![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
nie jest ze mną tak źle :P
ale mi ulżyło...
![]() ![]() "Oceń czy jesteś uzależniony od Internetu -------------------------------------------------------------------- Odpowiedzi które udzieliłeś(aś) wskazująna to, że nie jesteś uzależniony(a) od Internetu. Gratulujemy! Pamiętaj jednak, by test co jakiś czas powtórzyć aby zweryfikować swój wynik. Wyniki które uzyskałeś(aś) mają jedynie wartość informacyjną. "
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: nie jest ze mną tak źle :P
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Mi wyszlo to:
Twoje odpowiedzi wskazują na to, że niestety jesteś uzależniony(a) od Internetu. Zapewne traktujesz Internet jako ucieczkę od rzeczywistości. Konsekwencją Twojej postawy mogą być np. narastające problemy rodzinne, małżeńskie, problemy w szkole lub w pracy. Powinieneś(aś) przerwać lub znacznie ograniczyć korzystanie z internetu. Zachęcamy Cię do poszukania alternatywnych sposobów spędzania wolnego czasu i poprawienia jakości kontaktów z ludźmi w realnym życiu. Wyniki które uzyskałeś(aś) mają jedynie wartość informacyjną. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Odpowiedzi które udzieliłeś(aś) wskazująna to, że nie jesteś uzależniony(a) od Internetu. Gratulujemy! Pamiętaj jednak, by test co jakiś czas powtórzyć aby zweryfikować swój wynik. Wyniki które uzyskałeś(aś) mają jedynie wartość informacyjną.
Podsune jutro TZ wynik moze byc zupelnie inny........ha ha ha |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiedziałam, widziałam, wiedziałam!! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Najgorsze jest to ze probowalam isc na odwyk i wytrzymalam tylko 2 dni.
Jestem tak uzalezniona od internetu a wlasciwie od Wizazu ze nawet czasami nie chce mi sie Skype wlaczac i rozmawiac z siostrami bo chce sie skupic tylko na Wizazu.Zreszta z nimi wole rozmawiac w realu. Ostatnio nawet znalazlam prace zeby sie skupic na czyms innym ale i tak w wolne dni zagladam i prawie caly dzien tu spedzam. Bez innych stronek moge przezyc-nawet na emaile nie lubie za bardzo odpisywac ale bez Wizazu zyc nie moge ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
ze mna tez wszystko w porzadku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Ze mną wszystko ok, tylko na jedną odpowiedź udzieliłam pozytywnej odpowiedzi
![]() TAK ![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
nie jestem uzależniona, więc mogę spac spokojnie
![]() no może od netu nie, ale od wizażu..no jak najbardziej ![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
mi tez wyszlo, ze ze mna wszystko ok
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Odpowiedzi które udzieliłeś(aś) wskazująna to, że nie jesteś uzależniony(a) od Internetu. Gratulujemy! Pamiętaj jednak, by test co jakiś czas powtórzyć aby zweryfikować swój wynik. Wyniki które uzyskałeś(aś) mają jedynie wartość informacyjną.
![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Ja nawet nie musze robic, bo wiem ze jestem uzalezniona... Wystraczy ze gg nie dziala a ja juz szaleje
![]() EDIT: Ale wyszlo mi, ze nie jestem. Do bani ten test ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
Lokalizacja: jestem czarownica wiec pewnie gdzies latam na miotle...
|
mi w teście też wyszło, że nie jestem ale coś czuję, że ten test to taki niemiarodajny jest :P
swoją drogą trzeba by zrobić test: "czy jesteś uzależniona od wizażu" :P mi by wyszło, że tak :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Twoje odpowiedzi wskazują na to, że niestety jesteś uzależniony(a) od Internetu.
No ![]() P.S-wszystkie odpowiedzi na 'tak' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
hihi... ja podobno nie jestem uzalezniona od netu... no moze od netu nie ale od wielu osob, ktore w sieci spotykam na pewno
![]() ![]() ![]()
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Twoje odpowiedzi wskazują na to, że niestety jesteś uzależniony(a) od Internetu. Zapewne traktujesz Internet jako ucieczkę od rzeczywistości. Konsekwencją Twojej postawy mogą być np. narastające problemy rodzinne, małżeńskie, problemy w szkole lub w pracy. Powinieneś(aś) przerwać lub znacznie ograniczyć korzystanie z internetu. Zachęcamy Cię do poszukania alternatywnych sposobów spędzania wolnego czasu i poprawienia jakości kontaktów z ludźmi w realnym życiu. Wyniki które uzyskałeś(aś) mają jedynie wartość informacyjną.
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() połóż się wygodnie na kozetce, pan doktór cię pogłaszcze... i do dzieła... test numero dwa Czy jesteś uzależniony od internetu? Za każdą odpowiedź twierdzącą dawaliśmy 1 punkt. (Nasze punkty nie były pochwałą). Im więcej punktów, tym bardziej prawdopodobne, że uzależniłeś/aś się od sieci. Liczba Twoich punktów wynosi: 12. Jest wysoce prawdopodobne, że jesteś już uzależniony/a od Internetu. Pora coś z tym zrobić, narzucić sobie rygor i wrócić do realnego życia, zanim to wirtualne całkowicie Cię pochłonie. teraz, druga chwila prawdy test numero trzy Twoj wynik= 9 GRATULACJE!!! Jesteś rozsądnym Internautą. Jest prawie pewne, że nie posiadasz skłonności do uwikłania się w Sieć. Nie grozi Ci takie uzależnienie, bo dysponujesz silnym poczuciem rzeczywistości. Preferujesz kontakty face-to-face i raczej nie można o Tobie powiedzieć, że lubisz żyć w świecie fantazji i pełnej anonimowości. Jeśli za rok powtórzysz powyższy test i także odnajdziesz się w tym przedziale wyników, zyskasz pewność, że kontrolujesz użycie Internetu. Możesz więc spać spokojnie, tym bardziej, że Wielka Pajęczyna nie będzie Ci zakłócać snu.... załóżmy grupę wsparcia dla anonimowych netoholiczek ![]() edit: OSOBOWOSCIE UWARUNKOWANIA UZALEZNIENIA OD INTERNETU ![]() ![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Test nr 1 nie chce mi wejść
![]() Test nr 2 Liczba Twoich punktów wynosi: 12. Jest wysoce prawdopodobne, że jesteś już uzależniony/a od Internetu. Pora coś z tym zrobić, narzucić sobie rygor i wrócić do realnego życia, zanim to wirtualne całkowicie Cię pochłonie. Wiedziałam ![]() Test nr 3 Twoj wynik= 9 GRATULACJE!!! Jesteś rozsądnym Internautą. Jest prawie pewne, że nie posiadasz skłonności do uwikłania się w Sieć. Nie grozi Ci takie uzależnienie, bo dysponujesz silnym poczuciem rzeczywistości. Preferujesz kontakty face-to-face i raczej nie można o Tobie powiedzieć, że lubisz żyć w świecie fantazji i pełnej anonimowości. Jeśli za rok powtórzysz powyższy test i także odnajdziesz się w tym przedziale wyników, zyskasz pewność, że kontrolujesz użycie Internetu. Możesz więc spać spokojnie, tym bardziej, że Wielka Pajęczyna nie będzie Ci zakłócać snu.... ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Test nr 1 już działa:
![]() |
#25 | ||
Zakorzenienie
|
test nr 1 mi nie chodzi
![]() test nr 2 Cytat:
Cytat:
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
paula moze to ci pomoze udzielic ostatecznej odpowiedzi
![]() Masz tatuaż z napisem: "To ciało wygląda najlepiej pod Netscape 3.0 lub nowszym". Masz 15 rożnych numerów telefonu pod którymi możesz złapać 3 członków swojej rodziny. Miewasz sny w HTML'u. Najgorszą rzeczą przy resetowaniu komputera jest utrata tapety. Nazwałeś swoje dzieci: Eudora, Mozilla i Navigator, Explorer. Śmiejesz się z ludzi używajacych modemów 14400 bps. Na swoją matkę mówisz: "ta bez modemu". Nie wiesz jakiej płci są twoi najbliżsi przyjaciele, bo mają neutralne nicki i nigdy ich o to nie pytałeś. Sprawdzasz pocztę i jak ujrzysz napis: "Nie masz nowych wiadomości" - sprawdzasz jeszcze raz. Twoja wirtualna dziewczyna rzuciła cię dla faceta z większą liczbą odwiedzin na liczniku jego strony internetowej. Zwiedziłeś wszystkie linki Yahoo i jesteś w połowie Altavisty Zostawiasz włączony głośniczek modemu po połączeniu, gdyż uważasz, że brzmi jak dźwięk oceanu... najlepszy dźwięk do surfowania po sieci. Twój pies ma swój homepage Używasz emotikonów w zwykłych listach Kiedy wyłaczasz modem ogarnia cię to straszne uczucie, jakbys wyciagnal wtyczkę z kogos najbliższego twemu sercu Zostajesz dwa lata dłużej na uczelni, żeby mieć darmowy dostęp do Sieci. ![]() Asiu wejdz sobie w http://www.psychologia.apl.pl -> masz psychotesty po lewej stronie, a potem przewin psychotesty prawie na sam koniec.
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
"Odpowiedzi które udzieliłeś(aś) wskazująna to, że nie jesteś uzależniony(a) od Internetu. Gratulujemy! Pamiętaj jednak, by test co jakiś czas powtórzyć aby zweryfikować swój wynik. Wyniki które uzyskałeś(aś) mają jedynie wartość informacyjną."
Czyli nie jest ze mną źle ![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Twoje odpowiedzi wskazują na to, że niestety jesteś uzależniony(a) od Internetu. Zapewne traktujesz Internet jako ucieczkę od rzeczywistości. Konsekwencją Twojej postawy mogą być np. narastające problemy rodzinne, małżeńskie, problemy w szkole lub w pracy. Powinieneś(aś) przerwać lub znacznie ograniczyć korzystanie z internetu. Zachęcamy Cię do poszukania alternatywnych sposobów spędzania wolnego czasu i poprawienia jakości kontaktów z ludźmi w realnym życiu. Wyniki które uzyskałeś(aś) mają jedynie wartość informacyjną.
nie dziwi mnie to ![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Ja nie jestem uzależniona.
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:48.