| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2006-05-18, 20:16 | #1 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2005-09 Lokalizacja: Ziemia 
				 |   ostatnia deska ratunku...

witam wiem, że jest wiele takich tematów, ale wiem też, że Wy zawsze pomagacie  no więc....miałam długie włosy, ścięłam je-efekt macie na zdjęciu...bałam się dość radykalnej zmiany, w końcu włosy były do pasa...ale dalej coś jest nie tak  jak Wy mi nie pomożecie, to ja już nie wiem kto  dodam tylko, że włosy mam z przodu kręcone a z tyłu proste i dlatego codziennie msuzę je maltretować prostownicą....  RATUNKU!!!!   
				__________________ I proszę Cię Aniele Stróżu mój, nie mrugaj, bo wtedy sypie mi się życie... | 
|     |   | 
|  2006-05-18, 20:42 | #2 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2005-07 Lokalizacja: Gdynia 
				 | 

Dot.: ostatnia deska ratunku...

ej nie wiem na co narzekasz bo wg sa bardzo ladne takie jakie sa! serio, a uwierz mi bo jak mi sie cos niepodoba to mowie (za co mam pare -karmy juz... ;P ) serio,zazdroszcze takich wlosow! no ale poszukam czegos i zobaczymy co na to powiesz...

| 
|     |   | 
|  2006-05-18, 20:47 | #3 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2005-12 
				 | 

hym mi też bardzo się podobają Twoje włoski! Może jedynie dodałabym kilka blond pasemek żeby je troszke rozjaśnić    
				__________________ Agusia   | 
|     |   | 
|  2006-05-18, 21:07 | #4 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2005-07 Lokalizacja: Gdynia 
				 | 

fryzurka1[1].jpg hjhfd.jpg e.jpg 8d.jpg nie jestem najlepsza w zabawach graficznych wiec moze troche niedokladnie  ale  mi osobiscie sie podoba zwlaszcza te brazaw z grzywka na bok albo to a la Nicole z Pussycat dolls | 
|     |   | 
|  2006-05-18, 22:12 | #5 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-06 
				 | 

ja na Twoim miejscu bym je troszke bardziej wycieniowala   ot masz bardzo splaszczone przy glowie a pozniej duza szopka  po prostu zrobila letsze bo masz je teraz bardzo ciezkie   
				__________________ "Lubię być kurą domową Do pralki wrzucić problem wraz z głową Pralka pierze, ja nie wierzę w nic Słodko jest nie myśleć o niczym Się zgubić we własnej spódnicy.."   | 
|     |   | 
|  2006-05-19, 07:47 | #6 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-04 Lokalizacja: Cieszyn 
				 | 

masz fajne włosy   ja bym je jeszcze troszkę pocieniowała i ewentualnie skróciła ale już niewiele   | 
|     |   | 
|  2006-05-19, 14:07 | #7 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2005-09 Lokalizacja: Ziemia 
				 | 

Dziękuję wam za słowa otuchy   osobiście najbardziej podoba mi się druga propozycja SOLEDAD i chyba w poniedziałek się wybiorę do fryzjera z tą fotką  dziękuję za pomoc   
				__________________ I proszę Cię Aniele Stróżu mój, nie mrugaj, bo wtedy sypie mi się życie... | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:34.