![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Kuferek :)![]() ![]() ![]() ![]() Dzięki doskonałemu połączeniu starannie wyselekcjonowanych wyciągów roślinnych z: nostrzyka, bluszczu, guarany, arniki, traw słodkich z algami morskimi oraz mikroelementami otrzymaliśmy preparat w formie żelu. Masaż trójfazowo zwalcza cellulit, rozstępy i nadmiar tłuszczu w tkance podskórnej. Użyte w nim substancje nawilżają, uelastyczniają i energizują skórę. Masaż przyspiesza spalanie tłuszczów, łagodzi obrzęki i poprawia krążenie. Utrudnia ich trwałe nagromadzanie. Eliminuje nadmiar toksyn z organizmu. Wskazany do pielęgnacji ciała oraz w profilaktyce antycellulitisowej ( ramion, ud , pośladków) oraz miejsc dotkniętych zmianami. Dla wzmocnienia efektu polecamy użycie Kostki wyszczuplająco - masującej z serii Talia Fitness. Pojemność: 180 ml użyty 2 razy - leci do Skimos ![]() ![]() ![]() ![]() czarna - nie uzywana brązowa - zuzycie minimalne Edytowane przez Irysekk Czas edycji: 2006-05-25 o 07:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: Kuferek :)
Chętnie wymienie się na te perfumy egzotyczne
![]() Może spodoba Ci się coś z tej listy ??? - cienie hollographic Loreal - zieleń - cienie hollographic Loreal - turkus - odlewka serum Advanced Night Repair Estee Lauder - szminka YR - trwała , różowa, została jej b.dużo - odlewka kremu DayWear Plus SPF 15 Estee Lauder - odlewka podkładu Individualist Estee Lauder - odcień 03- beige - kredka do oczu, ust, policzków amerykańskiej marki Stila - odlewka serum Perfectionist również Estee Lauder - podkład Max Factor - Lasting Performance- kolor- 108- golden beige użyty 7-8 razy - podkład Revlon- Colorstay – kolor- 07 – true beige- zostało 4,5 cm - Paul Sagane- Xena- baza/ korektor biały pod oczy, rozświetlający użyty 3-4 razy - Maybelline- Smooth Result- puder w kompakcie- odcień- Beige użyty 5-6 razy - Lysanel Mat - zostało ok. 50% - czarna kredka Manhattan - zostało 9 cm Ewentualnie mogę jeszcze czegoś poszukać w moich zbiorach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie woda Avonu
![]()
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Dokładaaaaaaaam
![]() ![]() Lekki zapach został stworzony dla młodej kobiety, która patrzy na życie z przymrużeniem oka, nie stroni od dobrej zabawy i zawsze skora jest do żartów.Zapach Wink został stworzony dla kobiety figlarnej, która cały czas szuka nowych, szalonych przygód. 30 ml w ozdobnym flakonie w kształcie gwiazdki w kartoniku Kategoria : owocowo - kwiatowa Kompozycja zapachu: Głowa - różowy grejpfrut, maliny, czarne porzeczki i jagody Serce - jaśmin, kwiat lotosu, peonia, frezja Baza - szlachetne, jasne drzewo, zmysłowe piżmo Nowa nie używana!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#11 | |
po prostu Em :)
|
Cytat:
błagam, znajdź coś u mnie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Fotka już jest
![]() ![]()
![]() |
#14 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#19 | |
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() a może napisz, czego szukasz?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
może coś u mnie?? interesuje mnie woda tropikalna oraz produkty wyszczuplające.Może cos znajdziesz za którąś z tych rzeczy?
Posiadam: 1. woda toaletowa VERSACE Red Jeans- zostało około 20ml z 75ml 2. cień pojedynczy CLARINS jasna zieleń 3. Kulki brązujące Avonu 4. Kulki rozświetlające Avonu 5. cienie BOURJOIS Pojedyncze, ciemna zieleń i różowo-brzoskwiniowy 6. Potrójne cienie BOURJOIS kolorki niebieskie 7. Poczworne cienie LANCOME w opakowaniu GWP, kolorki khaki 8. kremowy żel pod prysznic i lotion po kąpieli THE BODY SHOP po 60ml 9.tusz do rzęs LANCOME turkusowy 10. Tusz do rzęs MAYBELLINE Lash Expansion 11. Tusz do rzęs Rimmel Extrene Definiotion z grzebykiem 12. Podkład REVLON Shine Control, kolor Medium Beige 13. Błyszczyk JUICY TUBES 6g Baby doll 14. Błyszczyk ISA DORA kolorek liliowy 15. Błyszczyk GUERLAIN kolor złoto-miedziany 16. krem pod oczy VICHY MYOKINE zostało troszkę mniej niż połowa mam jeszcze inne kosmetyki ale napisz czego szukasz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() Byłabym jeszcze zainteresowana tym czymś do masażu. A nie masz może jakichś fajnych kosmetyków do włosów, mogą być odlewki? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() tak o: 1. cienie Lancome zaledwie kilka razy maźnięte, ubytek malutki 2. Oba tusze, praktycznie też nowe, użyłam może po 3 razy każdego z nich 3. Pojemność błyszczyków Juicy ubes Widać na zdjeciu 4. Błyszczyk IsaDora użyty klilka razy, też ubytek niewielki |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:22.