| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2006-05-26, 13:29 | #1 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2006-01 Lokalizacja: Wrocław 
				 | Fryzura...

Czesc.Dziewczyny mam do was prozbe.:Niedlugo mam bal gimnazjalny i nie mam wybranej jeszcze fryzury.Dodam ze mam okragla twarz i chcialabym zeby ta fryzurka mi choc troche ja wyszczuplila.. P.S Jezeli byl taki watek to prosze podajecie. Dzieki   | 
|     |   | 
|  2006-05-26, 16:01 | #3 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2006-01 Lokalizacja: Wrocław 
				 | 

Dot.: Fryzura...

Milo mi ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) .A czy moglabys podac mi linka do tego wątku   | 
|     |   | 
|  2006-05-26, 17:24 | #4 | 
| Moderator Zarejestrowany: 2005-07 Lokalizacja: Bayern/DE 
				 | 

Witaj  Moze w tym watku znajdziesz cos dla siebie Pozdrawiam  http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=80276   
mikroREKLAMA
 Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) | 
|     |   | 
|  2006-05-27, 11:40 | #5 | 
| Zakorzenienie |  Dot.: Fryzura... 

hej. szukam fryzurki typu kok itp. jak macie jakieś ciekawe zdjęcia będę wdzięczna o przesłanie

| 
|     |   | 
|  2006-05-27, 12:16 | #6 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2006-05 Lokalizacja: PołudniE 
				 | 

Heyo. Jak tak samo szukam fryzury lecz na ślub. Nie w tym sensie, że ja go biorę, tylko idę na ślub. Hmmm.. Mam włosy za ramiona, lekko falowane i twarz taką nie wiem nie umiem jej zidentyfikować :P Ale mam małą głowę i duże czoło, więc jak miałam grzywkę to mi nie pasowało bo głowa wydawała sie jeszcze mniejsza   | 
|     |   | 
|  2006-05-27, 12:31 | #7 | 
| Zakorzenienie | 

otóz to ja również wybieram się na śub tyle że wizyta u fryzjera odpada:   szukam takiej fryzurki aby wiatry mi jej nie zepsuły (wesele na wyspie więc wiatry spodziewane) mam włosy do ramion lekko falowane i ukośna krótką grzywke... nie mam pojęcia jaka fryzure zrobić a że w obecnej chwili mam wakacje to szukam pomysłów aby sobie poćwiczyć     | 
|     |   | 
|  2006-05-28, 14:43 | #8 | 
| Zakorzenienie | 

jest tu wiele watkow z upieciamy , slubnymi fryzurami , z kokami , wystarczy wejsc w archiwum i poszukac  a jezeli chcecie indywidualnie to powinnyscie dac swoej fotki pozdrowka | 
|     |   | 
|  2006-05-28, 14:43 | #9 | 
| Zakorzenienie | 

jest tu wiele watkow z upieciamy , slubnymi fryzurami , z kokami , wystarczy wejsc w archiwum i poszukac  a jezeli chcecie indywidualnie to powinnyscie dac swoej fotki pozdrowka | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:33.

Przed chwila w nim bylam
 Przed chwila w nim bylam