![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 30 pkt / 100% pozyt.
|
![]() Poszukuje takich rzeczy...
hej
![]() ![]() Dzis założę nowy wątek z fajnymi ciuszkami, które oddam tylko za bardzo szczególne rzeczy. Poprostu nie są mi one kompletnie niezbędne. Ponizej wkleje przykłady rzeczy których poszukuje. będę aktuazlizować. Jakby ktos mial którąś z nich to prosze się odezwać ![]() Aha, prócz ciuszków poszukuje m.in .. Książki - P.Coelho "Weronika postanawia umrzeć" - P.Coelho "Zahir" - P. Coelho " Być jak płynąca rzeka" - D. Terakowska " Poczwarka " - D Terakowska "Tam, gdzie spadają anioły" - Jostein Gaarden "Tajemnica Bożego Narodzenia" - Słownik angielsko-angielski z Oxfordu - "Oxford Advanced Learner's Dictionary" Kosmetyki -przygarne chetnie perfumy o swiezym delikatym zapachu - Calvin Klein - TRUTH !! -apetyczne balsamy , najchetniej ujedrniajace - dobrą, nowa pensete No i takie co poszukuje najbardziej ![]() -cieplejszych rzeczy .. sweterkow glownie - TORB A4 TAKICH SZKOLNYCH. Najchetniej DIVERSA i PUMY. Marzy mi sie jakas taka skórzana/skóropodobna właśnie ![]() - BUTY BUTY BUTY!! PLASKIE LUB NA MAłYCH OBCASIKACH!!!![[/B] Ciuszki, butki, dodatki... - Sweterka cropp krociutkiego(zdjecie zaporzyczone od gammy- przepraszam;*) zdj1 - bokserki ++ w bialo granatowe paski (lub bialo czarne) zdj 15 ++ bokserki long białej ++ -||-- czarnej:P - szerokiego paska zdj3 .. takiego skorzanego miekkiego - białej torby (najlepiej zeby byla duza) zdj 3 -czerwonej torby typu worek skorzanej - czarnej torby typu worek skórzanej - spodniczki (konkretnie takiej jak na zdjeciu lub podobnej)- chetnie zobacze takze inne ![]() - krotkie spodenki z wywinietymi mankietami ![]() - wszelkie LONGI - korale czarne krotkie (wieksze), oraz dluugie korale czarne i biale (takie mniejsze kuleczki) zdj 9 - zawssze chetnie przemysle wymianke za buciki rozmiar 36 (wkladka 23-23,5) -balerinki, balerinki trampowate, balerinki ażurowe, buciczki na malutkim obcasiku lub blaskie, kozaczki zamszowe zdj 10,11,12 - chetnie takze dluuugie szaliczki/ apaszki - opaski cieniutkie - plastikowe, metalowe.. - żakieciki m.in taki jak na zdjeciu nr 7 - jeansow, spodni iw ogole:P biodrowki najlepiej rurki albo minimalnie roszerzane(nie dzwony!) jak cos mi sie przypomni to dopisze. zaraz dodam fotki Edytowane przez Atoska Czas edycji: 2006-10-07 o 17:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Poszukuje takich rzeczy...
Cytat:
eh franco ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Ja mam taka torbe z PUMY ale ostrzegam moge byc wybredna
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
mam torbe a4 z cropp'a w wątku
![]()
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
ladne trampko-balerinki ( http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1155132131 ) jaki rozmiar?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
Wiesz poza wątkiemr aczej nie mam nic,czego szukasz albo sama w tym chodzę,a moje butki te mokasynki z wątku Cię nie interesują?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
heyo
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
mam dłuuuuuuuuugi szalik Tommy & Highlifer fiolet z błękitem generalnie wygląda to super
![]() Żakiet Hennes mam w wątku - czarny rozmiar 36 czyli S ![]() Regulowane rybaczki Ryłko też w wątku rozm 36 Korale mam ale brązowe drewniane - ![]() a oto fotki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:48.