|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Proszę o radę
Hej dziewczyny! Czytam i czytam i tak fajnie potraficie doradzić
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Proszę o radę
Wydaje mi sie, że w jednowymiarowym, jasnym blondzie nie będzie Ci dobrze, ale widzę Cię np w balayagu brązy-ciemny blond.Z drugiej strony , jeśli chcesz zmiany to zrób to ( jasne włosy zawsze można przyciemnić
![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
No właśnie o czyms takim myslałam...np. bardzo mi się podoba kolorek włosów jenifer lopez a na to rzuciłabym jakiś blondzik...hm...ale kiedy to będzie..ciężkie czasy przedemną
![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
![]() Edytowane przez izanna Czas edycji: 2006-07-24 o 15:41 Powód: * |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
oooo..fajne te kolorki..tylko jaką farbą uzyskam takie cudo...hm....Pozdrawiam!
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Wella Decore ma dosyć ładną paletę brązów. Osobiście nie używałam tych farb, ale na KWC mają dosyć dobrą opinię:
5/0 jasny brąz 5/37 zmysłowy brąz 6/35 elegancki brąz 6/7 czekoladowy brąz Tylko ważne jest jaki masz obecny kolor włosów, bo jeżeli taki jak na zdjęciu czyli czarny lub ciemny brąz, to będziesz musiała użyć rozjaśniacza (nie dekoloryzatora), żeby uzyskać w/w odcienie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Dzieki za te kolorki, sprawdzę je
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
wiesz co ja radziłabym ci iść do fryzjera nie bawić się na własną rękę z farbowaniem bo masz dosyć ciemne włosy i jesli będziesz je farbować na jaśniejsze to nie wyjdą ci takie jak będziesz chciała
i wydaje mi się żę lepiej będziesz wyglądała w jasnobrązowych włosach i do tego grzyweczka taka na bok jak ma ta w zielonej bluzce na zdjeciu wyzej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
tak właśnie zrobię, pójdę do fryzjera..ale jak dostanę wypłatę hihi...bo jestem wypłukana
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:45.