![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 713
Przekupka: 4 pkt / 100% pozyt.
|
Ma³y kramik kosmetyczny sportsmenki :)
Od¶wie¿am w±tek. Mam do wymiany:
1. Yves Rocher, Pure Camille, ¿el do mycia twarzy. Data wa¿no¶ci 12.2009. Zosta³o 80% 2. Yves Rocher, Pure Camille, witaminowy krem - ¿el na dzieñ do twarzy. Zosta³o 90% Data wa¿no¶ci 10.2009 leci do Iza2007 3. Rossmann, hypoalergiczny krem pod oczy. Data wa¿no¶ci - nie wiem, kupiony jeszcze w tym miesi±cu, u¿y³am ledwie parê razy, niestety zdjêcia nie posiadam. 4. Oriflame, krem do r±k Silk&Cashmere. Data wa¿no¶ci 11.2009. U¿y³am ledwie parê razy, wiêc kilka ml mniej. leci do Lynn 5. Oriflame, krem nawli¿aj±cy do ka¿dego rodzaju cery. Nie mam zdjêcia, to jest pude³ko bia³o - ró¿owe. NOWE. 6. Oriflame, wzmacniaj±ca emalia utwardzaj±ca. Data wa¿no¶ci 07.2009. Miznê³am ledwie raz, wiêc jest prawie nowy. 7. Oriflame, perfumowany talk do cia³a DIVINE. Data wa¿no¶ci 06.2009. Dosta³am go na ¶wiêta Bo¿ego Narodzenia (2006). U¿y³am go tylko raz. 8. Sephora, b³yszczyk daj±cy uczucie ¶wie¿ego oddechu. Kupi³am go w marcu, u¿yty ze 3 razy. Na zdjêciu jest ró¿owy, a ja mam transparamentny. idzie do lalicja 9. Oriflame, Nab³yszczaj±cy cieñ do powiek Funky Flora, kolor Viola (fiolet-srebro) NOWY leci do Lynn 10. Oriflame, Intense Duo Eyeshadow, kolor Walnut Pearls. Prawie nowiutki, mazniety dwa razy. 11. Oriflame, AQua Vibes, orze¿wiaj±cy ró¿ do policzków - kolor cool peach (br±z) nowy, raz mazniêty. DOK£ADKA: 12. Avon, relaksuj±cy krem na noc. Do ka¿dego typu cery. U¿yty ok. 10% 13. Avon, krem na noc przeciw oznakom starzenia. NOWY (tylko,¿e bez pude³ka). 14. Pantene Pro - V. Od¿ywka bez sp³ukiwania - sprê¿yste loki i fale. U¿yty raz. 15. Oriflame, ¿el do usuwania skórek. NOWY. 16. Oriflame, od¿ywka do rzês i brwi. NOWY. 17. Maybelline, ró¿ Expert odcieñ 53 sweetheart rose. U¿yty 30% leci do Lynn 18. Oriflame, kremowy cieñ do powiek. NOWY. Odcieñ: endless pink. 19. Avon, promienny b³yszczyk, odcieñ Frosty Shimmer, u¿yty tylko dwa razy. 20. Oriflame, kredka do brwi. NOWY. 21. Opalizuj±cy cieñ do powiek APC nr 2 i 15 22. Oriflame, perfumy do w³osy, Divine. Nowy Zdjêcia ni¿ej. Reszta w po¶cie nr 11 i 24 To narazie tyle. Nie wiem co potrzebujê, jak co¶ mi spodoba, to mogê wymieniæ.
Nie mam ¿adnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeñ. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istot± ludzk± i to mi wystarczy. Gorsza ju¿ byæ nie mo¿e. Po co mi suwaczki? Mi³o¶æ nie jest na pokaz. Do mi³o¶ci trzeba dwojga, a nie Internetu. Edytowane przez sportsmenka86 Czas edycji: 2007-05-28 o 14:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ma³y kramik kosmetyczny sportsmenki :)
Znajdziesz co¶ u mnie za cienie APC
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
Nie mam ¿adnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeñ. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istot± ludzk± i to mi wystarczy. Gorsza ju¿ byæ nie mo¿e. Po co mi suwaczki? Mi³o¶æ nie jest na pokaz. Do mi³o¶ci trzeba dwojga, a nie Internetu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz co¶ u mnie za:
5. AA Oceanic. Jedwabisty podk³ad roz¶wietlaj±cy. Kolor PIASEK (nr 2). Data wa¿no¶ci 02/2008. Zosta³o 2/3 podk³adu. 9. "Plaski brzuch" Lydie Raisin. Wydanie: Wiedza i Zycie 2005. Stan wrecz idealny, wrecz nieuzywany. Stron 128 11. "Przet³umacz damsko - mêski. Pierwsza pomoc dla beznadziejnego mê¿czyzny." Mario Barth. Wydawda Langescheidt 2005. Stan nowiutki, nieu¿ywany, idealny na prezent. Stron 130. Kosztowa³ 14,50 z³.
![]() |
#5 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
Nie mam ¿adnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeñ. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istot± ludzk± i to mi wystarczy. Gorsza ju¿ byæ nie mo¿e. Po co mi suwaczki? Mi³o¶æ nie jest na pokaz. Do mi³o¶ci trzeba dwojga, a nie Internetu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
do³o¿y³am balsam do biustu nowy-mo¿e chcesz ???
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Cieñ apc 15-tka. Mo¿e co¶ u mnie?
Hmmm...cisza w eterze, wiêc siê odsubskrybowujê ![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...35#post3842435 Edytowane przez kicala1 Czas edycji: 2006-08-12 o 16:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
moze u mnie cos za cienie?
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Reszta zdjêæ.
Nie mam ¿adnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeñ. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istot± ludzk± i to mi wystarczy. Gorsza ju¿ byæ nie mo¿e. Po co mi suwaczki? Mi³o¶æ nie jest na pokaz. Do mi³o¶ci trzeba dwojga, a nie Internetu. Edytowane przez sportsmenka86 Czas edycji: 2007-05-11 o 13:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Oriflame, AQua Vibe -> czy ten róz jest bardzo ciemny? Oxy kupi³am chyba z pó³ roku temu..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
podoba mi sie ten blyszczyk z sephory ale dzisiaj wyjezdzam i bede dopiero za tydzien...
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
up up
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
Mo¿e znajdziesz co¶ u mnie...podoba mi siê sporo rzeczy u ciebie.
KOSMETYKI https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=185422 SZUKAM https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=185632 UBRANIA https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=185785 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Mo¿e u mnie co¶ za 9, 10 i 11?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
a czy da³oby sie zrobic fotke tego rózu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
oj ze zdjatka widaæ ¿e bedzie za ciemny dla mnie bo bledziuch jestem
![]() Masz mo¿e co¶ jeszcze na wymianke? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
interesuje mnie ten blyszczyk z sephory, czy on sie klei?
![]() |
#21 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 595
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=184931
4. Oriflame, krem do r±k Silk&Cashmere. Data wa¿no¶ci 11.2009. U¿y³am ledwie parê razy, wiêc kilka ml mniej. 5. Oriflame, krem nawli¿aj±cy do ka¿dego rodzaju cery. Nie mam zdjêcia, to jest pude³ko bia³o - ró¿owe. NOWE. 10. Oriflame, Intense Duo Eyeshadow, kolor Walnut Pearls. Prawie nowiutki, mazniety |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Zamienie siê "nie na zapachy" . Na zapach tylko za Far away, ale tym nie jestes zainetersowana
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
ok, w takim razie czekam na adres
![]()
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
Nastêpne zdjêcia.
Nie mam ¿adnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeñ. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istot± ludzk± i to mi wystarczy. Gorsza ju¿ byæ nie mo¿e. Po co mi suwaczki? Mi³o¶æ nie jest na pokaz. Do mi³o¶ci trzeba dwojga, a nie Internetu. Edytowane przez sportsmenka86 Czas edycji: 2007-05-14 o 08:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
Up
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Interesowa³y by mnie cienie: kremowy, w kulce i podwójny oraz ró¿. Jest to moja pierwsza wymiana, wiêc ocen i zweryfikuj
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:52.