|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#7 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Hermes , Lancome
Cytat:
![]() ![]() A nic innego u mnie Ci przypadkiem w oko nie wpadło? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Hej, rezewuje:
Hermes Eau des Marveilles zostało 9 ml (flakonik 12,5 ml , not for sale ) Co bys za niego chciala?
![]() |
#12 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Może coś byś za nie znalazła ![]() Poza tym, co w wątku, mam jeszcze miniaturki CD Dolce Vita oraz Cacharel Noa. I krem LRP Active C pod oczy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dysponuję mini-tubkami tego kremu, takimi po 5 ml, nowymi, w kartonikach, oryginalnie "zaspawanymi" i świeżymi (z długimi terminami przydatności). Takie tubki są - moim zdaniem - lepsze od standardowego opakowania 15 ml, ponieważ preparat jest szalenie wydajny, więc używając mniejszych opakowań można mieć pewność, że witamina sie nie zdestabilizuje. Tubeczek mam 5. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Czy te kulki są w jakimś kartoniku, czy mają pędzelek? A może masz możliwość zrobienia fotki? Aha! I jaki jest stopień zużycia, o ile to w ogóle da się określić ![]() Pozdrawiam ciepło ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Kulek jest 21 , sa zdecydowanie większe niż Meteorytkowe
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Czezkam na fotkę, a jutro pędzę do salonu firmowego Guerlain'a, żeby przetestować to cudeńko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Niestety kulek Champs Elysees nie było ![]() ![]() Bez testowania raczej się nie zdecyduję na wymianę. Serdecznie dziękuję za fotkę ![]() Pozdrawiam ciepło ![]() Ania |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:05.