![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Perfumy, pielęgnacja wlosków,kolorówka i inne...
WATEK PRZENIESIONY
1 Perfumy Baby Doll YSL- pozostalo 65-70ml ze 100ml - wymienie tylko na inne o podobnej pojemnosci 2.Perfumy Escada Pacyfic Paradise - pozostalo 80 ml ze 100ml - wymienie tylko na inne perfumy- slodkie, bede wybredna ![]() ![]() 3.Perfumiki Mini Purple , z wymianki z wizazanka,ponoć kupione we Francji- zapach kwiatowy- slodki,20 ml 2.Odzywka profesjonalna Tigi Self Absorbed Conditioner -bomba witaminowa- ubytek 1/5- wymienie tylko na inny kosmetyk profesjonalny najchetniej Kerastase ![]() http://www.tigi.pl/nowa/srodki/index.php?act=52 3.Maska Loreal Prof. Absolut Repire- pozostalo 1/3 z 500ml - tylko na inny kosmetyk prof. ![]() 4. .Profesjonalny spray nadajacy piekna opalenizne hit amerykanskiej firmy Sexyheir- seria Sexysymbol Aerotan- 200 ml - wspanialy produkt nadajacy delikatna czasowa opalenizne,unikalna formula sprayu nadaje rownomierna opalenizne bez smug. Kosmetyk nie barwi ubran ,nie blaknie i nie zmienia koloru na pomaranczowy . Bardzo latwy sposob nanoszenia preparatu ktory daje piekny plomienny zlocisto- brazowy odcien. Zmywa sie po pierwszym prysznicu,zawiera delikatne drobinki a skora po nim jest cudnie swietlista i brazowiutka,raz wyprobowany na reke.Ja mam juz swoj ulubiony samoopalacz wiec ten preparat jest mi zbedny. Świetny na impreze i inne wazne wyjscia a takze na codzien!!! Cudnie wyglda nalozony na buzkę i na dekolt ,a takze na cale cialko ![]() ![]() Link do stronki z produktem http://www.care4yourskin.com/index.p...&menuite m=75http://www.iza-b.pl/grafika/sexyhair/aero2.jpg 5.Podklad Diorskin Fluid odcien 303,pozostalo 70% ,kartonik- chetnie wymienie na troszke jasniejszy odcien lub inny wysokopolkowy podklad matujacy ![]() 6.Maska do wlosow profesjonalana Intensive Vitality's- silnie regenerujaca do wlosow suchych i odwłóknionych- pojemnosc 250ml-ubytek to -25%-kupiona w Daughlasie ![]() 7.Podklad Revlon skinlights diffusing tint,odcien Nude-sredni beż-pozostalo wieksza 1/2-rezerwacja 8.Róż do policzkow Bourjois- odcien 34 Rose D'or - sliczny roz ze zlocistymi zdobinkami- uzyty kilka razy 9.Podkład matujacy o konsystencji musu Estee Lauder Ideal Matte,odcien pebble,pozostala wieksza 1/3-nieaktualne 10.Ultradelikatny roz do policzkow,oczu i ciala- Inglot -odcien 91,uzyty kilka razy 11.Puder kompaktowy w kremie Manhattan- compakt cream make up with light reflection - odcien teint sandbeige- ubytek to okolo 30-40% 1.Brokat do wlosow srebrny-Elizabeth French-bardzo delikatny dla wlosow,nadaje sie nawet dla dzieci,super efekt -ubytek -raz uzyte na wlosy 12.Emulsja nawilżajaca na dzien do cery normalnej,mieszanej i suchej Olay-ubytek 20% 13.Baza pod makijaz Inglot-ubytek 10 % 14.Maska odżywcza czekoladowa do wlosow suchych,kreconych-Envie-ubytek 40% z 500 ml- swietnie wygladza i nawilza wloski - a zapach az chce sie ja zjesc ![]() 15.Zielony cien do powiek z drobinkami Inglot matrix odcien 834-raz wyprobowany 16.Tonik przeciw wypadaniu wlosow- Garnier Neril-swietne opinie na KWC ubytek 20% 19.Blyszczyk do ust Estee Lauder Pure Pops odcien berry twist - kolorek poltransparentny,slicznie pachnie - ubytek 10%- wklejem link do stronki z kolorkiem http://www.esteelauder.com/templates...CT_ID=PROD697 7 20. Blyszczyk do ust Estee Lauder w pedzelku- odcien Blackberry- przezroczysty z drobinkami brokatu,slicznie pachnie- pozostalo 1/3 21.Serum krystaliczne Renee Blanche- pozostala 1/3- chetnie wymienie na jedwab lub inne serum 22.Balsam brazujacy J&J nowa wersja na noc- ubytek 15% 23.Moge zrobic odlewke maski bananowej Inebrya bo mam az 1000ml - tylko za produkt profesjonalny do wlosow 24.Puder brazujaco-rozswietlajacy Kron V.I.P - z wymiany z Angi, niedostepny w PL, zawiera sliczne zlociste drobinki, przepieknie rozswietla i delikatnie brązuje- ubytek to okolo 25%- jest strasznie wydajny,napisy delikatnie sie starly od noszenia w torebce ![]() ![]() 25. Puderek prasowany- mozaika Joko- numer 34, raz wyprobowana pedzlem,rewelacyjnie matuje buzke ![]() 26.Mogę podzielic sie profesjonalnym szamponem Revlon- moge odlac okolo 250 ml ![]() ![]() 27.Blyszczyk Sephora ze slonecznej kolekcji w pedzelku - kolor rozowy , slicznie pachnie poziomkami ![]() 28.Preparat chroniacy wlosy przed suszarka,prostownica- zapobiega uszkodzeniom pod wplywem goraca-Henna Plus-Dr.Scheller Cosmetics-pozostala 1/3 z 150 ml 29.Aksamitny zel do mycia twarzy z betaMango Dr Irena Eris Young & Unique Y&U- uzyty 4 razy ![]() 30.Blyszczyk DiorKiss- odcien Lychee Rose- duza tuba 18 ml, bombowy polysk ![]() ![]() 31.Tusz do rzes Air Max Astora - kolor czarny,kupiony 2 dni temu , razy wyprobowany ![]() 32.Tonik gleboko oczyszczajacy pory Seba Med- ubytek 5% ,kartonik Ikonki załączonych zdjęć __________________ Edytowane przez KENZO Czas edycji: 2006-06-09 o 10:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumy, pielęgnacja wlosków,kolorówka i inne...
znajdziez cos za 9 lub 21,20??
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Mirianko za serum Renee Blanche wolalabym raczej cos do wloskow ale reszta wolna
![]() A twoj JT- jest pelnowymiarowy??? Na normadern tez jestem chetna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a masz moze foto 24? ![]() ![]()
Edytowane przez Mirianka Czas edycji: 2006-05-30 o 12:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Kenzo czy wybierzesz coś za błyszczyk z Sephory?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=118785 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
a może Coco chanel Madmoiselle ?
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2006-05-30 o 15:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Mirianko to na blyszczyki JT jestem jak najbardziej chetna
![]() ![]() Mariolko Coco to niestety nie moj zapach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Dusiu interesuje mnie u ciebie puder EL, widzialam fotke pudru w pedzlu Sepehory- on by mnie najbardziej interesowal- ale nie wiem czy jest aktualny???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
Kenzo , faktycznie pędzel sephory już nieaktualny, puder EL jak najbardziej, tylko musiałabym chyba coś dobrać , bo cenowo to się chyba raczej nie równoważy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Haniuta za Guerlain podziekuje ale to nie moj zapach
![]() Mirianko jak na tego malego JT masz rezerwacje to nie ma problemu bo i tak bardziej zalezo mi na BG ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Dusiu oczywiscie ze musialabys cos dobrac - nie moze byc inaczej
![]() powiedz mi tylko jakie ma dzialanie ten puderek- to jest ten rozswietlajacy??? Podoba mi sie takze kompakt Shiseido- to jest podklad w kompakcie czy puder??? Mirianko jesli mozesz to podeslij mi linka do kolorku tego JT- bo szukalam na stronie Lancome i jakos nie moglam go odnalesc ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() jesli nie to jakbys widziała wymianke?? ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Konto usunięte
|
Kenzo nie mam pojęcia, mam z wymiany, użyłam kilka razy, ale za ciemny.
Na odwrocie jest tak -Shiseido Pureness Oil Control Treatment Compact - sama sobie przetłumacz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Mirianko podaj mi linka z kolorkiem JT, a moze wolalabys blyszczyk El- ale berry twist - jest trawie caly - ubytek okolo10% a blackberry jest tylko 1/3
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Interesuje mnie u ciebie kilka kosmetyków, a szczególnie baza Inglot. Pasowały by ci moje ostatki?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=119894
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
mam to:
http://www.beslist.nl/gezond_mooi/images/11648.jpg i tu,ale tu jest bardziej zarówiasty ![]() http://www.aquabouqet.com/images/LANc091.jpg
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Ale Ty sie nade mna znecasz
![]() ![]() ![]() Moge tez zrobic odlewke Paris Hilton Just Me ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
Papiszynko jesli mialabym sie wymienic to tylko na 100% pewny oryginal a tak poza tym to niestety wolalabym cos o wiekszej pojemnosci minium 50 ml
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
Mirianko mnie jednak interesuje tylko JT - bo przejrzalam swoje zasoby kremow na noc i nie zdaze ich wszystkich zluzyc wiec nie bede dokladac sobie nastepnego narazie
![]() ![]() No i przejrzalam jeszcze raz i wpadl mi tylko w oko puder Matis - tylko chyba bylby dla mnie za jasny bo ja mam raczej sniada cere a latem dosc mocno opalona ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Konto usunięte
|
Kenzo ja mam ochotę na ten błyszczyk sephory,szampon revlona,ale bardzo podoba mi się też odżywka Tigi,i jeszcze puder brązująco -rozświetlający
oczywiście nie wszystko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() hmm mam jeszcze kasetke błyszczyków sephory-zostały 2 z 4(takie kwadraty),reszta błyszczyka srebrno-sniezystego chanela(z kasety poczwórnej),szampon nawilżający sephora professionell 45ml z tubki 50ml,odlewke pumy jamaicy hmm cos z tego?? EDIT i podkład Nivea Beaute Matt Refine z ryzem kol.sredni bez w kierunku ciut ciemniejszym 02 rose-nazwa do kitu ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
4. .Profesjonalny spray nadajacy piekna opalenizne hit amerykanskiej firmy Sexyheir- seria Sexysymbol Aerotan- 200 ml -
7.Podklad Revlon skinlights diffusing tint,odcien Nude 12.Emulsja nawilżajaca na dzien do cery normalnej,mieszanej i suchej Olayznajdziesz cos u mnie???? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 99% pozyt.
|
Hej!
Znajdziesz coś u mnie za Escadę Pacific Paradise? Oddam za nią nawet połowę mojego wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:23.