![]() |
#3 | |
Rozeznanie
|
Dot.: SMASHBOX,LRP,VICHY i inne-zapraszam:)
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
może coś u mnie wypatrzysz dla siebie ??
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2006-05-23 o 22:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Hej;
ja juz tak tradycyjnie zapytam ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=116804 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
-Smashbox-Audition Blonde-7 częściowa paletka do makijażu brwi i oczu.Wersja dla blondynek.Nowa.
znajdziesz coś u mnie? ![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Hosenka-niestety nic.
Anita_w-paletke koniecznie chcę wymienić na coś równie pełnowymiarowego o podobnej wartości z górnej bądz aptecznej półki. Mariolu,Skimos,Ines-ka,króliczek-również nic nie znalazłam ![]() Maggie co to za puder brązujący Sephora? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo ciemny na twarzy?Pytam,bo ja mam jasną karnacje,nie chcę zle wyglądać.Co sobie u mnie upatrzyłaś? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ino musze uprzedzic, ze on poki co w negocjacjach ![]() a nic innego u mnie nie wpadlo Ci w oko? co by ew. jakas wieksza wymianke zmajstrowac? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślę o Diroseal,choć ja nie naczynkowiec ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Muszę pomyśleć.Puder mnie kusi,choć dopiero co kupiłam Meteoryty beżowe,które mnie jednak troszkę "brązują".Diroseal również bym spróbowała (myślisz,że do tłustej cery będzie dobry?)A jak u mnie?Wybrałaś już wstępnie coś?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() -Diorkiss Sorbet Meringue,8 ml,zużycie znikome. -Blistex Med Plus,odżywka do ust chłodząca,słoiczek,7 g,nowa. -Helena Rubinstein Spectacular Make Up,podkład długotrwały,kolor 22 do jasnej i normalnej karnacji,30 ml,zostało około 1/2. -Garnier Pure Dwustopniowy Peeling z kwasami.Krok 1 to złuszczanie kremem zawierającym ziarenka oraz kwasy,krok drugi to nałożenie żelu również zawierającego kwasy na twarz na noc za pomocą wacika.Bardzo skuteczny,już za pierwszym razem oczyszcza pory.Polecany do cery trądzikowej,z rozszerzonymi porami,tłustej.Stosować trzy razy w tygodniu.Niestety dla mnie obecnie za silny,choć nie podrażnia.Pojemność 2x50 ml.Użyty raz.Jeszcze niedostępny w Polsce.Wartość 15 euro. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc tak. Interesują mnie następujące rzeczy: -Avene Diroseal -Avene Ultra Hight Protection 50+ tubeczka 5 ml. -LRP Anthelios XL 50+ tubeczka 5 ml. -Bioderma Photoderm Max 50+ Proponuję za to podkład HR i Blistex.Nad Garnierem się zastanawiam,czy go nie zdjać z targowiska-zabrakło mi peelingu,a samej butelki z kwasami nie zostawię ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
-Smashbox-Audition Blonde-7 częściowa paletka do makijażu brwi i oczu.Wersja dla blondynek.Nowa.Ta na zdjęciu nie jest w wersji blond,blond jest dużo jaśniejsza.W paletce znajdują się:cień pudrowy do brwi,wosk do brwi,rozświetlacz,eyeline r kremowy,3 cienie do powiek-bardzo ładne odcienie brązów -
Anetko, znowu kusisz nowosciami... Masz w watku tyle rzeeeczy, ktore lubie.... ![]() Napisz pelna liste, czego potrzebujesz, moze uda mi sie cos wyszperac jeszcze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Zrobie jutro porzadek w swoich szpargalach i dam znac, z czym moglabym sie rozstac ewentualnie. Ale paletka jest cud-miod!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie:
-Juicy Tubes Miracle 6g-jaki daje efekt? -Diorkiss Sorbet Meringue,8 ml,zużycie znikome.-jaki daje efekt? -Helena Rubinstein Spectacular Make Up,podkład długotrwały,kolor 22 do jasnej i normalnej karnacji,30 ml,zostało około 1/2. -LRP Effaclar K,30 ml,nowy, -LRP Effaclar płyn micelarny 2x15 ml. -LRP Effaclar żel do mycia 2x15 ml. -Vichy Capital Soleil Ultra Protection IP60 + UVA Ultra Fluid,40 ml,zużycie 1/4-1/5. na wymianę mam poor minimalizer clinique,emulsja revlon skinlights,słynny balsam brązujący eveline-nowy,balsam ujędrniający SPA YR,Diacneal, Zużycie sprawdzę jak dotrę do domku-o ile jesteś zainteresowana czymkolwiek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobra,czekam ![]() Błyszczyki są transparentne z drobinkami. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
na wymianę mam poor minimalizer clinique-GWP-z wymianki,rzekomo 2 razy użyty(na tyle też wygląda)
emulsja revlon skinlights-minimalne zużycie. słynny balsam brązujący eveline-nowy, balsam ujędrniający SPA YR-zostało jakieś-45%-50% Diacneal-nie bardzo cokolwiek widać-myśle że zostało jakieś 30lub 40% Mam jeszcze Effaclar AI-nowy-dwa razy uzyty DMM Maybelline kolor 020-jaśniutki-dwa razy paćnięty |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo interesował mnie Diacneal,ale jest go malutko,więc rezygnuję,chyba się nie opłacało by wysyłać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
a emulsja rozświetlająca Revlon nieinteresuje Cię? gdzięś widziałam że poszukujesz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Emulsji już nie poszukuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:38.