![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: * * * Max Factor, Isa Dora, Art Deco, L'oreal... * * *
Interesuje mnie
Isa Dora Triple Eyeshadow kol. 01 Sparkling lilac - fiolet i dwa róże. zużycie nie wiecej jak 40%, moze nawet mniej zajrzyj do mnie, pozdrawiam ![]() ps. masz może zdjęcie albo link do kolorów? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Art Deco cienie magnetyczne: 398 opalizujacy roz z drobinkami oraz 394 opalizujacy niebieski z drobinkami. oba mazniete ze 3 razy.
Tylko czego mam szukac? ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
znalazłabyś coś u mnie za:
L'oreal Cashmere Perfect - podkład w kolorze 15 rose ivory zostało ok. 40% L'oreal Ideal Balance kompakt w kolorze 02 beige, zuzycie ok. 5% poza tym co w wątku mam jeszcze: nowe 2 cienie: Astor-Ice blue oraz Rival de Loop-Kashmir oraz krem pod oczka Kolastyny
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2006-05-10 o 14:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
interesuje mnie
Art Deco cienie magnetyczne: 398 opalizujacy roz z drobinkami oraz puder loreal w kompakcie moze u mnie coś za nie znajdziesz -nowe pomadka L`oreal INVINCIBLE PLATINUM 910-sliczny róż Cienie BOURJOIS SUIVEZ MON REGARD 08-ślczny niebiesko biały kolorek Mam jeszcze koło 1000 gwiazdeczek na paznokcie -balsam NU-SKIN z witamin± E i olejkiem migdałowym-cudownie nawilża skórę i ślicznie pachnie.Ma fajną konsystencję-nie wody,lecz gęstego kremu Również tej firmy mam nowiutki rewelacyjny, bezalkoholowy dezodorant- jak dla mnie świetny, nie brudzi ubrań i nie podrażnia http://www.nuskin.com/eu/pl/polish/...skin-care.shtml Mam również nowy energetyzujący żel pod prysznic na dzień dobry,pachnie cytrusowo-z nutką imbiru, dodaje energii i poprawia nastrój, przy tym fajnie nawilża ( Ponieważ pochodzi prosto z lini produkcyjnej opakowanie nie ma nalepki), oraz esencję również nową na wspaniały wieczór, odpręża i relaksuje http://www.nuskin.com/eu/pl/polish/...ness-line.shtml Tej samej firmy tonik rumiankowy do twarzy- dlelikatny, fajnie odświeża, mam cerę z problemami naczynkowymi, a nie robi mi krzywdy wiec naprawdę musi być łagodny Również tej firmy posiadam żel aloesowy w czystej postaci.Jest naprawdę świetny-kapitalnie koi skórę, łagodzio wszelkie podrażnienia.Cieżko go dostać, ponieważ jet to aloes w czystej postaci,skład ma bardzo prost więc nie zawiera chemii tusz firmy Nu Skin- zużycie niewielkie tylko brak napisów na opakowaniu http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...&itemid=84 79 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Interesują mnie
L'oreal Cashmere Perfect - podkład w kolorze 15 rose ivory zostało ok. 40% L'oreal Ideal Balance kompakt w kolorze 02 beige, zuzycie ok. 5% oraz Szina Rimmel |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Czy biżuteria jest srebrna?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
interesuja mnie u Ciebie rzeczy z burżujka tylko ile robisz tej odlewki? i do czego? bo szczerze to wole oryginalne opakowania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
14. Eris, Pharmaceris N, peeling enzymatyczny do cery naczynkowej , poj. 50ml, nowy, nieużywany, pudełko wyrzuciłam, ale zostawiłam ulotkę, ważny do 02/2009. czy to ten? ![]() http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ls&itemid=3851 niestety nie mam zdjecia. zreszta kolorki najlepiej sprawdzic w perfumerii ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Mariola13, Kasiulek, shantala, niestety nic
![]() katko, linki ktore podałaś sie nie otwieraja a ja chetnie poczytalabym cos na temat produktow ktore proponujesz, bo nigdy nie mialam jeszcze nic z tej firmy ![]() manolita - zalezy co z bizuterii Cie interesuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
POdoba mi się to co jest na pierwszym zdjęciu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Kolorki brzmią fajnie - byłabym chętna, zatem czekam na Twoją decyzję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a dorzucilabys mi jeszcze miniaturke ziaji? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Co byś chciała za to, czego ew. mam szukać?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja też chciałam zapytać o małe conieco nadprogramowe: chanel allure... ![]() piszę prv ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zawsze moge szperac dalej ![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Bourjois Coup de Theatre tusz dwufazowy kolor Blue Serenade używany około tygodnia, wiec mokry i swiezy
-Sunsilk zielony „Fale I Loki” odżywka- 2/3 opakowania -Sunsilk zielony „Fale I Loki” krem- 60% -Sunsilk fioletowy odżywka „Wygładzone włosy, Łatwiejsze układanie”- 2/5 -Rimmel Soft Khol, kredka do oczu rozbielony śliczny róż 8,5 cm, peknięta nakrętka -złota szminka Avon Color kolor Gold Dipped zostało ponad 50% -15 rudych kulek z perełek brązujących Avonu - cień podwójny Joko Virtual „lovelove” perłowy beż + jasny z drobinkami w postaci wytłoczonych 2serduszek na środku-użyty 2 razy ale nie mój kolor -1/3 („odlewka”) różu w musie Maybelline kolor DollyPink - Inglot Pro Dry&Shine, nabłyszczacz do lakieru i przyśpieszacz wysychania; 60% -12ml mała tubka Pure Zone peeling do twarzy L'oreal -2 próbki Extraordinary Avonu -różne brokaty ![]()
![]() |
#24 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() popatrzylam w Twoj watek, co to za peeling oriflame i co bys chciala za niego? a moze masz cos jeszcze? ja tez zawsze moge czegos poszukac i cos dorzucic. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() a jak sie nazywa ten blyszczyk revlonu? bo brzmi ciekawie, chetnie bym cos o nim sobie poczytala ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Drei, tamtego peelingu nowego już nie mam, mam jeszcze taki sam , ale użyty kilka razy
![]() a mnie z Twojego wątku bardz przypadło do gustu to co znajduje się na piwrwszym zdjęciu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
no niestety nie, nie było już tych w sklepie, w ogóle nie było nic z pmarańczowej serii
![]() T jest ujędrniający balsam do ciała, uelastycznia i odżywia, dla skóry normanej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:43.