![]() |
#1 |
BAN stały
|
Firmowe Ciuszki!!!!
Różowa torebka z ćwiekami ,format A4 stan jak nowka(jedynie w srodku ma niewielkie zszycie-niewidoczne praktycznie bo wewnatrz
torebeczka poreczna bordowa mala,stan idealny jak nowa dodatkowo ma pod spodem 4 korki bluzeczka z niemiec długi rękaw jasny róż roz M,nie jest bardzo obcisła bluzeczka terranova roz m, moze byc rowniez s bo jest dosc mala z falbanka stan idealny,jak nowa,zalozona ok 3 razy bluzeczka z dlugim rekawem roz uniwersalny ma nakrapiane mazy srebrne stan idealny,raz zalozona Edytowane przez Mirabella Czas edycji: 2006-08-24 o 08:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Firmowe Ciuszki!!!!
kolczyki;
-zielone teczowe galeria cantrum koleczka rozowe z cyrkoniami galeria centrum kolka jablonex kolor srebrny wymiana-male i grube. paski ; -rozowy skorzany z cyrkoniami raz zalozony -jeansowy z koralikami z wymiany stan idealny -rozowy parciany zalozony 2 razy stan bardzo dobry tunika orsay nowa roz m,l-sliczna Edytowane przez Mirabella Czas edycji: 2006-08-24 o 08:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
bluzeczka z roza ozdabiana zlotymi nakrapieniami roz m,l raz nalozona stan idealny
sukienka orsay roz 38, bardzo ladna tunika kiwi roz s,m -nowa,byla przymierzana jedynie galeria centrum bluzeczka kiwi marszczona,nowa galeria centrum roz s,m Edytowane przez Mirabella Czas edycji: 2006-08-24 o 08:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
spodnie sport baby z niemiec roz L,stan bardzo dobry zalozone ok 3-4 razy czarna,dzwonowate maja wzdluz nogawki obszycie,pasek z cekinow srebrnych
bluzeczka czarna top ma odpinane ramiaczka roz s,zalozona ok 5 razy Edytowane przez Mirabella Czas edycji: 2006-08-24 o 08:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
spodnie rider nowe-z metkami
opis: spodnie damskie 5-cio kieszeniowe, wysokie w stanie, nogawki proste tkanina: jeans wykończenie: pranie stone wash, postarzanie- scraping op 83 ob 104 ou 61 s 23,5 L102 zu 81 Edytowane przez Mirabella Czas edycji: 2006-08-24 o 08:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
spodnie uzywane stan idealny
opis:spodnie dzwony, 5-cio kieszeniowe, obniżony stan tkanina: jeans brocken twill wykończenie: pranie stone wash, scraping, moustache op 68 ob 88 ou 54 s 30 L 102 zu 81 Edytowane przez Mirabella Czas edycji: 2006-08-24 o 08:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
sukienka roz 38, new yorker wiazana na szyji ,stan idealny ,jak nowa
Edytowane przez Mirabella Czas edycji: 2006-08-24 o 08:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
podaj wymiarki kurteczki i turkusowej bluzki i zerknij do mnie
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=124383
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
znajdziesz cos za buciki wiazane wokol kostki?
![]()
Wąteczek Avuśki ![]() NOWA LISTA SZUKAM!! Zaglądajcie czesto! Częste aktualizacje! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...54#post2534254 PROSZE ODPISYWAC W MOICH WĄTKACH!! Nie czytam innych odpowiedzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
Przekupka: 102 pkt / 100% pozyt.
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1150650796 ja bym chciała
![]() znajdziesz cos u mnie? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=109589 |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
nie znalazłam nic za mój płaszczyk
![]()
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
ja czekam na wymiary
#23 |
Zadomowienie
|
Mirabella
niestety nic nie znalazłam, podkłady mam bo właśnie dostalam dwa komakty a do solarium nie chodzę ![]() może masz cosik poza wątkiem daj znak albo napisz co ewentualnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:14.