![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Zaktualizowany i uzupełniony straganik brombusiowy!!!
Nieaktualne!!!
Zapachy: -Trussardi "Skin" 25 ml z 50 (dostałam nowy ![]() - E.Arden "Splendor" 27 ml z 30 ml - E.Arden "Spiced green Tea" odlewka 20 ml - Davidoff "Cool Water" 8 ml z 15 ml - Celine około 30 ml z 50 ml - Body Fresh "Heavenly Cascade" Coty z 200 ml zostało 80 %- mgiełka do ciała Pielęgnacja: - Nivea Visage "Aqua Beauty" 50 ml, ubytek 10 %- nieaktualne leci do Emi - Avon Super Hydrating maseczka nawilżająca 75 ml, ubytek 10% - balsam AA z masłem z mango i ekstraktem z papaji 300 ml- ubytek około 10%- nieaktualne leci do Emi - Avon Naturals Pink Grapefruit Pel-Off mask75 ml zostało jakieś 60 % - Avon Naturals balsam migdałowy zostało 1/3 - pianka do włosów taft volume muse 200 ml- myślę że zostało jakieś 70 % Kolorówka: Puder Lumene- Nieaktualne leci do Smok - Dermacol nr 213 - ubytek niezauważalny- nieaktualny leci do Emi -kredki do oczu: Margaret Astor mikado biała i czarna- użyte raz, nie temperowane- nieaktualne - korektor Maybelline Everfresh, kolor light beige, myslę że została około połowa-nieaktualne leci do irlandii87 - nieaktualne - podkład Matis odlewka z wymiany z Mirabellą - zostało jakieś 10ml z zastępczego pojemniczka z pompką po podkładzie Avonu- Nieaktualne, leci do gaguli - cienie Avon podwójne- Classic Neutral- zużyte w 1/3 - cień Avon w płynie Dazling Lilac 5ml- została co najmniej połowa - cień Manhattan seria Girls Party Night, kolor Plum, ubytek znikomy ( oba cienie z wymiany jednym nie potrafię się posługiwać, drugi niestety nie mój kolor, a szkoda piękny jest)- nieaktualne - cień sypki Vollare- opalizujący blady róż- rezerwacja dla Hosenki - puder rozświetlający w kuleczkach Hean nr 1- 19 gr, użyłam kilka razy- nieaktualne leci do irlandii 87 -błyszczyk Avonshine supreme kolor Peach Luster- 5 ml użyty kilka razy - błyszczyk eveline holografic kolor 11- podwójny 2x 3,5 ml- nieaktualne - błyszczyk AA - ten brązowy błyszczący 10 ml zużycie nie więcej niż 25%- - Lancome JT "Fraise" 7 ml, zużycie jakiś 1 ml ( użyłam chyba 4-5 razy)- mieaktualne leci do irlandii87 Tradycyjnie perfumy oddam za perfumy ( chyba że ktoś będzie chciał wymienić Meteoryty), najchętniej: Addict, Addict eau fraiche, Gloria, Hot Couture (różowe, no cóż spróbować można ![]() Pozostałe rzeczy wymienię chętnie za: - resztki, próbki odlewki aptecznych filtrów ( jestem w fazie testów) - maseczki do twarzy z serii Beauty Milk - tonik bezalkoholowy do twarzy -brązowy eyeliner Narazie więcej nie pamiętam. Rozpatrzę wszystkie propozycje. Jeśli ktoś lubi J. Carrolla lub I.B.Singera to zapraszam na mój wątek książkowy. Pozdrawiam
Edytowane przez brombusia Czas edycji: 2006-08-03 o 14:18 Powód: aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Zaktualizowany i uzupełniony straganik brombusiowy!!!
Cytat:
zajrzyj do mnie http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=132882 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za Davidoff "Cool Water" 8 ml z 15 ml i korektor Maybelline Everfresh, kolor light beige, myslę że została około połowa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
lipiec na maksa!!! :)
|
- balsam AA z masłem z mango i ekstraktem z papaji 300 ml- ubytek około 10%
- Avon Naturals Pink Grapefruit Pel-Off mask75 ml zostało jakieś 60 % - Avon Naturals balsam migdałowy zostało 1/3 ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety ![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pozwól że jeszcze się "wczytam" i dam odpowiedź jutro
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pozdrawiam
![]() |
![]() |
#12 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Edytowane przez Emi1234 Czas edycji: 2006-07-26 o 13:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
cień Manhattan seria Girls Party Night, kolor Plum, ubytek znikomy ( oba cienie z wymiany jednym nie potrafię się posługiwać, drugi niestety nie mój kolor, a szkoda piękny jest)
Co chcesz za to? Listę wkleje wieczorkiem, bo nie jestem teraz w domku ![]()
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
-Trussardi "Skin" 25 ml z 50 (dostałam nowy)
- E.Arden "Splendor" 27 ml z 30 ml - E.Arden "Spiced green Tea" odlewka 20 ml - Davidoff "Cool Water" 8 ml z 15 ml - Celine około 30 ml z 50 ml - Body Fresh "Heavenly Cascade" Coty z 200 ml zostało 80 %- mgiełka do ciała Interesuja mnie te zapachy... znajdziesz cos u mnie w ubrankach za to, albo niektore z nich ? BUziaki
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pozdrawiam
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się podkład Astor, jaki to numer?
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pozdrawiam
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pozdrawiam
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() - BanDi seria “na 6” Krem matujący dla cery tłustej i trądzikowej, z 30 ml zostało 50%; ważny do 04.2008 -2 próbki Extraordinary Avonu - różne brokaty -17 (angielski) cień prasowany w kolorze turkusowym, zużycie 10%. Z wymiany ale mam już podobny - p2 (niemiecki) błękitno-srebrzysty cień prasowany w sztyfcie (jak szminka, ale opakowany papierkiem)-taki walec; oddam połowę (długość 1,6 cm średnica 1,3 cm) - próbki szminek Avon Ultra Moisture Rich- maźnięte po dwa razy w kolorach: StrawberryDelish, PaleRose, Capuccino, KnockoutPink, PlumFrost, Rose, BerryMauve ![]()
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Z pielęgnacji niczego nei chcę się pozbywać, bo wszystko sie kończy
![]() No to dzieki, rezygnuję ![]()
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
balsam AA z masłem z mango i ekstraktem z papaji 300 ml- ubytek około 10% oraz korektor Maybelline, znajdziesz cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#29 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Edytowane przez Emi1234 Czas edycji: 2006-07-27 o 16:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:00.