![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Najnowszy wątek Manilkki -Zapraszam
Nieaktualne
DOKŁADKA STR. 4 1 sweterek różowy stan b. dobry 2 bluzeczka czarna , ładnie wygląda jak pod nią założy się bluzeczkę na cienkie ramiączka lub zakładaną bądź zawiązywaną na szyi , stan b. dobry 3 sexi czarna tunika - sukienka , stan b. dobry 4 gorset czarny rozm. 40 5 spódnica jeansowa rozm M , stan b. dobry Edytowane przez manilia Czas edycji: 2006-05-31 o 23:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Najnowszy wątek Manilkki -Zapraszam
7 czarna sukienka , stan b. dobry
8 sweterek z kodami , rozm S/M 9 jasno szare bojówki rozm M , stan b. dobry 10 spodnie a lla skóra węża , rozm M stan b. dobry |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
11 body rózowe , nowe , rozm M
12 komplecik szary , używany rozm M 13 katana jeansowa ,używana 14 bluzeczka żółta 15 szara bluzka Edytowane przez manilia Czas edycji: 2006-05-02 o 10:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
hejka
![]() ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
17 biała bluzeczka
18 żółto biała bluzeczka 19 jasno niebieska na suwaczek 20 fajna bluzeczka zawiazywana na szyi , stan b. dobry , rozm S/M 21 golfik nowy Edytowane przez manilia Czas edycji: 2006-05-02 o 13:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
czarne rybaczki
spodenie jasne spódnica czarna ze srebrnymi wstawkami - nie ma poleci do Joasi16 czarna spódnica z klamrą spodnie jeansowe przecierane ściągane po bokach sukienka ładnie dopasowuje się do ciała , Edytowane przez manilia Czas edycji: 2006-05-11 o 22:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
podwiązka - nie ma
stringi czarne z tyłu fajny motylek , nowe - nie ma poleci do Joasi16 nowe koronkowe bokserki - nie ma poleci do Joasi 16 Edytowane przez manilia Czas edycji: 2006-05-14 o 15:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
od pachy do pachy - 44cm
dlugosć rękawa od ramienia - 56 cm dlugosc od ramienia w dol ![]() dobra bedzie?? ![]() a jakie wymiarki ma Twoja ?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
-tunika bądź sukienka firmy colloseum rozm. z metki 40 ale wg. mnie to 38
-marynarka czarna rozm .40 1-podkład Max Factor colour adapt kolor 75 , jest go ok 70% , rezerwacja 2-kulki rozświetlające Oriflame pare dodanych jest brązujących , - polecą do iwonki2006 biżuteria ( do tego naszyjnika rózowego są jeszcze kolczyki ) 3- cień sypki Rubby Rose kolor khaki , nowy , poleci do iwonki2006 4- samoopalacz w sprayu Avon Light- Medium , jest go 50% z op. 250 ml , używałam go w zeszłym roku jednak już teraz jest za jasny .. poleci do iwonki2006 5- złocisty deszcz do twarzy i ciała Avon , poleci do iwonki2006 6- wosk w sprayu dodający objętości włosom cienkim i przetłuszczającym się , jest go 50% z op.150 ml - poleci do iwonki2006 7-oczyszczające mleczko do twarzy z witaminami Avon prawie całe , rezerwacja -poleci do iwonki2006 8- pędzelek do różu Oriflame 9- mini lakier biały miss selene 10- cień editt kolor ciemno szaro bordowy poleci do iwonki2006 11 lakier do paznokci nowy avon kolor fuchsia 12 lakier do paznokci Revlon nowy kolorek ,przezroczysto zielono niebieski KOLCZYKI RĘCZNIE ROBIONE http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1139177128 Edytowane przez manilia Czas edycji: 2006-05-14 o 15:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
maniu niestety ale będzie na mnie za mała w biuście
![]() pozdrawiam i dziękuję za propozycję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
maniu podoba mi się ta bluzeczka http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1145653243
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
aguś1616 miałaś takie fajne bluzeczki ale już ich nie ma
![]() ![]() pozdrawiam serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
bluzeczka od pachy do pachy ma 42cm, od ramienia w dół 50cm
a czego konkretnie szukasz to moze cos znajde?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
czesc podoba mi sie spodniczka czarna z wstawkami prosze napisz jaki rozm.i podaj wymierki,aaha i golf czarny i koronkowe majtusie jaki rozm?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
maniu ta różowa chyba będzie za luźna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
???? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
hej Joanno 16 oto wymiarki
- majtusie koronkowe rozm z metki to L ale zdecydowanie to M kolorek leciuteńko brzoskwiniowy , kupione w sklepie , produkcja polska - golfik czarny , biust 40 cm , na dole też 40 cm , rękaw wewn. 53 cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
już podaje wymiarki spódniczki
pas 31 cm x2 do 34/5 cm x2 długośc 54 cm biodra 43 cm x2 - materiał gumkowy także jeszcze sie trochę rozciągnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
wiec tak jestem zainteresowana spodniczka,podkładem tylko napisz mi czy jest ciemny? i majtusie szukaj czy cos wybierzesz u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Mikusiu podkładzik wolałabym wymienić na inny podkładzik , zapomniałam dopisać ,chyba że cos mnie innego urzeknie , tak jak tamta bluzeczka biała Twoja , właśnie za nią miałam zaproponować Ci ten podkładzik bo gdzieś wyczytałam że poszukujesz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jak wyboierzesz cosik u mnie za te rzeczy z tego co widzialam to o podkładzik sie juz z kim innym dogadujesz nie? to zostaje spodniczka majtusie obie sztuki bym chciala to jak wybierzesz cosik u mnie? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:47.