![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
bourjois effet lumiere i inne
1.pianka do demakijażu l’oreal happyderm, oczyszczająca dawka szczęścia, skóra sucha i wrażliwa, pozostało ok. połowy (sądząc po wadze opakowania, trudno stwierdzić jednak precyzyjniej, bo opakowanie jest pod ciśnieniem – wymieniam, bo nie odpowiada mi taka forma demakijażu - nieaktualne
2.lakier do paznokci inglot, biały nr 38, idealny do malowania końcówek przy frenchu, praktycznie cały – wymieniam, bo mam już swój ulubiony zestaw do frencha 3.woda toaletowa yves rocher neonatura, pozostało ok. 5ml – wymieniam, bo to nie jest zapach dla mnie - wymienione najnikar 4.puder w kamieniu yves rocher luminelle, nr 51 porcelaine, użyty 2 razy – wymieniam, bo ten odcień jest dla mnie za ciemny - wymienione Maxima25 5.Cienie bourjois effet lumiere, fiolety zużycie ok 10% najjaśniejszego odcienia, 2 ciemniejsze odcienie ledwie wyprobowane. Jest to odcien nr 49 violet imperial - wymieniam jednak wole naturalny makijaż. 6. Krem tonujący nivea visage, odcień naturalny, użyty 2 razy, a więc praktycznie cały, daje ładny efekt, ale cóż z tego skoro dla mnie jest dużo za ciemny? 7. Odżywka do paznokci nail control spa, alessandro, o zapachu róży – zostało ok. 2/3 buteleczki, wymieniam bo mi nie pomaga 8. Tusz do rzęs Nivea Maximpact – użyty kilkakrotnie, wymieniam, bo wole l’oreala volume shocking dokładka 9. krem brązujący do twarzy johnson holiday skin wersja dla skóry suchej, zostało ok. 60% z tubki 50ml - wymieniam bo musiałabym używać razem z balsamem brazujacym dla całego ciała (a mi się nie chce), więc leży i szuka nowej właścicielki ![]() dokładka 2: 10. szampon l'oreal elseve, intensywne wygładzanie, nutrileum - praktycznie całe opakowanie - wymieniam, zupełnie mi nie przypadł do gustu 11. pianka do włosów, l'oreal studio line hot volume, technologia termowygładzanie, utrwala objętość, do stosowania z suszarką (ma system termoochrony) - opakowanie 200 ml, uzyta kilka razy, - wymieniam ostatnio nie mam czasu wogóle na modelowanie włosów, a i fryzura tego nie wymaga zapraszam ![]() poszukuje w zamian ![]() 1. wszelakich kosmetyków do nabłyszczania i regenerowania włosów 2. z kolorówki raczej nie chyba, że coś mi się bardzo spodoba albo ew puder do jasnej karnacji 3. kosmetyków do pielegnacji suchej skóry i cery 4. szamponu do włosów suchych - mile widziany profesjonalny 5. żele pod prysznic lub coś co po prostu mi wpadnie w oko ![]() Edytowane przez Rena Czas edycji: 2006-09-14 o 20:17 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: bourjois effet lumiere i inne
2.lakier do paznokci inglot, biały nr 38, idealny do malowania końcówek przy frenchu, praktycznie cały – wymieniam, bo mam już swój ulubiony zestaw do frencha
8. Tusz do rzęs Nivea Maximpact – użyty kilkakrotnie, wymieniam, bo wole l’oreala volume shocking znajdziesz cos?
![]() |
#3 |
Raczkowanie
Przekupka: 26 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj
![]() ![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
czy znajdziesz cos u mnei za te rzeczy?
6. Krem tonujący nivea visage, odcień naturalny, użyty 2 razy, a więc praktycznie cały, daje ładny efekt, ale cóż z tego skoro dla mnie jest dużo za ciemny? 7. Odżywka do paznokci nail control spa, alessandro, o zapachu róży ? zostało ok. 2/3 buteleczki, wymieniam bo mi nie pomaga 8. Tusz do rzęs Nivea Maximpact ? użyty kilkakrotnie, wymieniam, bo wole l?oreala volume shocking |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
puder w pędzlu bourjois, kolor 61 bardzo jasny, ale na buzi transparentny, raz użyty więc praktycznie nowy. Na dole miał tylko taką istrukcję przyklajoną (kartkę w harmonijkę) i to jest odklejone. poza tym jak ze sklepowej półki ale musze sprawdzic odcien we sklepie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
wpisujcie sie, ja dzisiaj juz nie dam rady przegladac, ale postaram się pod koniec tygodnia dokladnie poczytac i dac odpowiedz
![]() Edytowane przez Rena Czas edycji: 2006-07-20 o 21:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
Przekupka: 26 pkt / 100% pozyt.
|
Linku nie podalam, ponbiewaz jestem na urlopie i watku nie zakladalam
![]() ![]()
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale generalnie podtrzymuje zainteresowanie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. szampon nabłyszczający Muster&Dikson z serii Tonic Line z witaminą F i Semi di Lino (włoska firma produkująca profesjonalne kosmetyki, tu link do strony: http://www.muster-dikson.com/english/welcome1.html ) Tak na oko zostało ok. 400ml, gdyby ktoś był naprawdę zainteresowany, to zmierzę dokładniej, może być też odlewka. 2.odlewka olejku Muster&Dikson olejek do stylingu bez zawartości tłustych olejków. Wygładza strukturę włosa, nabłyszcza włosy, nadaje im blasku i jedwabistości. Ponadto chroni włosy przed mechanicznymi uszkodzeniami (szczotkowanie, suszenie, prostowanie) i zamyka ich łuskę keratynową. ilość do uzgodnienia 8. jedwab Farouk Biosilk, 15ml. 9. maska Muster&Dikson do włosów koloryzowanych, ok.50ml w opakowaniu zastępczym. Mogę również zrobić niewielkie odlewki z: 1. szampon L`Oreal Vitamino Color. 2. maska Matrix Color Smart. Z tego co wyczytałam to robisz odlewki tych kosmetyków i można się dogadywać co do ilości najbardziej zalezy mi na jedwabiu farouk, a reszta wzielam bym w ilościach do wypróbowania ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
hej , mi się podoba 1 i 5
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?p=2020642 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
3.woda toaletowa yves rocher neonatura, pozostało ok. 5ml – wymieniam, bo to nie jest zapach dla mnie
Znajdziesz cos?
![]() |
#26 |
Zadomowienie
Przekupka: 107 pkt / 99% pozyt.
|
3.woda toaletowa yves rocher neonatura, pozostało ok. 5ml – wymieniam, bo to nie jest zapach dla mnie
zajrzyj do mnie ![]()
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() .Tonik różany Garnier 200ml-o dziwo,slad ma nienajgorszy,bez glycolu propylenowego na prwadziwej wodzie rozanej z rozy stulistnej-ale zapach jest dla mnie meczacy....nie taki rozany,ale inny-troszke bardziej slodki.Zuzycie (widać na zdjeciu)kupiony 2 tygodnie temu 9.profesionalna odzywka do wlosow dwu-fazowa HOME INSTITUT PARIS-bez splukiwania-70ml-nowa! Zeby bylo sprawiedliwie dobierz coś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Mam 15ml /pełnowartosciowe/minus 1ml, wody s.Oliver Woman..Jestes zainteresowana?Moge zrobic foto.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:37.