![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
targi tuz tuz - Kraków
Dziewczyny, targi juz w ten weekend, a ja nie wiem - isc, nie isc? Kupowac, nie kupowac? A jezeli juz, to co?
Macie jakies swoje najulubiensze stoiska, produkty? Najbardziej zalezy mi na kosmetykach do pielegnacji twarzy, najchetniej naturalnych. I dzieki z gory za oddzew! A. Ostatnio kupowalam glinke zielona i maslo Karite z Argiletz, kwasy z Ziai, cos z Norela, cienie IB i ziemie egipska Bikor (to byla pomylka...) Edytowane przez yoo Czas edycji: 2005-11-02 o 14:13 Powód: polskie literki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: targi tuż tuż - Kraków
A gdzie te targi w Krakowie są? Znaczy się na jakiej ulicy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Hm, no rzeczywisicie nie jest to nigdzie napisane...
http://www.wizaz.pl/images/reklama/kongres_lne_12/ Domniemuje ze w Centrum Biurowym Lubicz, jak ostatnio... Ktos wie??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Dot.: Targi tuż tuż - Kraków
Ja idę na te targi pierwszy raz, wejściówka darmowa bo właśnie studiuje sobie wizaż i stylizacje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dot.: targi tuz tuz - Kraków
Tak jak mowilam: pisze na tej stronce ktora jedna z was tu wkleila. Platne jak nic
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
też nie wiem czy się wybrać, nigdy jeszcze nie byłam na czyms takim. Dużo tam jest kolorówki?- ona najbardziej by mnie interesowała. A czy są tam dostępne marki z normalnych sklepów czy raczej jakieś inne?
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
a w jakich godzinach targi są otwarte dla zwiedzających?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Wydaje mi sie ze w tych co i kongres : Sobota 10.00-18.00
Niedziela 10.00-16.00 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
ja na pewno będę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
widziałam dziś przygotowania z okien tramwajku. I doszłam do wniosku że pójdę, muszę coś kupić siostrze n aurodzinki
![]()
![]() |
#13 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() -pilingi z całego świata -spa – kierunek rozwoju gabinetów -nowe techniki masażu -nowoczesna aparatura kosmetyczna -marketing usług -pokazy najnowszych zabiegów firm kosmetycznych beda setki i tysiace przedstawicieli....napraw de warto sie przejsc ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Ja też się jutro wybieram, ale nie wiem jeszcze o której godzinie. W planach mam A.T.W., Thalgo, Norel i Abacosun. I walczę z pokusą kupienia miedzianego cienia IB (ze względu na ich słabą jakość, ale jednak...
![]() Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
czy ATW to dobra marka? dzis przypadkiem odkrylam ich siedzibe ale ze strachu nie weszlam
![]() ![]()
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Masz na myśli tę nieopodal Placu Matejki? To ulica Padarewskiego bodajże (oj, pamięć już nie ta
![]() O kolorówce nie wiem nic, prócz tego, że z listy wyłapałam IB ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
dziękuję
![]() ![]() Dobrej nocki.
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Może nam się uda spotkać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
własnie wróciłam z targów... i jestem troche rozczarowana
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Też włąśnie wróciłam i też trochę zawiedziona. Stanowczo za dużo paznokci tam było. Nie widziałam w ogóle art. fryzjerskich. Tylko Ziaja i Bielenda nie skąpiły na próbkach. Spotkanie z IB przeżyłam zadziwiająco oszczędnie, aż mi się żal zrobiłło że kupiłam tylko jeden cień
![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
To chyba najsłabsze targi, na jakich byłam do tej pory. Przeszłam je w pół godziny i gdyby nie lista zakupów zrobiona w domu wyszłabym z niczym. Do szewskiej pasji doprowadziła mnie pani z Kryolana, która na pytanie jednej dziewczyny o cennik powiedziała, że jest owszem, w formie katalogu za 20 zł. A na pytanie, czy firma ma jakiś korektor, powiedziała, że tak, ale W ZESTAWIE Z FIXATOREM i KOSMETYKAMI DO DEMAKIJAŻU i że na całość kompletu nie będzie ją stać. Totalny brak szacunku wobec klienta, tym bardziej, że choć była ona młoda (ok. 18 lat), może nie miała na sobie garsonki i futerka z norek, to pewnie gdyby nie było ją stać to by nie pytała. Ostatecznie obłowiłam się na wyżej wspomnianych stoiskach (i jestem w plecy o nowe 3 cienie IB
![]() ![]() Buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
A mnie w Kryolanie obsługiwał bardzo miły pan, niestety nic nie kupiłam ale był miły i dużo informacji mi udzielił
![]() ![]()
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Anahstasio kupilam te sama maseczke
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Za radę dziękuję ![]() A Ty cóż nabyłaś? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Myślałam jeszcze o tej sensitive i czekoladowej. A które jeszcze Ty używasz? Jak się sprawdzi to pewnie na wiosnę sobie je nabędę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Ja juz wyniuchalam te maseczki pol roku temu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aha- no i dzis kupilam mamie ta acerole przeciwzmarszczkowa - jak bedzie dobra - dam znac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z IB nabyłam eksperymentalnie dosyć, ponieważ wcześniej takich kolorów nie używałam, zieleń 11, niebieskawy turkus 29 i miedź 18. W sumie ostatnio zauważyłam, że jeśli zmoczę pędzelek przed nałożeniem cienia to dużo lepiej się aplikują i trzymają. Tylko dalej denerwuje mnie fakt, że jeśli po nałożonej już warstwie przeciągnę pędzelkiem, żeby się ładnie roztarła, to cienie bledną ![]() Z Argiletzu wzięłam na wypróbowanie w słoiczku 50 ml maseczkę do cery suchej. Akurat moja teraz straszliwie się przesusza, a po dłuższej pogawędce z tą przemiłą Panią, dowiedziałam się, że dobrze ją nakładać po maseczkach ściągających, gdyż ta choć gęsta ma mieć kremową konsystencję, nie napinać i ładnie wnikać w skórę dając uczucie ulgi. Kusi mnie, żeby wypróbować już wszystko teraz, ale w szafce leżą już otworzone maseczki, a w ramach akcji pozbywamy się, najpierw stare potem nowe ![]() ![]() W ATW wzięłam tylko ten peeling koralowy. W ogóle się okazało, że Panie zapomniały sobie go wziąść, a jeden miały mieć do zabiegów, lecz okazało się, że nie przy każdym stoisku będzie woda. Zatem z braku wody z zabiegów nici, a ja kupiłam jedyną jego tubeczkę (na szczęście nieużywaną ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
O, dziękuję za pomocne informacje ![]() O tej linii profesjonalnej Bielendy tylko słyszałam, ale o tym co ona zawiera nie wiem nic. Jakiej maseczki Ty używasz? ![]() Za chwileczkę właśnie dobiorę się do tzw. 'jagodzianki'. Niestety na stosunkach międzynarodowych nie uczą jak nakładać maseczki algowe (dlatego strasznie Ci zazdroszczę szkoły ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Anahstasia, April - powiedzcie ile te maseczki kosztują (jagodowa, czekoladowa, sensitive) i ile ich jest albo na ile razy mniej więcej starczają? Narobiłyście mi ochoty, a skoro w maju będą kolejne targi, to może się na nie wybiorę.
Teraz nie byłam i nie pójdę, bo w sumie nie mialam pilnych potrzeb, a kasy na zachcianki brak. Chciałam tylko krem z Arniki Norela, który miała mi kupić shachownica, ale jak się okazało był mało promocyjnej cenie 18zł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:38.