|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Lista rzeczy pilnie poszukiwanych...:-)
NIEAKTUALNE!
Lista rzeczy pilnie poszukiwanych: - ładny strój kąpielowy (bikini) miseczka 75 B - okulary muchy - biodrówki moro lub oliwkowe w stylu militarnym - biodrówki jasne jeansy - GOLFIK Z CROPPA taki http://vianka.republika.pl/21.jpg (podkradłam Gamie zdjęcie ![]() - balerinki na obcasiku, najlepiej czarne rozmiar 38/39 - krótkie, najlepiej welurowe bluzy z kapturem zapinane na zamek ( takie króciutkie, jak w/w sweterek z croppa) - welurowe lub takie typowe spodnie dresowe, biodrówki - bluzeczki na lato, na naramkach lub wiązane na szyję, najlepiej w kolorach różu, bieli, również żółte - bokserki w w/w kolorach - ładne staniczki z usztywnianą miseczką, 75B - SMACKERSY - najlepiej duża paleta cieni do oczu Ruby Rose - srebrne (również tylko z koloru ![]() - jakiś preparat ułatwiający prostowanie włosów To na razie wszystko, listę będę regularnie uaktualniać ![]() W zamian oferuję wszystko co znajdziecie w moich wątkach, w wyjątkowych sytuacjach jestem w stanie wyszperać z szafy coś specjalnego ![]()
70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez BuBu18 Czas edycji: 2006-07-29 o 09:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dot.: Lista rzeczy pilnie poszukiwanych...:-)
Martinka_m takie okrągłe bransoletki mam
![]() ![]() Kaya, również dziękuję, taki trochę nie w moim stylu. Pozdrawiam i czekam na inne propozycje ![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dot.: Lista rzeczy pilnie poszukiwanych...:-)
zajrzyj do mnie mam 2 pary "much"
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:06.