|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Celebre Ice, Drim life, GS Elegance wymienię!
Aktualizacja
Wymienię 1. Pomadka VIPERA kolor Blush nr 244 - zostało 3/4 kolor brązowo -wiśniowy perłowy 2. Pomadka ochronna INGLOT- tester- daje perłowy połysk - zuzycie minimalne 3. Pomadka w płynie Avon kolor rose, jest to próbka nie pamiętam ile ma pojemności ale jest jej trochę, kolor ładny ni to średni ni ciemny róż, na ustach mocno błyszczy- jest satynowa, nie ma w niej NIC perłowego 4. Cienie pyłkowe Bell nr 10 - złoto-rózowy mocno błyszczący pyłek - uzyte 4 razy, zużycie - właściwie tylko to co było na wieczku [poleciał do KamaO 5. Maskara ASTOR Lycra Extend, kolor czarny, mokra - coś tam jeszcze zostało chętnie dorzucę jako gratis 6. Maseczka relaksująca z witaminami Oriflame, uzyta 3-4 razy szacuję zuzycie na 1/4 z 50 ml 7. Garnier czysta skóra krem matujacy uzyty 2 razy jak nowy leci do Dotti 8. Puma Women dezodorant w atomizerze, (ten z jasniutko niebieską zatyczką i etykietką) lekki świeży wodny zapach, została jaj dokładnie połowa 9. Dream life Awon, woda perfumowana, zapach kwiatowo drzewny, została jej połowa Edytowane przez niunieczek Czas edycji: 2006-05-10 o 12:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Celebre Ice, Drim life, GS Elegance wymienię!
Cytat:
za percive albo elegance, znajdziesz coś? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś za:
Gabriela Sabatini Elegance? jaka jest jego pojemność?? mam błyszczyk Avon Ticled Pink , błyszczyk Guerlain, oraz (nie ma go w wątku) smackers melonowy (błyszczyk o smaku i zapachu melona), mam również śliczny błyszczyk IsaDora ![]()
ciuchy: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=749017 kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=649646 Edytowane przez tysiulka18 Czas edycji: 2006-04-22 o 10:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Błyszczyk przeźroczysty cały Oriflame w tubce, Eveline w różowym odcieniu (z 3/4) i mogę dorzucić nowy vitamin power Nivea
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
może coś u mnie za elegance?
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Rossi chętnie się wymienię, sorki ze tak późno piszę ale byłam na studiach przez weekend jeśli jesteś zainteresowana to skontaktuj się ze mną, z Celebre zostało mniej niż 3/4 ale więcej niż połowa. Mogę ewentualnie coś dożucić z kolorówki albo pielęgnacji.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...47#post1412547
moze cos u mnie za celebre |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Innuendo na razie Elegance zdejmuję z wymianki są jak na razie zarezerwowane na innej wymiance w razie zmian skontaktuję się z Tobą
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Jaszczurka 2007
9. woda toaletowa Mexx Waterlove z 40 ml jest połowa.Wymiana tylko na jakiś inny zapach 16. błyszczyk do ust Manhattan Twiste@Taste jagodowy,zostało na pewno 80% z 9 ml,bardzo fajny i apetyczny zapach! tylko to by mnie interesowało, ten błyszczyk na ustach jest wrzosowy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
kolorek błyszczyku jest jakby wrzosowy,na ustach wygląda ślicznie i bardzo ładnie,apetycznie pachnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
mam jeszcze do zaoferowania wode toaletowa podrobke Rockin Rio,jest nowa o pojemnosci 90 ml.Zapach jest sliczny,bardzo dlugo sie utrzymuje tylko dla mnie jest za slodki,wole swiezuchy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
ciężko mi określić ten zapach nie jest ani słodki ani kwiatowy trudny do opisania, kurcze spróbuję znaleźć coś o nim w necie
mogę dorzucić oryginalny krem do ciała Dawidoff Coll Water(nie mój zapach, dostałam w prezencie, myślałam że się do niego przekonam ale leci w swiat), pachnie jak wiaterek jest go ok 50 ml moze nie duzo ale jest bardzo wydajny i pachnie cały dzień I co sfinalizujemy czy nie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
Rossi robiłam aktualizacje wątku, celebre poleciało do Jaszczurka_2007
to link do kramiku http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=113651 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Niestety Niunieczko oprócz podkładu i zapachu nic innego nie potrzebuję. Dziękuję! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:30.