![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Preparaty na przebarwienia
Nowa półka
![]() Do wymiany: 1. Sunsilk - lekki krem zwiekszający objetość Volume +, cały 2. Estee Lauder szminka Rose Tea nr 17, nowa 3. Loreal, puder w kompakcie Visible Lift nr 20, naturalny kolorek (medium natural), prawie nówka. 4. Dax Cosmetix Baza wygładzająca 3D Silicone, z tym że zostało jej dokładnie 1/2 opakowania, czyli jakieś 15 ml. 5. Thalgo Creme Depigmentante (krem na przebarwienia) 1/2 opakowania, zostało 15 ml, 6. SoBlonde spray rozjaśniający do włosów blond, 1/2 opakowania, czyli jakieś 80 ml 7. Vichy podkład Aera Teint nr 35 sand, 1/2 opakowania, czyli zostało jakieś 15 ml, 8. Gal kapsułki z koenzymem Q10 http://www.esentia.pl/servlet/SNFPro...a0569f5aac7011. 9. Avicenna oil naturalny olejek eteryczny z paczuli http://www.esentia.pl/servlet/SNFPro...e4a0569f5aac70 10. Nivea tonik Young z czystymi morskimi minerałami 130 ml, 11. VICHY Capital Soleil Ultra protection 60, została połowa opakowania 20 ml, 12. Nivea pomadka ochronna GOLD&SHINE nowa 13. INGLOT cienie do powiek - różowe (mix 3 odcieni, z tym, że najjasniejszy róż prawie wykorzystany, natomiast 2 pozostałe prawie całe) i niebieskie (też mix 3, tu prawie nówka), Mam też dużo różnych próbek, których nie chce mi się wypisywać, ale w razie czego będę dokładać ![]() Szukam: 1. pudrów sypkich 2. olejku Hauschka 3. Diacenal 4. Activ C LRP 5. rozważe oczywiście też inne oferty ![]() Edytowane przez moniga Czas edycji: 2006-06-16 o 15:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Preparaty na przebarwienia
witaj!
ja mam jedynie effaclar K |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
mam jeszcze lysanel active ale nawet pod swiatlo nie widac ile go zostalo - napewno mniej niz polowa ale to i tak nic nie mowi
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
właśnie nie mam ..i planuję go sobie sprawić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Szkoda wielka. Ale dziekuję za propozycję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
i do góry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
1. Dermacol nr 215, tu link do cuda, gdyby ktoś nie wiedział o co chodzi:
dużo zostało w opakowaniu? i jaka data ważności? Moja lista: -odlewka do 50 ml słoiczka kremu Avon Algi i Bambus -Sunsilk zielony „Fale I Loki” odżywka- 2/3 opakowania -Sunsilk zielony „Fale I Loki” krem- 60% -Sunsilk fioletowy odżywka „Wygładzone włosy, Łatwiejsze układanie”- 2/5 -Rimmel Soft Khol, kredka do oczu rozbielony śliczny róż 8,5 cm, peknięta nakrętka -złota szminka Avon Color kolor Gold Dipped zostało ponad 50% -15 rudych kulek z perełek brązujących Avonu - cień podwójny Joko Virtual „lovelove” perłowy beż + jasny z drobinkami w postaci wytłoczonych 2serduszek na środku-użyty 2 razy ale nie mój kolor -1/3 („odlewka”) różu w musie Maybelline kolor DollyPink - Inglot Pro Dry&Shine, nabłyszczacz do lakieru i przyśpieszacz wysychania; 60% -12ml mała tubka Pure Zone peeling do twarzy L'oreal -2 próbki Extraordinary Avonu -różne brokaty ![]()
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Rzyrafko, Dermacol jest zupełnie nowy, raz go dotknęłam, stwierdziłam, ze to nie mój kolor i dałam sobie spokój. Termin ważności: do 10/2009. Niestety, w Twojej ofercie nie mogę znaleźć nic dla siebie. W grę by może ewentualnie wchodziły cienie Joko, tylko napisz mi dokładnie jaki to beż? Ciemny, jasny i czy ta perła intensywna?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
nie wiem jak dokładniej opisać te kolory, ale udało mi się zrobić dobre zdjęcie
![]() Kupiłam go za 9 zł, czy to nie za mało? dorzucę Ci jeszcze próbki: 5 ml NormadermNuit i 8 ml PureZone L'oreal krem przeciw przetłuszczaniu sie skóry ![]()
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Kwestia teraz tego tylko, czy ja mam dobry monitor, bo u mnie To jest szaro -beż, a serduszka srebrne?! Mogłabyś mi ewentualnie napisać numer, to ja sobie sprawdze w drogerii. I za próbki serdecznie dziękuję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Pomarańczka to nie oddam za żane skarby
![]() a złociutkie mogę Ci odsypać z APC: 1-jasny i rozświetlający, 19-to taki złocisty beżyk też rozświetlajacy. Mam też ptróbkę 5ml Bioderma PhotodermMAx spf100 skóra normalna-sucha. ![]()
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Bioderma to z tych starych serii? bo teraz chyba juz nie ma 100. Co do cieni - ok, jeżeli znajdziesz jakieś w ciepłych barwach, takie rozjaśniające to bardzo fajnie. Gdybyś miała takich jak najwięcej i miała możliwość odsypania i podzielenia się to byłoby super, bo wiadomo jak to się testuje w sklepach
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy Bioderma ze starej serii, mało się orientuję a próbkę tę dostałam we czwartek, ważna do 02.08.
rozświetlające mam tylko te dwa kolorki a z innych APC to mogę też odsypać 23- taki czerwonawy róż i 24- rudy (on w sumie jest podobny do pomarańczowego Inglota) Za różowy cień dziękuję, ale zalezy mi najbardziej na samym dermacolu ![]() Na fotce po kolei: 1, 19, 23, 24 ![]()
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
ok Rzyrafka, są bardzo ładne. Jeżeli mi je odsypiesz, ale tak żebym miała chociaż na kilka razy, a nie na jednorazowe maźnięcie + próbka filtra i Dermacol jest Twój
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To zrobimy tak: ponieważ będzie to Twoja pierwsza wymiana to wg niepisanej zasady Ty wysyłasz pierwsza (nie obraź się ![]() ![]() Wysyłam PW z danymi ![]()
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 45 pkt / 100% pozyt.
|
Moniga, nie mam niestety nic z Twojej listy poszukiwań, ale się wpiszę i tak, a co
![]() ![]()
![]() |
#29 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#30 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Co chciałabyś w zamian? Piankę czy wiesiołka? Mozemy przyjąć też taką opcję, że pianka + kilka kapsułek wiesiołka do wypróbowania (jeżeli nie miałaś). Wybór pozostawiam juz Tobie ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:27.