|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Jaka farba aby zrobić blond pasemka??
Mam pytanie.
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jaka farba aby zrobić blond pasemka??
A moze wybrać się do fryzjera? Cieżko zrobić samemu pasemka na długich włosach, a te domowe preparaty do pasemek wychodzą żłóto na włosach
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Kiedyś robiłam pasemka farbą z Londy (specjalna do pasemek) Zaplacilam za nia 14 zł (moze nawet mniej). Ma wiele zalet : mozna klasc bezposrednio grzebieniem na wlosy, skorzystac z dołączonego czepka, albo robic pasemka na folii aluminiowej (ten ostatni sposob chyba najlepszy). No i u mnie nie wyszły żółte, tylko jasny blond
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Masz naturalne, nie farbowane włosy to zdecydowany plus. Oczywiscie najlepiej byłoby udać się do fryzjera,ale jeśli masz kogoś, kto moze taki zabieg wykonac w domu i się na tym zna to inna sprawa.
Nie musisz używać specjalnych farb do pasemek , one róznia się zazwyczaj tylko tym od innych , że mają dołaczone całe osprzętowanie.Ja polecałabym farby blond rozjasniające Garnier Nutriss Natea, (czepek, czy tez folię w tym wypadku musisz zakupić osobno), wybór blondów jest duży, mają ładne odcienie a na niefarbowanych blond włosach zapewne dadzą oczekiwany efekt. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dzięki za porady.
![]() A co myślicie o farbie do pasemek Joanny??? ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Jak próbowałam cos nią zrobić to popaliła mi włosy,każda z nas ma inne "upierzenie"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Moja mama robiła Joanną i była zadowolona
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Joanna rzeczywiście ma skrajne opinie, ale na naturalny kolor ? wydaje mi się, że jak na pierwszy raz niepotrzebny jest tak silny środek.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Ja bym proponowała wybrać sie do fryzjera, wiadomo wiąże się to z większym kosztem, ale samemu bardzo łatwo jest sobie rozjaśniaczem spalić włosy, a i efekt nie wiadomo jaki wyjdzie. Ale jeśli koniecznie chcesz spróbować sama to moge ci powiedzieć, że moje mama uzywała kiedyś rozjaśniacza z Joanny, ale tekiego o kilka tonow i nie za każdym razem pasmka wychodziły takie same
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Odradzałabym rozjaśnianie włosów takimi kosmetykami do domowego użycia. Kiedyś się skusiłam na cos takiego - efekt był opłakany, i w rezultacie wylądowałam u fryzjerki. Po co niszczyć włosy? pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
To zalezy jeszcze kto Ci bedzie to robił. Mi akurat wprawiona osoba robila i wyszlo dobrze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Także ogólnie jestem zadowolona, bo nie odczułam przykrych konsekwencji w związku z użyciem silnego medykamentu!!! ![]() Pozdrawiam!!! ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:48.