|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: AVENE, KANEBO, E. LAUDER, DIOR, masażer CELLESE PHILIPS i wiele innych
Hej
![]() Chciałam zapytać czy byłabys zainteresowana tą spódnicą ponadto zapraszam do wątku torebkowego pojawiło się wiele nowych zerknij i prosze daj znak ( nadal chodzi mi o korektor )
|
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
interesuje mnie 2 i masażer
moze cos znajdziesz nowe pomadka L`oreal INVINCIBLE PLATINUM 910-sliczny róż Cienie BOURJOIS SUIVEZ MON REGARD 08-ślczny niebiesko biały kolorek Mam jeszcze koło 1000 gwiazdeczek na paznokcie -balsam NU-SKIN z witamin± E i olejkiem migdałowym-cudownie nawilża skórę i ślicznie pachnie.Ma fajną konsystencję-nie wody,lecz gęstego kremu Również tej firmy mam nowiutki rewelacyjny, bezalkoholowy dezodorant- jak dla mnie świetny, nie brudzi ubrań i nie podrażnia Mam również nowy energetyzujący żel pod prysznic na dzień dobry,pachnie cytrusowo-z nutką imbiru, dodaje energii i poprawia nastrój, przy tym fajnie nawilża ( Ponieważ pochodzi prosto z lini produkcyjnej opakowanie nie ma nalepki), oraz esencję również nową na wspaniały wieczór, odpręża i relaksuje Tej samej firmy tonik rumiankowy do twarzy- dlelikatny, fajnie odświeża, mam cerę z problemami naczynkowymi, a nie robi mi krzywdy wiec naprawdę musi być łagodny Również tej firmy posiadam żel aloesowy w czystej postaci.Jest naprawdę świetny-kapitalnie koi skórę, łagodzio wszelkie podrażnienia.Cieżko go dostać, ponieważ jet to aloes w czystej postaci,skład ma bardzo prost więc nie zawiera chemii błyszczyk PUPA- kapturek - śliczny delikatny transparentny kolorek z roświetlajacymi drobinkami |
|
|
|
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Rozeznanie
|
Chyba dojrzałam do decyzji
Interesują mnie u Ciebie następujące kosmetyki:
Ewentualnie jeszcze saszetki:
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do Perfectinisty, jeden jest nieużywane , drugi ma jakis minimalny stopień zużycia |
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Guerlain - Issima Invigorating Purifying Mask; glinkowa maseczka oczyszczająca; zostało ok. 1/3 z 75-mililitrowej tuby; zużycie zaznaczone na fotce; mam kartonik Avene - płyn micelarny; 2 buteleczki-miniaturki, każda buteleczka 25 ml |
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Przyczajenie
|
przygarnełabym z miłą chęcią KERASTASE NUTRITIVE ewentualnie tę odzywkę Kanebo RESCHE lub CITY LIPS Lip Pluming
może cos znajdziesz? - Nowy błyszczyk Estee Lauder Pure Color Gloss Cherry standardowa pojemnosc 7ml(nabłyszcza i pachnie owocami) - korektor Dior DIORLIFT raz testowany wiec ubytek prawie zaden jednak kasetka lekko otarta(Odcień Honey Beige) - 3 mini pęsetki w opakowaniu z lini prof. Sephory - 2 błyszczyki w pedzelku Sephory odcien róz i blady róz wpadający ( testowane lecz generalnie przelezały w kufrze z kolorówką ) -LAKIER INFINIUM LOREAL PROFESSIONNEL REGULAR MOCNY 300 ML (użyty jedynie 2 razy także praktycznie pełny) |
|
|
|
|
#23 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
Hej!
Interesuje mnie u Ciebie pare kosmetyków. Zajrzyj do mnie, może Ci się coś spodoba .
|
|
#25 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
strasznie przepraszam za brak odpowiedzi w poniedziałek (nie zdążyłam do 16, a później wiem, że Cie juz nie ma na wizażu). No wiec tak: maseczkę Guerlain'a i płyn micelarny Avene wolałabym zdecydowanie wymienić na coś z mojej listy priorytetów .Natomiast tusz Lancome'a L'Extreme jak najbardziej mógłby do Ciebie polecieć Swego czasu wyglądało też, że dałabyś się namówić na przyjęcie Total Double Serum Clarins'a .To może zastanów się, co moglabyś mi oddać za tusz + serum Clarins'a (mam go cztery miniaturowe sztuki - w sumie prawie całe pełnowymiarowe opakowanko). Od czasu, jak zgłosiłam moje zainteresowanie Perfectionict'em zaktualizowałam wątek - zapraszam do tego zaktualizowanego. Z drobiazgów, które mogłyby Cię zainteresować, mam jeszcze - poza wątkiem - oryginalną atomizerkową próbkę Miracle'a (1,5 w tekturce) oraz 3-mililitrową tubeczkę kremu Guerlain'a. Mnie u Ciebie interesuje aktualnie:
Edytowane przez astronomiczna.ania Czas edycji: 2006-07-04 o 08:10 |
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Clarinsa, to może skusiałabym sie na 1mini.z ciekawości.A ta mini. Guerlaina to co to za kremik?
|
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widzę, że masz żel do mycia twarzy LRP, jestem na niego chetna |
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Perfectionist'a chciałabym wziąć dla mojej Mamy. Kosmetyki z wykrzyknikami wolałabym wymienić na coś dla mnie. Tusz, kremik Guerlain'a i serum Clarins'a mogą do Ciebie polecieć spokojnie. Kosmetyki z wykrzyknikami za Perfectionist'a - nie Mój altruizm ma jednak pewne granice
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:16.

:
.