|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Perfumy Paris Hilton
Podobno nasza kochana Paris wypuscila na rynek gornopolkowe perfumy sygnowane jej nazwiskiem
![]() ![]() Edytowane przez tulipanka Czas edycji: 2007-06-12 o 00:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
![]()
Ja próbowałam!
Taka woda w walcowatej butelce, różowa, ze zdjęciem blondynki na kartoniku... Mi się podobały tak sobie - pachniały prawie identycznie jak Ralph Ralpha Laurena, to już wolę Ralpha ![]() Ale rzekomo mają feromony... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
![]()
Dlaczego, ach dlaczego NIKT nie pisze o tych perfumach Paris Hilton, tych w walcowatej butli różowej w prążki?
Uważam że są cudowne w swojej banalności, mega kwiatowe i przypominają mi ulubionego i chwalonego przez facetów Ralpha. Tyle że nietrwałe... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dot.: Feromony (???) od Paris Hilton
a jak działaja na płec przeciwna? bo skoro sa z feromonami to powinny silnie działac..(!)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
![]()
Te feromony to chwyt reklamowy.W koncu trudno,zeby obce-byc moze zwierzece feromony-dzialaly na facetow(chociaz-chwila-to by wiele wyjasnialo,hmmm....).
Feromony-wlasne- dzialaja konkretnie na konkretnego osobnika/osobniczke-ktore pod tym wzgledem do siebie pasuja (chodzi o to,aby im sie genpool zgadzal-juz tak to natura sprytnie wykombinowala). Co do perfumek Hiltonowny,to nie zrazajac sie na nazwisko i reputacje panienki,kupilam sobie 50 Ml,i uwazam,ze sa mile,pozytywne gdyz-ostatecznie-komponowali je zawodowi perfumiarze,a Hiltononwa podpisuje sie jeno swoim nazwiskiem (w prawdziwej High -Society Hiltonowie i tak sa uwazani za prostakow i niemile sa widziani) Ostatecznie wszystko jest jednak kwestia gustu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Możecie się śmiać, ale na którejś z imprez dostałam baaardzo duży komplement za zapach od faceta, a miałam właśnie na sobie Paris Hilton
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
DobraRada-NieGłaszczGada.
|
Dot.: Perfumy Paris Hilton
Ja jakoś zaczęłam za tym zapachem się rozglądać. Zamówiłam próbkę pierwszej wersji oraz "Just Me" i czekam. Jak dostanę i powącham to napiszę co wywąchałam i czy i jak się to nosi na skórze
![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Tak, ja miałam styczność. Moim zdaniem to słodkie, zdecydowanie owocowe i łatwe w odbiorze zapachy dla nastolatek. Brak im charakteru, oryginalności, są zwykłe, niczym się nie wyróżniają
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Ja wąchałam któreś perfumy Paris w Sephporze, ale niestety nie wiem jak się nazywały-nie pamiętam, które to były.
Lekkie, łatwe i przyjemne. ![]() Dla młodocianych, nie wymagających klientek - super. ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
![]()
Ja nawet ostatnio miałam mały flakonik 30 ml z miejscowego Rossmana (niestety Sephory u mnie nie ma ehh)
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
|
...dla młodych, niewymagających klientek...dla nastolatek ...itd...
![]() No to klops...ja mam 34 lata i ochotę na to owocowe słodkie cudo. Cofam się chyba w rozwoju albo perfumy mi już nawet mózg zalały ![]()
![]() |
#13 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
przypomnij sobie, które to były
![]() Podobno w jednych jest nutka malinowa ...mniam...też i podobno obydwa są słodkawe...mniam...będę miała próbkę Just Me, ale tych drugich nijak próbki zdobyć nie mogę..aj kurcze! ![]()
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na mnie ten zapach był nawet disyc trwały, sprzedałam go z uwagi na ową "tropikalność" z tego samego powodu sprzedałam kiedyś ledwie napoczętą Escadę Tropical Punch.
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2007-02-07 o 21:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
Mój TŻ stwierdził, że woda Paris Hilton pachnie jak Mr Muscle. Trochę już znudzony w Sephorze łapał i niuchał różne, co miał pod ręką. Ten komentarz jednak zapamiętałam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
|
A to świetnie,ciekawe
![]() ![]()
![]() |
#20 |
|
No i mam na nadgarstku. Just Me.I co jakiś czas sprawdzam jak się rozwija.
Powiem krótko - zapach ładny. Tak po prostu. Słodki...ciut owoców, możei malin, kto wie...szczypta czegoś ostrego, może i pieprzu.Wanilia, która jest wyczuwana i kwiaty ![]() Ale jest i drzewo sandałowe, którego zapachu nie znoszę.Aczkolwiek w tych perfumach to zaledwie muśnięcie tego składnika. Zapach ogólnie ładny, ciepły i słodki. Nawet za ciepły jak na dzień, prędzej nadaje się na wieczór.Ostrawe aż w swej słodkości. No właśnie ROZ-ter-KO,"gorąca tropikalna nuta" - dokładnie! Nie zgodzę się z tym Mr Muscle, o nie...Just Me to dla mojego nosa przyjemny zapach, choć wolałabym więcej owocków...bo zapach rozwija się na mojej skórze w kier. kwiatów, a ja lubię owoce w koncowej nucie. Teraz jestem ogromnie ciekawa zapachu z pierwszej wersji, czyli Paris Hilton. Kurka, tylko nie ma do tego próbek ![]()
Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój... ![]() Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2007-02-09 o 12:06 Powód: :) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
mnie się podobają perfumy Paris Hilton, te pierwsze, słodkie, woocowe, letnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Mialam okazje wachac jeden zapach Paris. Bylo to Just me i nie mialam zamiaru tego nawet brac do reki, ale akurat tester z Paris (ten rozowy w prążki) byl pusty, wiec pozostalo Just me
![]() Bardzo podobaja mi sie flakony Paris, choc sa kiczowate i rozowe (moze wlasnie dlatego), ale o samej Paris mam b.zle zdanie i chyba jest to powod wystarczajacy do tego, aby nie kupic nic sygnowanego nazwiskiem tej panienki. Dla samej zasady, choc oczywiscie to troche bez sensu ![]() ![]() Przy najblizszej okazji jednak zamierzam obwachac pozostale zapachy Hiltonki, jednak fakt, ze to JEJ perfumy i ze sa glownie kierowane do nastolatek niespecjalnie mam ochote miec to na swojej polce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
a ja mam just me
![]() nic szczegolnego, nic szczegolnie niemilego ani zachwycajacego. Takie bezpieczne perfumy, mam wrazenie, ze takie trzymajce sie blizej skory. ale jak mogli zamknac to w tak oblesnej butelce? chyba ktos jej -Paris nie lubil i postanowil jej dowalic tym flakonem. 30ml przez 3 lata zywotnosci perfum powinnam zuzyc, do pracy bezpieczne kwiatowe... Ah - co do sygnowania perfum nazwiskami gwiazd i gwiazdeczek to nie zrazam sie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Ja mam te : http://www.allegro.pl/item221936169_...edp_women.html
przepraszam,z ę link do allegro - ale nie wiem czemu nie mogłam wkleić samej fotki bo mi wizaż nie pozwala na załączniki ... ![]() Zapach jest słodki, owocowy. Podoba mi się w nim to, ze jest niezobowiązujący, przyjemny, nie narzuca się. Takie słodkie, musujące przyjemne pachnidełko. Ja używam w ramach poprawy nastroju ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
A ja wlasnie dzis wybieram sie na zakupy, Can Can Paris mnie zupelnie rozwalil.
Pozostale jej zapachy tylko mnie irytuja, swoja nietrwaloscia i brakiem jakiejkolwiek osobowosci, ale ten...wielka, waniliowo-owocowa niespodzianka. Gdybys ktos byl ciekawy szczegolow: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=22392 Edytowane przez kama kama Czas edycji: 2008-06-10 o 14:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Przyczajenie
|
![]()
Co sądzicie o perfumach z 2004 roku Paris Hilton? jest taki jakby podchodzący pod męski. Nie wyczuwam w nim słodkości, ani owoców.Ciężko mi określic nuty. Jest taki specyficzny fajny , ale nic nie przychodzi mi na mysl by skojarzyc z czymś.
np limicka- wiśnie torcie xs black- man - tez wiśniowy tort I love love Mochino- sytryny Wszystko o Ewie Joop- jabłka Max Mara - cos z poziomek truskawek- bardzo słodki Escada Sexy grafiity- sama słodycz poziomek.
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Paris Hilton- perfumy
Hmm, przyznam szczerze że nie widzę sensu w tym wątku.
Istnieje wątek o perfumach Paris Hilton: link, więc na przyszłość prosiłabym o korzystanie z wyszukiwarki. Natomiast w Katalogu Kosmetyków możesz przeczytać sporo recenzji: link. Jeśli szukasz zapachów owocowych, również odsyłam do wyszukiwarki. Aha, i prosiłabym o dokładniejsze wpisywanie nazw zapachów, na Wizażu można korzystać z opcji edycji swoich postów, więc nie jest to żaden problem.
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Just me?
Strasznie mnie ciekawi zapach Paris Hilton "Just me". Od dawna na niego poluję, ale kupowałabym go w ciemno przez internet. Miałyście kiedyś doczynienia z tym zapachem, i jak wam się podobał? Byłabym strasznie wdzięczna za odpowiedzi. Pozdrawiam ;*
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Just me?
Ja bym sie na Twoim miejscu wstrzymała
![]() ![]() ![]() W Sephorze sa, warto pojsc i powachac a anwet wziac probke, chybaze nie masz dostepu do Sephory... Zawsze mozesz kupic ciemnoa potem wymienic ja an targowisku ![]() ![]()
wróciłam do perfum ![]() sprzedam lub wymiana perfumy niszowe - tu Edytowane przez Basiek93 Czas edycji: 2009-02-17 o 12:34 Powód: pomylka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Just me?
Cytat:
Poczytaj KWC ja niecierpie takiego typu zapachow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:40.