wymiankę w grę wchodzą zapachy, szczególnie Dior Dune, Lancome Tresor, Cacharel Noa, Clinique Happy Heart. Pozdrawiam! |
|
|
|
|
#9 |
|
Wtajemniczenie
|
i jeszcze raz do gory, moze ktos sie jednak skusi - oczywiscie rozpatrze rozne zapaszkowe propozycje
![]() Maggie, Szarada, Ania - przykro mi, ale nic nie znalazlam
|
|
|
|
|
#11 |
|
Wtajemniczenie
|
hej Papiszynko
![]() bylabym wstepnie zainteresowana Laura Biagotti, ale musze skoczyc do perfumerii i jeszcze ja obwachac jesli bylabys sklonna zarezerwowac ten zapach dla mnie, to bede bardzo wdzieczna, najpozniej w czwartek sie odezwe, obiecuje
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Ok nie ma sprawy
![]() EDIT: Zrobilam jeszcze zdjecie w przewrocie i tam chyba nie ma 2/3, ale wiecej niz polowa
|
|
|
|
|
#13 |
|
Wtajemniczenie
|
witam ponownie
![]() Papiszynko... niestety nie mogę nigdzie dorwać tej Laury, a nie chciałabym Ci jej blokować, więc będę poszukiwać czegoś innego na wymianę... pozdrawiam! zatem wątek hop, może się komuś spodoba, hmmm? ![]() ps. mam jeszcze krem matujący Mat-B Complex SPF 4 Dermiki (zostało ok. 55-60% z 50ml) |
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Burberry i Dermika
A moze u mnie cos znajdziesz?
|
|
#17 |
|
Wtajemniczenie
|
jagabrz,
jeśli chodzi o ciuszki, to niestety, bo ja jestem S z tendencją w niektórych sklepach do XS... a Twoją DIVĘ (tudzież wymienione podobne zapachy) musiałabym powąchać, uczynię to niezwłocznie przy najbliższej bytności w okolicach perfumerii - mam nadzieję, że gdzieś ją trafię
|
|
|
#18 |
|
Przyczajenie
|
Hej,
Niestety, Tresora EDP mam tylko 20 ml z 50 ml, wiec mniej niz masz Ty, ale moge Ci zaprpoponowac Bvlgari eau parfumee - cologne au the vert. To 40 ml, psikniete moze dwa razy, bez pudelka - wersja z odkrecanym atomizerem i pzakrecanym korkiem - natralnie, tak bylo w oryginale, nie sa to moje wynalazki . Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#20 |
|
Przyczajenie
|
Znowu ja
. Chyba ze Tresora chcialabys np. miniaturke Aromatics Elixir w sprayu Clinigue lub Lair du Temps Ricci
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem, czy Ci się uda trafić na Divę. Ona jest podobna do Caleche by Hermes, Halston by Halston, Deci-Dela by Nina Ricci
Typ zapachu: szyprowy Nuty zapachowe: mandarynka, ylang - ylang, indyjska tuberoza, kardamon, bergamotka, kolendra, marokańska róża, turecka róża, egipski jaśmin, florencki irys, narcyz, goździk, orris, patchouli, mech, drzewo sandałowe, vetiver, piżmo, miód Rekomendacja: na romantyczne okazje Bogata, żywiołowa kompozycja wprowadzona przez znanego projektanta mody Emanuela Ungaro. Zmysłowa, urzekająca i bardzo romantyczna.
|
|
#22 |
|
Wtajemniczenie
|
witaj
![]() nie ukrywam, że podoba mi się Twoja propozycja - Tresorek + cosik zatem Tresorka rezerwuję na bank, a co by było do niego, to muszę wywąchać jeśli spodobałby mi się bvlgari, to czy odpsik/odlewka wchodzi w grę?
|
|
|
|
|
#24 |
|
Przyczajenie
|
Wchodzi wchodzi
. A ze obie jestesmy z Warszawy, to mozemy osobiscie zalatwic, jesli bedziesz chciala (nie lubie poczty, bo mialam problemy, ukradli paczki). Zawsze moge wziac miniatury i Bvlgari do wyboru
|
|
|
|
|
#26 |
|
Przyczajenie
|
A Clinique ma 4 ml , spray kartonik, a Nina ma 2,8 ml i slynne golabki : (korek). Clinique jest nowy, Nina ruszona raz. A, mam jeszcze Dolce& Gabbana, w kartoniku, to czerwone, pojemnosc poczatkowa bodaj 4,9 ml, zuzyty niespelna milimetr. Chyba ze chcesz perfumy (nie wode, ale perfumy ) Fragonarda, 2 ml, reve indien (bardziej wieczorowy)
|
|
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
Oki, czekam
|
|
#28 |
|
Wtajemniczenie
|
uuu Kochanaaaa
![]() no to mój nosek będzie miał co robić lecę w takim układzie jutro testować w sephorze - mam nadzieję, że uda się niuchnąć wszystkie umówmy się na odpowiedź w poniedziałek wieczorem (NA PEWNO się na coś zdecyduję, ale na wszelki wypadek chciałabym mieć chwilę w razie braku powyzszych w centrum, coby skoczyć do innych perfumerii)...tymczasem pozdrawiam serdecznie
|
|
|
|
|
#29 |
|
Przyczajenie
|
OK
. Jak chcesz, to Ci doloze odlewke Dune - nie smiem Ci jej proponowac, bo chociaz mam 50 ml ze 100, to ma ciemniejzy kolor niz nalezy, niechybny znak, ze choc byla dobrze przechowywana, zaczyna sie starzec. Zapach jeszcze OK, jak szybko zuzyjesz, bedzie dobrze. Wiec jakby co, odlewka bedzie gratis . To do poniedzialku, m
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:45.

wiem na pewno, że woda została kupiona w Niemczech (najprawdopodobniej w douglasie)
.