|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
kolejna metamorfoza - proszę o pomoc!!!!
Mam zamiar się wybrać w końcu do porządnego fryzjera i bardzo bym prosiła o pomoc w doborze fryzury!
wiem na pewno że powinnam nosić grzywkę ale co i jak.... ech... wierzę w Was dziewczyny - proszę pmóżcie!!! ZAŁĄCZYŁAM SPORO ZDJĘĆ ŻEBYŚCIE MIAŁY Z CZEGO WYBIERAĆ POZDRAWIAM
Edytowane przez katia84 Czas edycji: 2006-08-10 o 19:28 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: kolejna metamorfoza - proszę o pomoc!!!!
Może coś w tym stylu? Pozdrawiam
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
trzecia fryzurka mi sie podoba tylko musialabym czekac chyba z pół roku żeby mieć taką długośc:/ ale wielkie dzięki za zdjecia, a masz jakieś z krótszymi włoskami?
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
moze wybierzesz cos z tego
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
i jeszcze
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
i ostatnie
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
ta pierwszą z Twojego przedostatniego postu gdzieś widziałam to chyba chciałabym taki przód i jakoś fajnie wycieniowany tył tak żeby do góry były krótsze a nawet baardzo krótkie a dół długi... ale dzięki za propozycje
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
w sumie jakieś szaleństwo mi się marzy.... ale w granicach rozsądku
coś takiego jakie ma ta blondynka na ostatnim zdjęciu tylko że tam z tyłu nie widać...
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
ona ma asymetrie
z jednego boku są krócej obcięte niż z drugiego tył jest długi cały urok fryzury własnie w tym wyciętym boku
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
a czy mogłabym poprosić o jakąś komputerową metamorfozę??
Bardzo Was dziewczyny proszę... |
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
katia84 prosze bardzo
mam nadzieje ze mniej wiecej o cos takiego Ci chodzi, wiecej tego typu fryzur niestety nie mam.. Mysle ze bedzie Ci swietnie w takiej fryzurce |
|
|
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
katia84 c.d.
|
|
|
|
|
#14 |
|
Przyczajenie
|
Czesc Kika. Powiedz prosze jak to robisz, ze te fryzury dopasowujesz do twarzy? Rozumiem , ze photoshop ale jak i skad je sciagasz i jak obrabiasz?
|
|
|
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
czesc wszystkim!! słuchajcie wybieram sie do fryzjera a nie bardzo wiem co ze soba zrobic heh nie wiem jaka fryzure dobrac a zalezy mi zeby to było cos fajnego w załączniku dodałam swoje zdjecie ale jesli by nie udało sie go otworzyc to piszcie maile ja je powysyłam i błagam pomozcie mi!!bez☠tytułu.JPG
Edytowane przez matriksia17 Czas edycji: 2006-07-22 o 09:30 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
hejka Kika77 normalnie super to zrobiłaś baaaardzo mi się podobają wszyściutkie!!! serdeczne dzieki
ja chciałabym sobie ściągnąc tego photoshopa ale do tego to ja sama muszę zebrać zdjęcia fryzur czy jak?? |
|
|
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
lady31, katia84 fryzurki kopiuje do swojego kompa z netu.. po prostu z roznych stron z fryzurami, a kopalnia fryzur jest sam Wizaz i stad mam najwiecej fotek. Pozniej twarz wklejam we fryzurki a jak to zrobic lady31 dokaldnie opisaly dzieczyny w poscie ktory jest przyklejony na samej gorze forum o fryzjerstwie.. nie pamietam tytulu, ale cos w stylu "dobieranie fryzur w photoshopie" czy "photoshop-metamorfozy". Ja tylko to przeczytalam i na tej podstawie sie nauczylam,za co dziekuje dziewczynom
![]() Pozdrawiam matriksia17 niestety Twoje fotki sa starsznie kiepskiej jakosci w dodatku robione pod swiatlo i z wlosami na jednym oku.. nie da sie z tego zrobic nic fajnego. Nie o to chodzi ze nikt nie chce pomoc, ja z checia to robie,ale jak mam ulatwione zadanie czyli fotki w miare duze, jasne ,bez wlosow na twarzy... kazda taka seria metamorfoz naprawde kosztuje troche czasu, a z kiepskimi fotkami ten czas jest razy 2 lub nawet wiecej a do tego efekt bardzo kiepski i sztuczny... Jesli mozesz dac zdjecia robione np cyfrowka czy w ogole inne z twarza z bliska, rowno oswietlona i odslonieta, to na pewno niejedna z nas zrobi dla Ciebie jakies ciekawe propozycje. Pozdrawiam
Edytowane przez Jolie2601 Czas edycji: 2008-10-27 o 11:38 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:37.

POZDRAWIAM

coś takiego jakie ma ta blondynka na ostatnim zdjęciu tylko że tam z tyłu nie widać...

w dodatku robione pod swiatlo i z wlosami na jednym oku.. nie da sie z tego zrobic nic fajnego. Nie o to chodzi ze nikt nie chce pomoc, ja z checia to robie,ale jak mam ulatwione zadanie czyli fotki w miare duze, jasne ,bez wlosow na twarzy... kazda taka seria metamorfoz naprawde kosztuje troche czasu, a z kiepskimi fotkami ten czas jest razy 2 lub nawet wiecej a do tego efekt bardzo kiepski i sztuczny... Jesli mozesz dac zdjecia robione np cyfrowka czy w ogole inne z twarza z bliska, rowno oswietlona i odslonieta, to na pewno niejedna z nas zrobi dla Ciebie jakies ciekawe propozycje.