|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Niespodziajki, prezenty dla TŻ - propozycje :)
Witam,
o tym co nam sprezentowano watek juz byl Posatnowilam zalozyc cos podobnego, poniewaz koncza mi sie pomysly Staje na glowie... a kolejne urodziny sie zblizaja.. po tylu latach nie jestem w stanie byc dluzej pomyslowa Bylo: -perfumy, kosmetyki -kalejdoskop ( sentyment.. i wlasciwie jeden z najbardziej udanych prezentow) -ciuchy -plytki -humodir ...... ... a co wy podarowalyscie swojemu TZ ? Nie ukrywam,ze oczekuje lawiny odpowiedzi na ten watek.. Czekam na ciekawe propozycje, moga byc kosmiczne
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Niespodziajki, prezenty dla TŻ - propozycje :)
bokserki
ma obsesję na ich punkcieczęsto kupuję też ramki i wstawiam tam nasze wspólne, bądź moje zdjęcia, niedomiennie go to cieszy
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
Drugi taki sam wątek?
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
...hmm... ja gdy miałam faceta to chyba najbardziej cieszącym go prezentem było nasze zdjęcie (przerobione na kompie, w kilka zdjęć w jedno z napisem np "tylko ty kochanie" w czarno bialych kolorach) w ślicznej rameczce... robiło wrażenie
) Myśle, że każda z was zna dobrze swojego TŻ`ta powinna wiedzieć co lubi i czym go zaskoczyć...![]() Może coś związanego z jego pasją..?? Może kalendarz ze swoimi zdjęciami...?? Podeuszeczka ze swoim zdjęciem...?? Na dłuższe związki fajnie jest założyć taki album najpierw z fotkami jego i swoimi z dzieciństwa (razem zeby byly powsadzane) idąc ku starszym latom... aż wkońcu wasze wspólne fotki... ![]() Może mały album z sesyja tylko dla niego...?? A może poprsotu jakiś wypadzik...?? Wynając np. jacuzii , rozłożyć tam świeczki, kupić szampana... ) moja koleżanka wynajeła tak na walentynki płaciła ok 20zl za pół godziny chyba... )A może kupić złotą rybkę w szklanej kuli..?? to by było cos żywego, co by przypominało mu Ciebie )Jak wpadne jeszcze na jakis pomysł to dodam!! Buziaczki!!
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:49.

Posatnowilam zalozyc cos podobnego, poniewaz koncza mi sie pomysly
Staje na glowie... a kolejne urodziny sie zblizaja.. po tylu latach nie jestem w stanie byc dluzej pomyslowa 

) Myśle, że każda z was zna dobrze swojego TŻ`ta powinna wiedzieć co lubi i czym go zaskoczyć...