![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Wymianka u kasiulki :D :)
Witajcie,
błyszczyk juz mam teraz szukam czegos fajnego do wygladzania/nabłyszczania włosków - Alfaparf,Rene Blanche itp. ![]() a oto co posiadam w zamian DOKŁADKA - kompakt Diora Diorskin, w puderniczce z lusterkiem i gąbeczką odcien dosc ciemnego beżu, ja używałam go jako lekkiego bronzera, zużycie ok 10 % - wymienię na cos fajnego z górnej półki (oprócz perfum, chyba ze Angel Schlesser Femme ![]() 1. Armani Emporio White (tester) - 50 ml. została połowa lub więcej (opakowanie nieprzezroczyste więc trudno precyzyjnie oszacowac) 2. WYMIENIONY roż w kremie Dior - cukierkowy różyk (fotka na str.3), troche mniej niz połowa 3. Pomadka Glam Shine Cream Loreal, zużyte ok. 5%, odcien Sexy Plum, bardzo błyszczy i pachnie owocami, mam jeszcze kartonik 4. Błyszczyk Silk Touch MF, użyty ze 3 razy, 325, malinowy 5. Pomadka Victoria's Secret Pure Reflection Lipstick, odcien219 Berry, wiśniowa z drobinkami, trwała. Użyta ok. 3 razy 6. WYMIENIONY Pomadka Helena Rubinstein Stellars, podwójna - odcienie 606 i 607 czyli bardzo jany i cukierkowy róż, obydwa z drobinkami. Jest to tester, ale uwaga - spadla mi na ziemię i trochę się ugniotla - jakosc na tym nie ucierpiała tylko wygląd, niestety 7. WYMIENIONY Błyszczyk AA Fruit Kiss truskawkowy z drobinkami, użyty kilka razy, mam gdzies jeszcze drugi winogronowy - mogę oddac obydwa 8. cienie sypkie Pupa Pink Generation (chyba niedostępne w Polsce, mam je od wizażanki z Włoch) - odcien jasnego fioletu, opalizujące 9. cienie sypkie Sephora Glittering Shimmer - bardzo jasny wiosenny róż, trochę mniej niż połowa opakowania ale są diabelnie wydajne 10. WYMIENIONY Odsypka cieni Gosh (odcien SPA) sypkich w kolorze naprawdę przepięknego turkusu (całych nie oddam za chiny ale moge sie podzielic bo są diablo wydajne) 11. Cien cinema 03, opalizujący fiolet 12. WYMIENIONY Cienie Maquiriche Lancome (GWP) - kolorki to jasny róż i śliwka, opalizujące, niesamowicie trwałe 13. WYMIENIONY 2 cienie Joko - jasny róż ze srebrnymi drobinkami i opalizujący bakłażan 14. miniatura Biotherm Biosource, mleczko do demakijażu - 15 ml, nieużywana 16. pomadka ochronna neutrogena - nieużywana Edytowane przez kasiulka Czas edycji: 2006-06-22 o 09:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Przygarnę beżowy błyszczyk :)
To znowu ja
Kochana nadal oddasz ten róż Diora? Ja mam podkład z wymiany z Bzinką-Loreal -jest ok1\3 translucide 22-widziałam,że chciałaś-mi kolor nie podpasował-nie używałam ,tylko sprawdzałam kolor mam też śliczny błyszczyk Mary Kay http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=117569 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Kingo, mam róż, mogę wymienic
![]() Podkladu nie potrzebuję bo juz mam ale błyszczyk - chętnie ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Ja mam nowy blyszczyk Manhattanu z konturowka odcien metaliczny bez .raczej zimna tonacja,perlowy ,kremowy z duzym polyskiem ,powinien Ci pasowac a interesuje mnie pozycja nr 6 czy mozesz zrobic zdjecie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Hej mam świeżutki błyszczk Dior nr.674, orginalny tester ale wielkość standartowa 6 ml, Użyty 2-3 max.W opakowaniu wydaje się dość ciemny ale na ustach to włąśnie będzie cappucino. Ale najlepiej sprawdzić w drogerii kolorek. Anna
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
ja mam nowiutki błyszczyk-nie używany w ogóle Eveline-3D-ten najnowszy,śliczny mieniący się beżyk, tylko, że to pewnie nie ta półka co chcesz...
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
znajdziesz cos za:
Cienie Maquiriche Lancome (GWP) - kolorki to jasny róż i śliwka, opalizujące, niesamowicie trwałe
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Kingo, kolorek błyszczyka bardzo ladny, wygląda co prawda jak czekoladowy ale i tak mi sie podoba - możemy sie wymienic
![]() Ewo, dziękuję za propozycję, miałam juz błyszczyk Manhattan i był dla mnie troche zbyt kremowy, wolę lżejsze konsystencje ![]() Ana, a co bys ode mnie chciala za ten blyszczyk? Masz moze fotkę? ![]() Mariola, faktycznie myslałam o trochę wyzszej połce, ale moze bym sie skusila - tylko jak on wygląda na ustach - daje kolor? Ma brokat? A moze masz jego fotkę? ![]() Emememsiku - nic nie znalazłam ![]() DKNY7 - błyszczyk Diora jest zapewne super i chętnie bym go przygarnęła ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
jaka szkoda,
a moze spotlight Estee? i cos jeszcze skompletujesz?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
a jak się tego używa? nigdy nie miałam bazy pod makijaż
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
rozprowadzasz troszke na buzi, mozesz wczesniej nalozyc jakis nawilzajacy krem. Albo nawet nawem z kremem, wtedy sie jeszcze lepiej rozprowadza spotlight. Po tym wszystkim, po odczekaniu kilku minut nakladasz fluid. Baza bardzo ladnie rozświetla buzie no i jest fajna ;-)
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
wiesz co, interesuje mnie jeszcze cień cinema 03 opalizujący fiolet, z punktu 11, ale nie wiem co to za firma.
czy ten fiolet jest jasny czy ciemny?
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
a to są te chyba najslyniejsze wizażowe sypkie cienie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
ja Ci moge zarezerwować błyszczyk,jeszcze prośba-a możesz jeszcze dodać zdięcie Lancome cieni?
ja z Gosha mam kolor blues-jest jaśniejszy-Twój to spa? Kochana ,nadal chcesz teżMax Factora? Bo mnie wstępnie interesuje Dior,Gosh,HR-i może Lancome? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
ale Lancome to juz chyba znalazł nową wlascicielkę, choc jeszcze nie wiem na 100 %, a z Gosha mogę zrobic odsypkę bo całego nie oddam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
dam to co chciałas
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
naj lepiej do pojemnika Sephory lub Douglasa-ja Ci zrobie do takiego pojemniczka ,ok?
A kiedy będziesz wiedzieć ,co z Lancome? to co dla Ciebie błyszczyk MK i na wypróbowanie Max Factor? A dla mnie róż Diora-jeszcze dobry?, odsypka Gosha i szminka HR? To może chcesz jeszcze odsypke cienia srebrno-niebieskiego? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Qrka no własnie nie mam tych pojemniczków a w Sephorze w ten weekend nie będę
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
Gosh jest jasno niebieski-mam go już malutko,ale moge Ci troszke odsypać,a ten srebrno niebieski to Glazel-linia profesjonalna-coś jak Burżujka tylko profesjonalna
jego mam więcej-to więcej moge dać słuchaj może wsyp do czystego szczelnego woreczka,a ja sobie już przesypie do pojemniczka? a ile odsypiesz? Wiem,że HR po wypadku,ale ja i tak maluje pędzelkiem i mi to nie przeszkadza-to co wymiana? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
To może jeszcze z tego Pupa-nie dostępnego w Polsce-a ja Tobie 03 regardose bourjois?
może być do woreczków Kasiu masz ich zdięcia? prześlij mi wszystkich Swoich cieni sypkich i lancome,a ja zaraz zrobie swoich=to sie powymieniamy jeszcze? Edytowane przez kinga łazarewicz Czas edycji: 2006-06-15 o 21:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Kingo to Gosha nie odsypuj jak masz malutko, ale ten drugi niebiesko-srebrny to chętnie.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:55.