![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Nowy kramik: REDERMIC i inne (nie tylko) apteczne roznosci!
Kram zamkniety. Przeniesiony na ------> http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=1#post2086470
Witam w swoim najnowszym watku. Wciaz szukam dla siebie idealnej pielegnacji, jednakze przez wzglad na moja problematyczna cere, nie jest to wcale takie proste. Na wymiane posiadam kosmetyki nowe, swieze i z wazna data waznosci. Na wymiane posiadam:
Zuzycie ok 25-30%
Zuzycie: ok. 5%
Zuzycie: ok. 15% PROBKI PERFUM Estee Lauder Pleasures EDP 1,5 ml CLINIQUE Simply 1,3 ml ESPRIT woman 1,3 ml Christina Aguilera Xpose 0,5 ml DIOR J’adore EDT 1,5 m HUGO BOSS Deep red for women EDP 2 ml L’rau par KENZO pour femme EDT 2ml PROBKI – PIELEGNACJA (dodam przy wymianie): Avene Antirougeurs 10b 10 A 5 ml (tubka, raz otwarta) Clarins Masque Normalisant 5 ml (tubka, zostalo na 1 uzycie) Estee Lauder Idealist Micro-D Deep Thermal Refinisher 2,5 ml (saszetka) Estee Lauder Idealist Skin Refinisher 1,5 ml (saszetka) Vichy Thermal Fix 2 1,5 ml (2 saszteki= 3ml) Vichy Novadiol 1,5 ml (saszetka) Vichy Lift Activ Pro yeux/eyes 1,5 ml (3 saszetki = 4,5 ml) Vichy LIPOCURE cellulite-intensiv-serum 7 ml (saszetka) Vichy Oligo 25 dry skin 1,5 ml (saszetka) La Roche-Posay Effaclar Active Matt Moisturizer 2 ml CLINIQUE Repairwear deep wrinkle concentrate 1,5 ml (saszetka) Gucci Envy Bath and shower gel 7 ml (saszetka) Nivea Odswiezajaca maskeczka nawilzajaca 2x7,5 ml ![]() Swietny matujacy krem koloryzujacy! Moje KWC, gdyby nie zmiana pielegnacji uzywalabym go nadal. Na pewno kiedys do niego wroce. Bardzo duza zaleta tego kremu tonujacego jest wlasnie kolor – bezowy, piaskowy, jasny, dleikatnie pokrywajacy niedoskonalosci skory – co przy tego typu kremach jest rzadkoscia (np. marchewkowa avenka tonujaca). Polecam! Najchetniej wymienie go na cos z mojej listy zyczen. Mogę zrobic na zyczenie zdjecie probki koloru na rece. Zuzycie: ok. 15-20% ![]() Zdecydowanie mój najlepszy krem matujacy, jaki kiedykolwiek mialam. Przede wszystkim matuje. I to na bardzo, bardzo dlugo. Chetnie uzywalabym go nadal, gdyby nie to, ze nie mam go już gdzie wcisnac w plan swojej pielegnacji. Zuzycie: ok. 80 % ![]() Dobry na ranki po wypryskach. Przyspiesza gojenie. Zuzycie: sladowe, raz dotkniety ![]() Multiaktywny podklad, ktory wygladza zmarszczki o 40% ujedrnia I poprawia kontur twarzy. Zawiera kompleks B-liftox, witaminy i przeciwutleniacze. Cera jest rozswietlona i swieza przez clay dzien. Zawiera filtr SPF 20. Zuzycie: ok. 5% ![]() Piekna pomadka o koralowym kolorze (zdjecie przeklamuje kolor). Piekne, eleganckie opakowanie. Jak dla mnie jest o ton ciemnieszym kolorem od barwy naturalnych ust. Niestety, jestem przyzwyczajona do blyszczykow i nie umiem przekonac się do matowej pomadki. Dodam, iż wspaniale pielegnuje usta. Zuzycie: ok. 5% Edytowane przez Ivvonka Czas edycji: 2006-06-15 o 22:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy kramik: REDERMIC i inne (nie tylko) apteczne roznosci!
Hej, interesuje mnie:
- BIODERMA Sebium Creme matifiante teintee 40 ml - Vichy LIPOCURE cellulite-intensiv-serum 7 ml (saszetka) mam na wymianę, to, co w wątkach plus kredkę Artdeco - Eyebrow Pencil, nr 6.
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
znajdzisz coś u mnie za redermic - masz foto pomadki Shiseido ?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=116182 w watku mam kasetkę ArtDeco, poza wątkiem jeszcze ZeroFrizz PS. gdyby dosżło do wymiany, chętnie przygarnęłabym jeszcze te próbki w zamian za jakies inne, jesli czegoś szukasz ![]() Estee Lauder Pleasures EDP 1,5 ml HUGO BOSS Deep red for women EDP 2 ml L’rau par KENZO pour femme EDT 2ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Hejka
![]() mam ta kredkę Clarins-brązowa, mięciutka ![]() http://int.clarins.com/main.cfm?prodID=219 Podoba mi się Redermic, podkład Astor oraz próbka Jadore i Kenzo. Edytowane przez sylwia.gda Czas edycji: 2006-05-16 o 11:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
znalazłabyś coś u mnie za próbki perfum ???
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2006-05-16 o 12:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Jago, mam kredke Art Deco do brwi juz... I tak rzadko jej uzywam
![]() ![]() Madlaine, jesli chodzi o szminke to jest ona w rezerwacji przez Vilandre, ale wciaz czekam na jej decyzje. Za Zero Frizz na razie podziekuje - bede miala dwie buteleczki juz niedlugo ![]() ![]() ![]() Sylwio, no fajna ta kredka. A co bys chciala za nia? ![]() Mariolu, niestety, nic nie widze... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Napisalam wyżej-nie bede oryginalna-Redermic, podklad Astor oraz 2 próbki zapachów.
Kredka prawie nie ma zuzycia, jest to piekny brąz. Kredka ma 15 cm ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
A jak bardzo starte? Wiem, ze to szczegol, ale nie cierpie pozdzieranych kosmetykow, takie moje male zboczenie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Fotkę wyslę wieczorem
![]() ![]() Co do tematu ścierania-nie mialaś nigdy kosmetyku którego napisy przybledziły się po tygodniu-dwóch? bo ja mialam ![]() Najlepiej zobacz tester tej kredki w perfumerii, bedziesz wiedzieć o co mi chodzi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Dobrze, postaram sie sprawdzic.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Niestety, nie uzywam baz...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Oto fotka-napisy sa nadal widoczne, tylko przybledzone miejscowo-Clarins ma wklęsłe złote literki na drewienku, a złoto jest farbą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zrobilam zdjecia z lampa i bez, ale to i tak do konca nie jest ten kolor co na zdjeciu. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Podnosze watek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
hej, jaki jest kolor tego podkładu Astor
![]()
![]() |
#22 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Ivonko, byłam pewna, że napisałam Ci po powrocie PW, że na krem jestem chętna, ale pomadka odpada. jelsi nie, to przepraszam, ale trochę zakrecona jestem ostatnio
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Interesuje mnie ktoras z tych rzeczy, ale mam pytania jeszcze odnosnie niektorych z nich: Paula's Choice 2% BHA Lotion, 118 ml, ubytek ok. 30 % - jaka jest data waznosci i kiedy byl otwierany? ewentualnie kasetka na cienie ArtDeco potrójna - stan dobry, trochę porysowana od noszenia w kosmetyczce - tu juz nie mam zadnych pytan : ewentualnie: odzywka codzienna Zero Frizz, opakowanie 355 ml, zostało na moje oko 40 %, plus pojedynczy pudrowy cien Gosh Fairy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Paula jest juz nieaktualna, chcę ją wymienić z Kate, bo pasuja mi jej propozycje, właśnie będę do niej pisać
![]() kasetka aktualna, cień również, odzywka też nieaktualna, idę czyścić wątek. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Ivvonka Czas edycji: 2006-05-24 o 15:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:14.