|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Touch Eclat, Sally Hansen i reszta
Nieaktualne, nowy wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...91#post2012291
Edytowane przez bieta Czas edycji: 2006-06-07 o 10:22 |
|
|
|
|
#3 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Dot.: Touch Eclat, Sally Hansen i reszta
Znajdziesz u mnie cos za
Biotherm - Celluli intense peel - "wyszczuplająca kuracja do ciała z kompleksem bio-peelingu" - próbka 20 ml - nieużywane cienie sypkie - nr 16 (fiolet) mam z wymiany, zużycie widoczne na zdjęciu, bardzo ładne kolory, ja ich nie mogę używać - Clinique - błyszczyk - glosswear for lips, nr 02 sunset - zostało ok. 1/3 |
|
|
|
|
#4 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
virtual_reality - u Ciebie zainteresował mnie jedynie balsam Obsesiion Night CK - balsam perfumowany
ememsik - nie za bardzo wiem, że tym interesujesz się tym pomarańczoym cieniem, chętnie Ci go oddam, ale zależy mi na czymkolwiek, czego będę używać np. jakiś sztyft ochronny do ust czy krem do rąk
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Znalalzlabys cos u mnie za:
YSL Touche Elat nr 2 ?
|
|
#7 | |
|
|
Cytat:
![]() kurcze, na pewno byś niczego u mnie nie wyszukała? interesuje Cię coś z kolorówki? postarałabym się coś znaleźć, bo z pielęgnacji naprawdę nie mam czego oddać.
|
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
emememsik ups, przepraszam za przekręcenie nicka
właśnie staram się pozbywać nieużywanej kolorówki choć szukam ciemnograntowego mocno nasyconego, może być z błyszczącymi drobinami (Manhattan miał coś takiego, jak mi się marzy w kolekcji chyba sylwestrowej) lub takiego zielono-trawiastego jasnego bardzo nasyconego bądź srebrnego cienia (bądź kredek w tych kolorach) - i raczej Inglot lub średnia półka wchodzi w grę (na Joko mam dosłownie i w przenośni alergię po kilku nieudanych próbach )jagabrz - niestety nic
|
|
|
|
|
#9 | |
|
|
Cytat:
![]() a szkoda, bo właśnie (naprawdę!) wybierałam się kupić pomarańczowego i jasnozielonego inglota
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
hop
|
|
|
|
|
#14 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 45 pkt / 100% pozyt.
|
Bietko, no ja bym nawet bardzo chciała Sally Hansen, ale nie mam pewnie nic z tego, czego szukasz. Ale i tak się wpiszę, żeby Twój wątek nie czuł się opuszczony
Zajrzyj, choć pewnie nic z tego...
|
|
#15 |
|
Zadomowienie
|
Rayane, spadłaś mi jak z nieba
właśnie intensywnie szukam jakichś podkładów niegryzących się z filtrami, a widzę, że masz True Match chętnie też bym przygarnęła sztyft Neutrogeny
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 45 pkt / 100% pozyt.
|
Bieto, no ja bardzo chętna na taką wymianę, tylko tak jak u mnie w wątku napisane - True Match ma pękniętą nakrętkę (nie, żeby coś to szkodziło samemu podkładowi, ale zaznaczam tak na wszelki wypadek). Neutrogenę również bardzo chętnie dołączę
Więc jeśli Tobie wymiana odpowiada, to proszę o PW z adresem i już![]()
|
|
#19 |
|
Rozeznanie
|
Gaultier 2 (opakownie jak tabletka 0,5 ml) Lacoste Touch of sun (fiolka z spehory, wypełniona do 3/4 wysokości) Może cię coś zainteresuje http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=116836 |
|
|
|
|
#20 |
|
Zadomowienie
|
Byłabym zainteresowana tymi probkami podkładu Maybelline - tylko jaki to kolor? Ja potrzebuję jasnych albo bardzo jasnych, z tego co wiem DMM nawet najjaśniejszy jest dość ciemny
|
|
|
|
|
#21 |
|
Rozeznanie
|
Interesuja mnie puder Sephory lub Touche Elat YSL moze cos ci wpadnie w oko
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=117610 http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=117652 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
Więc ja zrozumialam ze ty chcesz puder clinique i diora w kompakcie, a dla mnie ysl i puder sephora. Pasuje mi to, tylko mam jedno pu\ytanko-niedolizysz mi jeszcze szamponu rene future-to bede w pelni usatysfakcjonowana ))))) .Najgorsze jest ten dostęp do internetu. JA CI wysle moj nr komorki i adres |
|
|
|
|
#27 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
YSL już nieaktualny niestety
|
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Zadomowienie
|
W sumie chętnie bym spróbowała, interesowałby mnie też ten cień Bell, nawet nie cały, ale np. trochę odsypki na wypróbowanie koloru.
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A ja chętnie bym spróbowała Sephora baza doskonaląca pod makijaż (2ml) i Gaultier 2 (opakownie jak tabletka 0,5 ml) Odpisz co ty na to |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:46.

wiem, że tym interesujesz się tym pomarańczoym cieniem, chętnie Ci go oddam, ale zależy mi na czymkolwiek, czego będę używać