![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: GIVENCHY-Prisma, E. LAUDER-Perfectionist, DIOR, KANEBO, AVENE,masażer CELLESE PHILIPS
Interesują mnie Givenchy Prisme.
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=120818 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: GIVENCHY-Prisma, E. LAUDER-Perfectionist, DIOR, KANEBO, AVENE,masażer CELLESE PHILIPS
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() GIVENCHY PRISMA puder Chic White - używany przez tydzień, kartonik, paragon. Znajdziesz coś u mnie w zamian? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Znaczna część kosmetyków, które Ci swego czasu u mnie wpadły w oko jest zarezerwowana do jutra na rzecz MarliKa. Ale robiłam ostatnio parę dokładek, więc możesz jeszcze raz rzucić okiem. Fatalne jest to, że ja nawet nie mogę pryzm przetestować, bo w żadnej perfumerii w Krakowie nie ma kolorówki Givenchy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() w łodzi też Givenchy tylko w jednej Sephorze ( jest ich u nas 4) w exclisive Manufakturze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Vilandro,
GIVENCHY PRISMA puder Chic White zajrzyj do mnie pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
to jeszcze raz ja
caly czas mam chętke na te pryzmy, myslalam co bym ci mogla zaproponowac i mam co 3 dni temu kupilam lirac night peel-uzyty doslownie 2 razy, mozesz przeczytac recenzje na wizazu co ty na to? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() No, ale wracając do rzeczy ![]() ![]() Odgrzebałam nasze poprzednie konwersacje no i stwierdzam, że była wówczas mowa o następujących kosmetykach: (!!!) Lancome - miniaturka tuszu Lancome L'Extreme; nie otwierana - REZERWACJA!!! La Roche Posay – Toleriane Gel; nie zawierający mydła żel do mycia twarzy dla cery normalnej i mieszanej; tuba 150 ml (oryginalnie zafoliowana) (!!!) Guerlain - glinkowa maseczka oczyszczająca Issima Invigorating Purifying Mask; zużycie zaznaczone na fotce Po mojej indoktrynacji zainteresowałaś się również cudeńkiem pt. Clarins Total Double Serum. Mogę szukać dalej w swoich kosmetycznych zasobach, ale to byś musiała mi napisać - od razu i wprost - czy dopuszczasz możliwość wymiany pryzm za parę kosmetyków o mniejszej wartości każdy, czy też zdecydujesz się na wymienienie pryzm tylko na jedną podobną rzecz o zbliżonej wartości |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ale jeszcze nie dojrzałam do podjęcia decyzji o tej wymianie. Psychicznie nie dojrzałam ![]() O potrzebach skóry nie mówię ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
nie mam wiele ale moze znajdziesz u mnie cos za DIOR SCULPT Korektor Liftingujący 01 albo CITY LIPS Lip Pluming
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=121110 ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
czy za Pryzmy interesuje Cię :
-błyszczyk JT Hot Framboise 15 ml (dwa razy testowany) , -Estee Lauder Ultra Hydration Advanced Night Repair Procetcive Recovery Complex 7 ml - Estee Lauder Hydra Complete Multi- Level Moisture Creme 7ml - Estee Lauder Perfectly Clean 30 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
znajdziesz coś u mnie?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...03225&posted=1 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: GIVENCHY-Prisma, E. LAUDER-Perfectionist, DIOR, KANEBO, AVENE,masażer CELLESE P
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: GIVENCHY-Prisma, E. LAUDER-Perfectionist, DIOR, KANEBO, AVENE,masażer CELLESE P
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
1. DIOR SCULPT Korektor Liftingujący 01, użyty kilka razy, kartonik ,paragon
interesuje mnie ten korektor znajdziesz coś u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
hej;
czy u mnie znalazloby sie cos za Pryzmy? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=121640 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
a może tym razem ,troche dołożyłam
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=117569 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moze masz cos z mojej "listy życzeń"? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:55.