![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Dokładka biżuteria srebrna i nietylko,nowa i używana oraz inne ...
Witam.
Mam do wymiany trochę różnej biżuterii,nowej i używanej oraz kilka ciuszków,apaszki nowe.Wymienię je najchętniej za wody toaletowe YVES ROCHER-np.Neblina ,Neonatura Seve, być również innych firm np ,DKNY i.............Na zapachach najbardziej mi zależy,ale oprócz nich mogą być srebrne kolczyki(wkrętki ,niewiszące),z kosmetyków kremy apteczne do cery tłustej lub mieszanej,balsamy do ciała o zapachach czekolady,kakao i inne,maseczki do cery mieszanej i tłustej,inne propozycje też rozważę. Z góry dziękuję za ubrania oraz kosmetyki do makijażu(nie maluję się). Lista moich rzeczy do wymiany: 1.Bluzka różowo biała z koralikami(wymiary:długoś ć 50cm,pod pachami szerokość 80 cm bez rozciągania,rękaw mierzony pod pachą 41cm).Mało używana,stan bdb. 4.Sukienka letnia,asymetryczna,dwuwa rstwowa z przewiewnego ,niegniotącego się materiału,spodnia warstwa przezroczysta(mgiełka czarna),z tyłu długi zamek ,na boku rozporek.Długość 132cm,biust około 90cm,biodra 100cm.Stan idealny; 5.Nowa,nie założona ani razu spódniczka czarna(materiał ma fakturę z delikatnymi prążkami).Z tyłu zamek i guzik,na przodzie nad kolanem niewielki rozporek.Pas 80 cm,biodra 100cm,długość 54 cm. Wszystkie ubrania są na mnie zamałe więc dlatego chcę je oddać. Z innych rzeczy : -apaszka nowa,wyjęta tylko do zdjęcia,rozmiar 75\75 cm,druga mniejsza też nie używana,ale trochę leżała w szafie; -nowa męska kosmetyczka(bez kosmetyków znajdujących się na fotce)Niwea for men.Po rozłożeniu może służyć jako półka ,co świetnie się sprawdza w czasie letnich wyjazdów),ma specjalny haczyk.Wymiary:długość po rozłożeniu 60 cm,złożona 22cm,szerokość 25cm; -pierścionek srebrny spiralka,używany,śrenica około 17mm); -naszyjnik z podłużnych perełek nawleczonych nałańcuszki-żmijki i przeplatane,długość 46cm; -nowy,jeszcze zapakowany łańcuszek żmijka z wisiorkiem z maleńkimi cyrkoniami z YVES ROCHER(fotki dołożę jak będzie ktoś chetny); -bransoletka srebrna żmijka z nacięciami ozdobnymi,długość 19cm,szerokość około2mm,włoska; bransoletka gruba ,nie srebna,bardzo fajny kształt ogniwek; -kolczyki srebne z niebieską cyrkonią; -kolczyki i wisiorek z cyrkoniami (wisiorek nie używany,nowy,kolczyki kilka razy założone),pozłacane; Nie ma-nowe ,jeszcze z metką kolczyki srebne; Nie ma-łańcuszki srebrne(skręcany nowy 45 cm,diamentowany-ma jakby ścięte ogniwka,dzięki czemu pięknie błyszczy,47cm); -łańcuszek nowy,posrebrzany z krzyżykiem(krzyżyka nie ma); -naszyjnik z niebieskich koralików oplatanych czarnym drucikiem,długość 44cm,-Nie ma Nie ma-naszyjnik z czarnych ,naturalnych kamyków(chyba ametystów ale nie pamiętam dokładnie)długość 46cm; Nie ma-bransoletka nowa ze szklanych koralików o nieregularnym kształcie,ręcznie robiona przez zawodowca(nie przeze mnie),długość 24cm-z łańcuszkiem do regulacji; Nie ma-naszyjnik i bransoletka z cyrkonii o ślicznym szlifie i różnej wielkości,prawie nie używane,trochę leżały,naszyjnik długość 44cm,bransoletka 19cm; Nie ma-kolczyki pozłacane z czerwoną cyrkonią,długość około 2,5cm,wkrętki,tylko po zatyczkach widać że używane; Poniżej zamieszczam zdjęcia. Moje kosmetyki: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=146277 Moje książki: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=136285 Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2008-05-30 o 08:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Biżuteria srebrna i nietylko,nowa i używana oraz inne ...
Duży plaster agatu z kryształkami i otworem w środku o ciekawym niebieskim kolorze.
Bransoletka,kolor srebny,ciężka masywna,śliczny wzór. Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2008-05-30 o 08:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Znajdziesz cos u mnie za kolczyki z tej fotki , naszyjnik i pierscionek http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1154787698
I za ten z krzyzykiem http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1154787698 I za ten niebieski http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1154787698 ? Buziaki
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
Przekupka: 102 pkt / 100% pozyt.
|
hej
bardzo podoba mi się http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1154787345 oraz wisiorek z bursztynem. moge zaproponować: ksiazki - http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=120491 kosmetyki: # żel do wlosów Kolastyna Nastolatki, super mocny, z 200ml ubytek niewielki, fajnie pachnie # Nivea Body mleczko skóra sucha 250ml NOWE # Nivea Body pielęgnujący balsam ryż i lotos 250ml NOWY # Nivea bath Care pielęgnujący żel pod prysznic nawilżający z olejkiem avocado - 250 ml - użyty dopiero parę razy # Avon Advance Techniques szampon z odżywka 3 in 1 do codzienej pilęgnacji każdego rodzaju włosów 75ml NOWY mam też dwie pary kolczyków srebrnych na wkrętki, ale zdjęcie będę mogła zrobić dopiero w poniedziałek wieczorem ![]() jedne to pajęczynka, a drugie cięzko opisać |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
hej
![]() ![]() ![]() ![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1154787698 ![]()
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z Twojej listy interesowałyby mnie te kosmetyki: # Nivea Body mleczko skóra sucha 250ml NOWE # Nivea Body pielęgnujący balsam ryż i lotos 250ml NOWY # Nivea bath Care pielęgnujący żel pod prysznic nawilżający z olejkiem avocado - 250 ml - użyty dopiero parę razy. Zdjęcia kolczyków ,jeśli nie są duże (noszę okulary więc nie mogę poszaleć z wielkością )chętnie obejrzę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najbardziej podobają mi się od Ciebie te wody,jeśli jeszcze są: 7.Woda toaletowa "Tea Scent Green" w kształcie ust, piekny zapach ubytek, górna warga . 10ml. 8.Woda toaletowa Izyda zapach ciemnego bzu - piękny 15ml. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
O którym naszyjniku jeszcze mówisz,oprócz tego niebieskiego?Co do srebnego wisiorka i kolczyków z wisiorkiem w kształcie gwiazdek to wolałabym je oddać za inne kosmetyki ,komuś innemu,ale narazie czekam na odpowiedż. Z Twoich kosmetyków interesowałyby mnie tylko: 4 - Kolastyna - balsam brązująco - roświetlający ze złotymi drobinkami 5 - ORIFLAME żel chłodzący do stóp NOWY oraz czarna kosmetyczka Naomii-w zamian za srebny pierścionek,niebieski naszyjnik,kolczyki z czerwonymi cyrkoniami i nowy łańcuszek z krzyżykiem.Chyba że masz jakieś wody toaletowe? Pozdrawiam i czekam na odpowiedż. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pajęczynki są dośc szerokie ale płaskie. te drugie wąskie ale "wystające". Fotkę zrobie jutro, musze pożyczyc aparat bo nie mam swojego :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No a jesteś nadal zainteresowana tą biżuterią o którą pytałaś ,jeśli tak to jaką podjęłaś decyzję co do kosmetyków wybranych przeze mnie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A do tego wisiorka i naszyjnika dołożę Ci jeszcze do wyboru: łańcuszek srebny lub srebne kolczyki zmieniające kolor-dokładam fotkę bo wcześniej nie dodałam(kryształki swarowskiego,niebiesko przezroczyste,jeden odrobinę jaśniejszy,ślicznie wyglądają na uchu,oddam je bo dostałam w prezencie inne z identycznym oczkiem i kolorem), Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2006-08-09 o 19:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
I jeszcze te kryształki,nie chciały wkleić mi się do tamtej odpowiedzi.
Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2006-08-09 o 19:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
śliczne te kolczyki kryształki, ale jakbym mogla wybierać to chyba wolałabym dodatkowo kosmetyczkę nivea
![]() moje pajęczynki są całkiem inne od Twoich, to taka "typowa" pajęczynka jaką sie zazwyczaj maluje jak sie sie narysowac pajęczyne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
znalazłam w domu stara kamerke - wiem że i tak nic nie widać na tym zdjęciu, ale takie lekkie wyobrażenie juz jest
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
no dobrze
![]() a za sam wisiorek i kosmetyczke co byś chciała? bo jednak z naszyjnika perełkowego rezygnuję, po przemysleniu nie będzie mi do niczego chyba pasował :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
ehm..obawiam sie że pomyliłaś mnie z kimś, ja nie mam wód toaletowych. Mój wątek jest w opisie.
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Troche kosmetyków: 1.Szmineczka nieużywana firmy NEL 2.Niebiesko,szaro,czarne cienie do powiek.. znajdzie się i biały. Użyte raz. 3.Cienie: różowy,turkusowy i złoto-brązowy wszystkie użyte raz wiec nowe. 4.Błyszczyk lekko różowy, połyskuje się, opakowanie się roztarło więc nie wiem z jakiej firmy, ale ubytek malusi. Zawsze nakładany pędzelkiem.--> NIE MA 5.Lakiry czerowny różany i z Inglota.. ciężko określić kolor, ale ladnie bardzo wygląda na pazurkach. Czerwony nówka a z Inglota mausiusi ubytek . 6.CelluSculpt AVON Wyszczuplający krem antycelulitowy 15ml. 7.Woda toaletowa "Tea Scent Green" w kształcie ust, piekny zapach ubytek, górna warga . 10ml. 8.Woda toaletowa Izyda zapach ciemnego bzu - piękny 15ml. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nivea Body mleczko skóra sucha 250ml NOWE # Nivea Body pielęgnujący balsam ryż i lotos 250ml NOWY |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
doczytałam że szukasz łańcuszka, a może chciałabyś taki naszyjnik (srebro oczywiście) :
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1150737636 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1150792405 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli masz jeszcze jakieś zbędne rzeczy srebne np. bransoletki to jak dorwiesz aparat to wyślij ,chętnie obejrzę.Ten naszyjnik jaką ma długość i szerokość? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() gdybys go chciała to ja w zamian bym właśnie chciała wisiorek bursztyn i tą kosmetyczkę. no i może te kolorowe wkrętki z kryształkami o ile nie byłoby to za dużo. A jesli za dużo to wisiorek i kosmetyczke ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Próbki też chętnie przyjmę jak masz zbędne,ja mogę oddać moje.Do wieczora bo muszę zaraz wychodzić.Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:39.