![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() R*ó*ż*n*o*ś*c*i
PIELEGNACJA:
-Avon Planet Spa Nawilzajacy zel Mineralne Wody Islandii z poj.150ml zostala polowa,z tym ze tuba fabrycznie nie byla napelniona do konca ![]() - Avon Planet Spa Oczyszczajaca emulsja do mycia twarzy Mineralne Wody Islandii,poj.75ml uzyta kilka razy,ubytek moze 10% nie wiecej poniewaz jest bardzo wydajna -Avon Wyszczuplajacy krem antycellulitowy Cellu-Sculpt z poj.200ml zostalo 40% zawartosci -Avon Be Bronze Scrub korygujacy z olejkiem eukaliptusowym,z poj.200ml zostalo 1/2 opakowania -Iwostin Intensywny krem nawilzajacy o przedluzonym dzialaniu,nowy-wazny do 11/2007 Pofrunie do Agi79 http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...p?produkt=2879 -Oriflame Body&Mind Olejek do relaksujacego masazu,Geranium&Cedarwood ,poj.75ml,zostalo 3/4 opakowania Rez.Scarlet23 -Yves Rocher Biospecific Re-Hydratation,mgielka orzezwiajaca dla cery odwodnionej na bazie osmolitow roslinnych,poj.150ml ubytek ok.10% -The Body Shop Maslo do ciala Bananowe,poj.200ml uzyte kilka razy na rece-wymienie na cos,co naprawde bedzie mi potrzebne i wpadnie w oko ![]() ![]() -Avon Balsam Naturals Limonka&Werbena-nowy PERFUMY -Neblina EDT YR 50ml-ubytek widac na zdjeciu -Tomorrow EDP Avon 50ml-ubytek widac na zdjeciu -Oriflame Life Circle Sap EDT, pierwotna poj.50ml -zostalo 3/4 flakonu Rez.Scarlet23 -Incandessence EDP Avon 50ml-uzyte parokrotnie -Estee Lauder Beyond Paradise EDP z 30ml zostalo ok.4ml(chetnej doloze jako gratis lub zamiennie za probke perfum) Rez.Agia* Perfumy wymienie na inne ![]() INNE: -Torebka z Avonu Vegas Rez.Jagabrz Torebka jest nowa i nie nosi zadnych sladow uzytkowania. Wymiary torebki 26x16x10,5mm Torebka jest wykonana ze sztucznego zamszu,miekka i pakowna z bardzo ladnie wykonana podszewka. W srodku jest jedna glowna komora,kieszonka zamykana na zamek oraz kieszonka na telefon komorkowy. Zgrabny model sprawia,ze stanie sie ladnym dodatkiem ![]() Fotka w poscie #4 KOLOROWKA: -Gosh puder prasowany 01 Golden Honey,ubytek praktycznie zaden.Pochodzi z wymiany z Ivvonka jednak nie sprawdzilam dokladnie koloru- cieply odcien z domieszka zolci,dobry dla bladolicych,ktore lubie cieple odcienie. Praktyczne opakowanie z lusterkiem,jedynie z wierzchu puderniczki jest nieco porysowany poniewaz starlam sie usunac sklady po tasmie klejacej-jednak to w zaden sposob nie rzutuje na wlasciwosci pudru ![]() -Gosh Lagoon,piekny opalizujacy odcien turkusu zmieszany z odrobina zlota ![]() -L'oreal Holographic nr 107 UltraViolet,uzyty kilka razy,widac jeszcze fakture cienia Rez.Drei -L'oreal Holographic ,stary nr ale odcien miedzi,ubytek praktycznie zaden,jest widoczna faktura cienia Rez.Scarlet23 -Rival de Loop nr 103,chlodny odcien lawendy-mocno opalizujaco-perlowy,uzyty kilka razy -Bourjois Effet Reflets Vibrants tzw."garderoba do rzes"do nakladania na maskare,kolor to nasycony turkus opalizujacy na zielono,poj.4ml-uzyty kilka razy-wymienie na cos,co wyjatkowo wpadnie mi w oko ![]() -Kulki brazujace The Body Shop,trudno ocenic zuzycie ale jest ich duuuuzo,wymienie jednak je tylko na cos,co naprawde mnie skusi i bedzie potrzebne.Moge sie z nimi rozstac jednak nie bez zalu ![]() ![]() -Avon,korektory Personal Match w kasetce,zielony i bezowy,zuzycie kazdego ok.10% -Paleta D'Vintage pochodzi z wymiany z Czarnym Elfem,najbardziej zuzyty puder brazujacy,ktorego zostalo ok.10% w drugiej czesci kasetki;cienie i roz praktycznie mazniete po pare razy;blyszczyki uzyte parokrotnie z pedzelka.Jeszcze dlugo posluzy nowej wlascicielce ![]() Blyszczyki pieknie pachna i smakuja rozanym aromatem;-) -Giordani Gold Luxury Shimmer Powder Gold Dust,8g-zuzycie minimalne,wymienie na cos co bardzo wpadnie mi w oko ![]() -Vichy Dermablend odcien 35 Sand,poj.30ml ubytek minimalny,uzylam go ze 2 razy-wymienie na perfumy,JT,podklad Mary Kay odc.304 lub mleczko "dzieciaczek"Avene,ze l micelarny Rosaliac LRP -Yves Rocher Couleurs Nature podklad rozswietlajcy 01 Opale Nacre z 40ml jest 3/4 opakowania,wazny do 05.07-wymienie na cos wyjatkowego,cos co wpadnie mi w oko ![]() http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...p?produkt=5947 Zdjecia dolaczylam w poscie #4 zeby nie robic balaganu;-) Nie przyjmuje rezerwacji,rozpatrze oferte najbardziej korzystna dla siebie ![]() Bede wybredna i marudna ![]() ![]() Pilnie potrzebuje opakowania na puder sypki,koniecznie z sitkiem ![]() ![]() Chetnie przygarne zel do wlosow z woskiem(Goldwell Trendline Gel Wax) Interesuje podklad Mary Kay Full Coverage w odcieniu 302 lub 304, filtr SVR 50,zel micelarny Rosaliac LRP,krem antybakteryjny AA Oceanic Young,mleczko Avene 40 tzw."dzieciaczek",ciekawe perfumy. Wymiana jedynie w postaci przesylek: -list polecony priorytetowy lub -paczka priorytetowa Preferuje wieksze wymiany ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Hexxana Czas edycji: 2006-09-11 o 19:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: R*ó*ż*n*o*ś*c*i
witaj Hexx
![]() interesuje mnie -Revlon Skinlights 03 Peach Light poj.44,3 ml,emulsja rozswietlajaca;ubytek prawie niezauwazalny moze trafisz cos u mnie?? nowe pomadka L`oreal INVINCIBLE PLATINUM 910-sliczny róż Cienie BOURJOIS SUIVEZ MON REGARD 08-ślczny niebiesko biały kolorek Mam jeszcze koło 1000 gwiazdeczek na paznokcie -balsam NU-SKIN z witamin± E i olejkiem migdałowym-cudownie nawilża skórę i ślicznie pachnie.Ma fajną konsystencję-nie wody,lecz gęstego kremu Również tej firmy mam nowiutki rewelacyjny, bezalkoholowy dezodorant- jak dla mnie świetny, nie brudzi ubrań i nie podrażnia Mam również nowy energetyzujący żel pod prysznic na dzień dobry,pachnie cytrusowo-z nutką imbiru, dodaje energii i poprawia nastrój, przy tym fajnie nawilża ( Ponieważ pochodzi prosto z lini produkcyjnej opakowanie nie ma nalepki), oraz esencję również nową na wspaniały wieczór, odpręża i relaksuje Tej samej firmy tonik rumiankowy do twarzy- dlelikatny, fajnie odświeża, mam cerę z problemami naczynkowymi, a nie robi mi krzywdy wiec naprawdę musi być łagodny Również tej firmy posiadam żel aloesowy w czystej postaci.Jest naprawdę świetny-kapitalnie koi skórę, łagodzio wszelkie podrażnienia.Cieżko go dostać, ponieważ jet to aloes w czystej postaci,skład ma bardzo prost więc nie zawiera chemii błyszczyk PUPA- kapturek - śliczny delikatny transparentny kolorek z roświetlajacymi drobinkami |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
![]()
Zdjecia do postu #1
Edytowane przez Hexxana Czas edycji: 2006-08-20 o 20:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Witam!
Interesuje mnie Revlon rozświetlacz. Może znajdziesz coś u mnie? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?p=1869828 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
![]()
W zamian za Revlon najchetniej wyprobowalabym jakis inny rozswietlacz;ewentualnie cos z pielegnacji aptecznej dla cery wralizwej i sklonnej do alergii.
Bede tutaj grymasic ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
hej;
zerknij czy u mnie bedzie cos za Neutrogene? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=116804 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
-Revlon Skinlights 03 Peach Light poj.44,3 ml,emulsja rozswietlajaca;ubytek prawie niezauwazalny
zastawię się za Revlona ![]() poszukam jakiejś pielęgancji u mnie na półeczce ![]()
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Maggie u Ciebie zainteresowal mnie: - Avene Diroseal - 30 ml - nieuzywany w sumie tylko tyle ![]()
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Papiszynko,ze mnie grymasna jedzula ![]() ![]() ![]() Wychodzi,ze bardzo grymasze ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
a co z moja skromną osóbką??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Kobietki
![]() ![]() ![]() Papiszynko pozwol,ze przespie sie z Twoja propozycja-dobrze?i chcialabym sprawdzic zapach Naomi Campbell Sunset,ale woda owocowa YR odpada-niezbyt lubie truskawke ![]()
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mozesz mi cos wiecej napisac o Naomi?czy to jest edt?edp?czy deo w sprayu? A moze mialabys cos na zbyciu z pielegnacji aptecznej?bo w sumie to najbardziej mnie skusi;zobacze czy dam rade sprawdzic zapach bo w ciemno nie chce ryzykowac tymbardziej,ze pod katem zapachow nasycona jestem.
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Jest to Edt, z 75ml zostalo tyle ile widac na zdjeciu
![]() http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ls&itemid=7036 Z pielegnacji aptecznej niestety nie mam nic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ustalmy tak: postaram sie sprawdzic zapach dzisiaj i wieczorem dam znac; emulsja Revlonu i Yves Rocher beda zarezerwowane dla Ciebie;z IsaDora sie wstrzymam poniewaz u Kasiulki wypatrzylam puder sypki Pupy z drobinkami ![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Ok nie ma sprawy, z IsaDory nawet bym zrezygnowala, bo twierdzac po nazwie koloru, chyba bedzie dla mnie za jasna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Hop do gory
![]()
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Interesowałby mnie kremik Neutrogeny ![]() ![]() Zaraz wrzucę linka z moim skromnym wątkiem ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=120164 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Swietna jest ta paletka Lancome tylko obawiam sie,ze wartosc kremu nawet do piet jej nie urasta ![]() Z tego wszystkiego nie napisalam o kremie ![]() odcien idealnie nadaje sie dla cer bladych jak i lekko opalonych,kolor nie jest ani za ciemny ani zbyt jasny,ladnie stapia sie z cera i nie tworzy plam.Nie pozbywalabym sie go ale mam juz za duzo roznych mazidel i szkoda zeby stal na polce,uzylam go zaledwie pare razy wiec ubytek nie jest wielki ![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Up
![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Do gory
![]() Zapraszam ![]()
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Hop do gory
![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Witaj!
Interesuje mnie połowa sensibio H2O.(jaka wyjściowa pojemność?) Z aptecznej pielęgnacji mam effaclar AI -kilak razy użyty, końcókę Effaclar K, próbkę 5ml. Active C i nie wiem co jeszcze bo nie ma mnie w domku. Z rozświetlaczy mogę zrobić odsypkę . JESSICA SIMPSON zapach "Butterscotch toffe" brązujący. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:19.