|
Notka |
|
Decoupage Pod-forum decoupage to miejsce przygotowane specjalnie dla miłośników tej techniki. Lubisz decoupage? Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() Szlifujemy, wygładzamy i polerujemy
Witam!
Postanowiłam podzielić się z Wami moim odkryciem ![]() ![]() Jeśli Ameryki nie odkryłam to szkoda, mówi się trudno. Ale jeśli tak to bardzo się cieszę, bo jestem początkująca w tej dziedzinie ![]() Mam nadzieję, że trochę Wam pomogłam i na coś się przyda ta informacaja. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Szlifujemy, wygładzamy i polerujemy
wypróbuje przy najblizszej okzaji
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
no jak masz pod ręka to korzystaj
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
No wlasnie, Golden - czy do tego potrzeba jeszcze jakiejs machiny, czy tylko sama wate?
************************* ********************** Czarownice sa zwykle tak towarzyskie jak koty......wiekszosc czarownic jest zyczliwa (ogolnie), lagodna (dla pokornych), wielkoduszna (dla zaslugujacych, bo nie zaslugujacy dostawali wiecej niz im sie nalezalo) i oddana generalnie swemu powolaniu, ktore oferuje w zyciu raczej kopniaki niz calusy. T.P ![]() ************************* ********************** |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
![]()
Sama wata
![]() Nic więcej nie trzeba. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Hej!Bardzo podoba mi sie to decoupage ale moim zdaniem szybko sie nudzi zrobisz 3, 4 rzeczy i wena pęka!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
anmiO to ja jakas chora chyba jestem bo zrobilam okolo 50 rzeczy decu i jeszcze mi sie nie znudzilo co więcej wciaga coraz bardziej
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
chora jak chora, po co od razu tak ostro... moze po prostu to jest hobby nie dla wszystkich.
ja się uzależniłam ![]() a tą watę stalową to gdzie można kupić? bo papier ścierny jest niewygodny...
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
![]()
jak ja robie ta technika to mi sie czasami robia nieronosci zamazy i to brzydko wyglada jak sie tego pozbyc albo jak robic zeby ich nie było
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
![]()
Tą co ja mam była kupiona na giełdzie staroci, ale podobno w OBI itp. mozna dostać.
A co do mazów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:13.