mania - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-07-26, 19:18   #1
ilo16na
Zakorzenienie

mania

Pisze bo mam pytanie do was drogie wizazanki.Otoz chodzi o manie mojej kolezanki.Wmowila ona sobie ze jej narzeczonymi sa ci blizniacy z Tokio Hotel i mowi ze ma z nimi dzieci.Moze to wydawac sie wam smieszne ale ma caly pokoj z ich plakatami i je caluje, Naprawde.Ostatnia jej"mezem" byl Wisniewski.I byla zazdrosna o jego zone.Mamy po 17 lat ona nieco wiecej, a tak troche dziecinnie sie zachowuje.I w roku szkolnym nie raz nie chodzila do szkoly bo lecial wywiad z nimi.Jedyny temat rozmowy z nia to TH.Caly czas chodzi tylko na czarno ubrana bo oni tez tak chodza, maluje sie na czarno, a co gorsze te czarne cienie itp nie zmywa przez pare dni i chodzi taka rozmazana .Jak jej pomoc?

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-26, 19:40   #2
Fresa
Zakorzenienie

Dot.: mania

Może rozmowa ze szkolnym psychologiem pomoże .

Fresa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-26, 19:41   #3
justysia274
Zadomowienie

GG do justysia274

O kurde ... moja koleżanka też tak ma tylko,że ona ma lat 11 ...
hmm trudny przypadek no i troche smieszny ... ale może jej poprostu przejdzie ... przynajmiej ma swojego idola, ale żeby aż tak .. no i te 17 lat ...
Sama nie wiem co mam napisać, ale myślę, że jej przejdzie ... niech sobie gada i całuje te plakaty, wkońcu jak sie zakocha to zrozumie,że jej miłosć to nie chłopcy z Th, ale prawdziwy i realny chłopak ... Myślę, że ona naprawdę potrzebuje miłości. Póki co, chodź z nią na jakieś lody, imprezy i poznawajcie fajnych ludzi ;]
Stary 2006-07-26, 19:42   #4
bini6
Wtajemniczenie

Z czasem jej to minie jest w takim wieku ze fascynowanie sie piosenkarzami jest normalne ja kiedys mialam fiola na punkcie dj bobo sluchalam tylko jego muzyki tez mialam pokoj wywieszony jego plakatami prowadzilam zeszyty kiedys siostra mi powiedziala ze ja go traktuje jak boga wez z nia porozmawiaj nie wiem wytlumacz jej ze oni nie sa jej chlopakami czy narzyczonymi bo nigdy ich nie widziala sprowadz ja troche na ziemie mi tak siostra zawsze tlumaczyla jak troche przeginalam
bini6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-26, 20:02   #5
Nemezja
Zakorzenienie

Prędzej czy później jej przejdzie,wtedy ona sama będzie się z tego śmiała i nie będzie dowierzać,że tak się zachowywała.Póki co musisz uzbroić się w cierpliwość.Nie wiem,czy tłumaczenie coś da,bo po prostu pewnego dnia jej to przejdzie samo z siebie.Spróbuj zająć ją czymś,idźcie na lody,na spacer,do kina,umówcie się z większą liczbą znajomych,to na jakiś czas odwróci jej uwagę.I najlepiej schodź na inny temat,kiedy mówi o tym swoim Tokio Hotel.

Nemezja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-26, 20:11   #6
Flofferek
Zakorzenienie

heh skads to znam. mialam w lo typeske ktora namietnie opowiadala, ze chodzi z nikiem karterem z bsb hehe ze bywa u niej w domu, kochaja sie, dal jej poduszke, spodnie, ojjj masa tego byla, a najlepsze bylo to jak ... (nikt mi nie wierzy, tzn nam - widzielismy to w 4 osoby) ... jak sie zadowala z nikiem, paranoja. nie wiem ile ma sie lat w 2 lo (stare, bez gimnazjum) ?! no ale raczej w tym wieku nie gada sie takich bzdur. w kazdym razie pozniej zmienila szkole, bo u nas zyc jej nie dawali, a porabana byla nie ukrywam. obon naszego lo bylo technikum i zawodowka, no i wiadomo sami chlopcy, wiec ona baaardzo czesto zmieniala chlopakow i nie ukrywala (za przeproszeniem napisze, bo dla mnie to nie kochanie sie) pieprzyla sie praktycznie na oczach innych. dziwna osoba, naprawde, az szkoda bylo jak byla wykorzystywana za to co gada i robi.
Flofferek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-26, 20:18   #7
Nymphetamina
Wtajemniczenie

GG do Nymphetamina

Eeee... ja też mam świra na punkcie pewnego śpiewającego pana Tylko , że ja się z tego śmieję już teraz, zdaję sobie sprawę ,że to jest fascynacja itp. Kiedyś pocałowałam taki ogromniasty plakat Enrike Iglesiasa ale mi to przyjemności jakoś nie sprawiło
żarty ,żartami . Z tą dziewczyną serio chyba jest coś nie tak. Na zwykłą fascynację mi to nie wygląda... Raczej na OBSESJE. ilo16na musisz z nią porozmawiać , jesli rozmowa nic nie da trzeba będzie się zglosić do 'Wyższej Instancji' : psychologa , rodzica , nauczyciela.

Nymphetamina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-07-26, 20:50   #8
Amanda:)
Zadomowienie

Na twoim miejscu po prostu poszukałabym koleżance chłopaka .
Niech ma kogoś realnego na kogo będzie mogła przelać swoje uczucia i zobczysz że jej przejdzie

Amanda:) jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-26, 21:17   #9
beat@
Zakorzenienie

GG do beat@ Send a message via Skype™ to beat@

Moja reakcja po przeczytaniu tego była mniej więcej taka jak avatar Amandy no dziecinada, rzeczywiście trzeba by koleżance znaleźć jakiegoś chłopaka. Rozumiem 12-13 lat ale żeby w tym wieku

Patrycja 28.06.2014

beat@ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-26, 22:59   #10
ChemicalRomance
Raczkowanie

GG do ChemicalRomance

Nie wiem ale ja jakos nigdy czegos takiego nie rozumialam. Moja najwieksza "mania" ograniczyla sie do kupienia koszulki Spice Girls, dwoch ksiazek i tanczenia do podkladu Wannabe
Ale zeby tak o malzenstwie,calowaniu plakatow ..Ajajajaj...
i kłamię, gdy się boję

A kiedy kocham tak
jak teraz Ciebie
to prędzej umrę niż
opowiem o tym Tobie...
Anita Lipnica [ "Cała prawda o mnie"]
ChemicalRomance jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-26, 23:02   #11
bess
Zakorzenienie

hehe dobre ,moze jest jakas "opozniona"tzn pozniej dojrzewa emocjonalnie i to co powinna przechodzic w wieku 10lat przechodzi teraz?moze jesli nie robi sobie tym krzywdy to po co jej to zabierac?samo moze przejdzie i bedzie miala fajne wspomnienia
bess jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-26, 23:10   #12
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bini6
Z czasem jej to minie jest w takim wieku ze fascynowanie sie piosenkarzami jest normalne ja kiedys mialam fiola na punkcie dj bobo sluchalam tylko jego muzyki tez mialam pokoj wywieszony jego plakatami prowadzilam zeszyty kiedys siostra mi powiedziala ze ja go traktuje jak boga wez z nia porozmawiaj nie wiem wytlumacz jej ze oni nie sa jej chlopakami czy narzyczonymi bo nigdy ich nie widziala sprowadz ja troche na ziemie mi tak siostra zawsze tlumaczyla jak troche przeginalam
uważam że "ten' czas już powienien minąć

ja kochałam sie szalenie w Paddym Kelly, tez całowałam plakaty i zdjęcia, udawałam ze poduszki to nasze dzieci i tuliłam je jak niemowlaka ale kurcze miałam wtedy 12-13 lat

mieć 17 lub nawet więcej lata i takie cyrki odprawiać?? możesz jej pomóc poznając ją z jakimś fajnym realnym facetem. życie w marzeniach i wzdychanie do idola moze sie naprawde źle skończyć. A moze ona ma jakies kompleksy, boi sie "prawdziwych" chłopaków (a wie, że plakat nic jej nie zrobi). moze porozmawiaj z nią?

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-26, 23:14   #13
feVer87
Zadomowienie

Moja kuzynka ma podobnie tyle,ze lat 9 i siedzi calymi dniami z przyjaciolkami i slepia w plakaty Tokio Hotel...dziecinne fascynacje.. Chociaz cięzko mi takie miłostki pojąć, bo nigdy nie zaznalam platonicznej milosci i nie całowalam się z plakatami..hahahha..zawsz e mi się to smieszne wydawalo..Ale 17 lat.. szczęka mi opada..!! tragedia!!! nie wiem jak to podsumowac.. Jak dla mnie, to chyba lepiej,zeby sobie zyła tą miloscią ..zakocha się naprawdę to jej się odmieni..
feVer87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-26, 23:48   #14
paulinka_vel_paulinka
Wtajemniczenie

to jest mało powiedziane, dziwne...jedyne plakaty jakie miałam to były zespołu Nirvana, ale tylko dlatego, że były bardzo artystyczne i wogóle facynowała mnie historia głównego wokalisty...
Stary 2006-07-27, 07:44   #15
bini6
Wtajemniczenie

Ale kazdy znas jest inny taka fascynacje mozna przechodzic w wieku 11-12 lat lub pozniej ja mysle ze dziewczyny tutaj maja racje piszac zeby wychodzic z nia jak najczesciej na spacery zeby odwrocic uwage
bini6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-27, 13:26   #16
Malinka_Malwinka
Zakorzenienie

Jejku Żeby oni chociaż ładni byli Przejdzie jej
Wystarczy pozostawić na lodówce serek, a po miesiącu nie dość, że ożyje, odzyska barwy, zapach i sprężystość, to na dodatek sam do nas przyjdzie. Gdy zaś poczekamy cierpliwie znów miesiąc, serek ten zacznie do nas przemawiać w ludzkim języku, a przy odrobinie ćwiczeń nad głosem na pewno zaśpiewa
Malinka_Malwinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-27, 13:34   #17
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malinka_Malwinka
Jejku Żeby oni chociaż ładni byli Przejdzie jej
dobre dobre

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-27, 13:40   #18
Moniquee
Zadomowienie

GG do Moniquee

moim zdaniem rozmowa z nią nic nie da - ona ma swój swiat i dobrze jest jej w nim więc po co ją z niego wyrywać na siłę?? zostwa ją w spokoju.

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości