|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Zaktualizowany i uzupełniony straganik brombusiowy!!!
Nieaktualne!!!
Zapachy: -Trussardi "Skin" 25 ml z 50 (dostałam nowy )- E.Arden "Splendor" 27 ml z 30 ml - E.Arden "Spiced green Tea" odlewka 20 ml - Davidoff "Cool Water" 8 ml z 15 ml - Celine około 30 ml z 50 ml - Body Fresh "Heavenly Cascade" Coty z 200 ml zostało 80 %- mgiełka do ciała Pielęgnacja: - Nivea Visage "Aqua Beauty" 50 ml, ubytek 10 %- nieaktualne leci do Emi - Avon Super Hydrating maseczka nawilżająca 75 ml, ubytek 10% - balsam AA z masłem z mango i ekstraktem z papaji 300 ml- ubytek około 10%- nieaktualne leci do Emi - Avon Naturals Pink Grapefruit Pel-Off mask75 ml zostało jakieś 60 % - Avon Naturals balsam migdałowy zostało 1/3 - pianka do włosów taft volume muse 200 ml- myślę że zostało jakieś 70 % Kolorówka: Puder Lumene- Nieaktualne leci do Smok - Dermacol nr 213 - ubytek niezauważalny- nieaktualny leci do Emi -kredki do oczu: Margaret Astor mikado biała i czarna- użyte raz, nie temperowane- nieaktualne - korektor Maybelline Everfresh, kolor light beige, myslę że została około połowa-nieaktualne leci do irlandii87 - nieaktualne - podkład Matis odlewka z wymiany z Mirabellą - zostało jakieś 10ml z zastępczego pojemniczka z pompką po podkładzie Avonu- Nieaktualne, leci do gaguli - cienie Avon podwójne- Classic Neutral- zużyte w 1/3 - cień Avon w płynie Dazling Lilac 5ml- została co najmniej połowa - cień Manhattan seria Girls Party Night, kolor Plum, ubytek znikomy ( oba cienie z wymiany jednym nie potrafię się posługiwać, drugi niestety nie mój kolor, a szkoda piękny jest)- nieaktualne - cień sypki Vollare- opalizujący blady róż- rezerwacja dla Hosenki - puder rozświetlający w kuleczkach Hean nr 1- 19 gr, użyłam kilka razy- nieaktualne leci do irlandii 87 -błyszczyk Avonshine supreme kolor Peach Luster- 5 ml użyty kilka razy - błyszczyk eveline holografic kolor 11- podwójny 2x 3,5 ml- nieaktualne - błyszczyk AA - ten brązowy błyszczący 10 ml zużycie nie więcej niż 25%- - Lancome JT "Fraise" 7 ml, zużycie jakiś 1 ml ( użyłam chyba 4-5 razy)- mieaktualne leci do irlandii87 Tradycyjnie perfumy oddam za perfumy ( chyba że ktoś będzie chciał wymienić Meteoryty), najchętniej: Addict, Addict eau fraiche, Gloria, Hot Couture (różowe, no cóż spróbować można ), Eclat D'Arpage, Ralph, Angel lub Innocent,Baby Doll, Mira Bai, Neonatura Cocon, Mexx, Naomagic, ale inne propozycje też rozpatrzę.Pozostałe rzeczy wymienię chętnie za: - resztki, próbki odlewki aptecznych filtrów ( jestem w fazie testów) - maseczki do twarzy z serii Beauty Milk - tonik bezalkoholowy do twarzy -brązowy eyeliner Narazie więcej nie pamiętam. Rozpatrzę wszystkie propozycje. Jeśli ktoś lubi J. Carrolla lub I.B.Singera to zapraszam na mój wątek książkowy. Pozdrawiam
Edytowane przez brombusia Czas edycji: 2006-08-03 o 15:18 Powód: aktualizacja |
|
|
|
|
#2 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Zaktualizowany i uzupełniony straganik brombusiowy!!!
Cytat:
zajrzyj do mnie http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=132882 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za Davidoff "Cool Water" 8 ml z 15 ml i korektor Maybelline Everfresh, kolor light beige, myslę że została około połowa
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#6 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
- balsam AA z masłem z mango i ekstraktem z papaji 300 ml- ubytek około 10%
- Avon Naturals Pink Grapefruit Pel-Off mask75 ml zostało jakieś 60 % - Avon Naturals balsam migdałowy zostało 1/3
|
|
|
#7 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety
|
|
|
#8 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pozwól że jeszcze się "wczytam" i dam odpowiedź jutro
|
|
|
#9 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#11 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pozdrawiam
|
|
|
#12 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Edytowane przez Emi1234 Czas edycji: 2006-07-26 o 14:30 |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
cień Manhattan seria Girls Party Night, kolor Plum, ubytek znikomy ( oba cienie z wymiany jednym nie potrafię się posługiwać, drugi niestety nie mój kolor, a szkoda piękny jest)
Co chcesz za to? Listę wkleje wieczorkiem, bo nie jestem teraz w domku
|
|
#16 |
|
Wtajemniczenie
|
-Trussardi "Skin" 25 ml z 50 (dostałam nowy)
- E.Arden "Splendor" 27 ml z 30 ml - E.Arden "Spiced green Tea" odlewka 20 ml - Davidoff "Cool Water" 8 ml z 15 ml - Celine około 30 ml z 50 ml - Body Fresh "Heavenly Cascade" Coty z 200 ml zostało 80 %- mgiełka do ciała Interesuja mnie te zapachy... znajdziesz cos u mnie w ubrankach za to, albo niektore z nich ? BUziaki
|
|
#17 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pozdrawiam
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
Podoba mi się podkład Astor, jaki to numer?
|
|
#21 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pozdrawiam
|
|
|
#23 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pozdrawiam
|
|
|
#24 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() - BanDi seria “na 6” Krem matujący dla cery tłustej i trądzikowej, z 30 ml zostało 50%; ważny do 04.2008 -2 próbki Extraordinary Avonu - różne brokaty -17 (angielski) cień prasowany w kolorze turkusowym, zużycie 10%. Z wymiany ale mam już podobny - p2 (niemiecki) błękitno-srebrzysty cień prasowany w sztyfcie (jak szminka, ale opakowany papierkiem)-taki walec; oddam połowę (długość 1,6 cm średnica 1,3 cm) - próbki szminek Avon Ultra Moisture Rich- maźnięte po dwa razy w kolorach: StrawberryDelish, PaleRose, Capuccino, KnockoutPink, PlumFrost, Rose, BerryMauve
|
|
|
#25 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
Z pielęgnacji niczego nei chcę się pozbywać, bo wszystko sie kończy
![]() No to dzieki, rezygnuję
|
|
#27 |
|
Rozeznanie
|
balsam AA z masłem z mango i ekstraktem z papaji 300 ml- ubytek około 10% oraz korektor Maybelline, znajdziesz cos u mnie?
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#29 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Edytowane przez Emi1234 Czas edycji: 2006-07-27 o 17:41 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:57.

)
), Eclat D'Arpage, Ralph, Angel lub Innocent,Baby Doll, Mira Bai, Neonatura Cocon, Mexx, Naomagic, ale inne propozycje też rozpatrzę.