![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
To co mi zostało - oddam za coś co mi wapdnie w oko.
Oddam te rzeczy za coś co mi wpadnie w oko, postaram się nie być wybredna.
Naprawdę bardz chętnie pozbędę się tych rzeczy, bo tylko zalegają mi w szafie. Jeśli Was coś zainteresuje , piszcie. Odpowiem na pytania, a tym czasem wklejam zdjęcia. Ubrania nie sa zniszczne, większość Została kupiona w Niemczech, są dbre gatunkowo. Opis: Płaszcz ze skóry ekologicznej. Bardzo dobry gatunkowo. Zapinany na dwa rzędy guzików. Dopasowany w pasie i biuście. Kupiony w Niemczech. Stan bdb. Mało go nosiłam. Rozmiar 38. Bluzeczka w kolorze fioletowym, połyskuje takimi jakby maleńkimi przezroczystymi cekinkami. Wiązana na szyji. Plecy odkryte. Stan ogólnnie dobry z plusem, a to dlatego, że bluzeczka była zwężana z tyłu. Rozmiar S/M Biustonosz czerwony , miękki na fiszbinach. Materiał przezrczysty z uroczym haftem. Rozmiar 75 B/ małe C. Firma Venus. Bardzo dobry gatunkowo. Sweter zapinany na ekler. Firma QS. Rozmiar M. Sprzączka zaka sygnowoana logo firmy. Bardzo dobry gatunkowo. Stan bdb. Białe spodnie , rybaczki. Stan BDB. Rozmiar 38. Z przdu mają ozdobne przeszycia. Bluzka z długim rękawem. Firma KappAhl. Rozmiar z metki 34/36 - akurat . Ja noszę S/M i była w sam raz ![]() Edytowane przez manolita Czas edycji: 2008-05-21 o 23:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: To co mi zostało - oddam za coś co mi wapdnie w oko.
Sweter z łódkowym dekoltem. Mam go z wymiany. Stan generalnie bdb, ale musiałam troszeczkę pokombinowac, stad te cekiny, by zakryć krzywo obcięty wykładany golf. Niestety kolor nie bardzo mi pasuje.
Bluzeczka w esy-floresy w kolorze ecru-czarnym. Elegancka, z wcięciem w talii. Rozmiar M. Stan bdb, aczkolwiek pod spodem tuż przy dekolcie na podszewce była troszeczkę rozpruta. Szkoda została już naprawiona i nie pruje się dalej. Bluzeczka sportowa. Zapinana na guziczki sygnowane logo firmy + jeden dodatkowy guzik. Stan bdb. Rozmiar M. Bluzeczka w kolorze turkusowym. Plecy zakryte do połowy < górna część > , z tyłu wiązany sznureczek. Rozmiar S/M. Stan BDB. Edytowane przez manolita Czas edycji: 2008-05-21 o 23:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
hej
mi sie podoba torebka czarna i bluzeczka z postu 2 tez czarna a masz zdjecie w niej? i zobacz moze teraz cos wygrzebierz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Joasi juz Ci pakazuję zdjęcie bluzeczki na mnie, jakimś cudem udało mi się w nia wcisnąć. Teraz noszę typowe 38 , a to jest 36.
Z ciuszków raczej nic nie wypatrzyłam, ale z kosmetyków pewnie coś wybiorę. Edytowane przez manolita Czas edycji: 2008-05-21 o 23:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Joanno16 jaka jest pierwotna pojemność adidasa?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
rozumiem
![]() a co bys powiedziała na balsam celinki + to coś co przedłuża świeżość włosów? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
hej
znajdziesz coś za sweterek różowy ? jaki jest rozmiar tego biustu.. czerwonego? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=127831 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
niestety niczego dla siebie nie znalazłam u Was
![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
znalazlabys cosik za
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1151922928 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Nesiu u Ciebie spodobał mi się błyszczyk Avonu i maseczka do stóp.
Błyszczyk ma kolor bordowy? Sweterek pochdzi z wizazowego targowiska. Poprzednia użytkowniczka mało go używała , ja wcale, tylko doszyłam ozdobe w postaci cekinów. Przepraszam dwa razy miałam go na sobie jak robiam zdjecia ![]() Joasiu dziękuję ![]() Flofferku u Ciebie spodobał mi się portfelik i bolerko. Bolerko ma taki kolor jak na zdjęciu? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
tak, moze ciutke ale minimalnie jasniejsze, tyle ze na 99% je wymieniam, a nic innego??
a moglabys mimo wszystko podac wymiarki, glownie szer od pachy do pachy dziekuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Wymiary:
Dł. mierzona wzdłuż zamka 55 cm Dł. mierzona od ramienia 46 cm Dł. rękawa mierzona od pachy 40 cm Szer. od pachy do pachy 39 cm |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
zaraz zobaczę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
[quote=manolita]Nesiu u Ciebie spodobał mi się błyszczyk Avonu i maseczka do stóp.
Błyszczyk ma kolor bordowy? Sweterek pochdzi z wizazowego targowiska. Poprzednia użytkowniczka mało go używała , ja wcale, tylko doszyłam ozdobe w postaci cekinów. Przepraszam dwa razy miałam go na sobie jak robiam zdjecia ![]() nie mam juz tego blyszczyka mam tylko ta maseczke . i jak moze cos jescze bys chciala>>? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Flofferku podba mi się u Ciebie ta czerwona bluza na zamek.
Neciu nic innego nie znalazłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
i jak dostałas paczke?
ja jeszcze nie mam ![]() aha i sorki ze taka koperta ale kliłam ja na poczcie z ta co obsługuje bo nie mieli babelkowych kopert sorki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Przyczajenie
|
no to nie wiem:/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Nafiyga zajrzę di=o Ciebie 25 lipca. Może wtedy coś wybiorę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:06.