![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
~~ NOWY WĄTEK CIUSZKOWY Dorki~~ firmowe ciuszki !!!
NOWY WATEK UWAZAM ZA OTWARTY!!!
W poprzednim wątku zrobiło mi się małe misz masz, wiec zakładam nowy... Oto zdjecia moich ciuszków, sa w postach od 2 do 15!! ZAPRASZAM DO WYMIANY!!!! UWAGA!!!!!!!! OD POSTU 16 do 17 sa ciuszki które wymienie tylko za rzeczy z poniżeszej listy : -spódniczka do kolan z falbanką i cekinami kolor zielony,brazowy, czarny, ecri, biały -krótkie spodenki firmy reporter rozm. s-m-l -sandały sportowe, najlepiej firmy diverse, rozm 38 -zielona bluza firmowa z kapturem -kozaczki na płaskiej podeszwie rozm 38 -adidasy diverse 38 (nie białe) -kurtka zimowa z kapturkiem z futerkiem, styl militarny Z kosmetyków: -perfumy orginalne : yves rocher (smaczne zapachy), Lacoste touch of pink, lub sun ![]() -Mgiełki do ciała z Avonu (te za 6 zł) uprzedzam ze bede chciala wiecej niz jedna mgiełkę za jeden ciuszek -Smaczne balsamy do ciała Yvesa rochera...
Edytowane przez dorkaaa Czas edycji: 2006-08-15 o 23:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: ~~ NOWY WĄTEK CIUSZKOWY Dorki~~ firmowe ciuszki !!!
SUKIENECZKA HOUSE NOWA Z METKAMI. ROZM. Z METKI L ALE JEST TO S/M. w pasie posiada sznureczek do zwężania, zawiązywana na plecach.
Dokładne wymiarki : pachy - 39 cm x2 talia - 39.5 cm x2 (mozna zwezic) dł od pachy - 90,5 cm DOKŁADKA 15.08. 2006 - APASZKI, SZALIKI - paski do spodni, pierwszy i trzeci z pierwszej fotki są zwinięte, w rzeczywistości są szerokie ![]() Na drugiej fotce super MODNA APASZAKA W GROCHY!! Na trzeciej pasek do spodni taki firankowy różowy, cudny , elastyczny, długi Czwarta fotka to sweterek golfik, obcisły rozm 38, stan bdb, tylko ma odgniecenia od spinaczy - widać na fotce
Edytowane przez dorkaaa Czas edycji: 2006-08-14 o 22:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
1 - Jeansy z anglii, rozmiar 38, rozszerzane do dołu stan bdb - NIE MA!!!!
3 - JP COLLECTION śliczna bluzeczka stan bdb rozm L, dekold w serek 4 - NOWA katanka jeansowa LOng island rozm 38 5 - DOKŁADKA - komplet spódnica - bluzaka na ramiączkach z niemiec, spódnica ma fajna gruba gume wiec mozna ja zakaldac wysoko, lub jako bidrówkę. rozm m/l 2 - Jeansy pimkie 38 rozszerzane do dołu, stan bdb NIE MA!!!!
Edytowane przez dorkaaa Czas edycji: 2006-09-10 o 15:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
1 - ADESSA by woman śliczne reybaczki jeansowe rozm 38, nie rozciągają sie !! stan bdb
2 - biała bluzeczka z palikacja z przodu, rozciągliwa, rozm M, stan bdb tylko na dole w jednym miejscu puścił szew dolny, trzeba złapać :P 3 - spódniczka NOWA c&a z guziczkami z przodu (atrapy) otwiera sie na zamek z tyłu, dodatkowo pasek, rozm 38 4 - kamizeka BLUE ONE rozm. S kolor mniej jaskrawy niż na fotce, stan bdb
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
1 - ONLY NOWA KAMIZEKA rozm XS/S styl militarny, zamykana z przodu na zamek błysk.
2 - PIMKIE rybaczki jak nowe rozm 38 kolor mniej jaskrawy. 3 - RC JEANS nowa spódniczka z super wstawkami, rozciągliwa (streech) rozm 38 - NIE MA !!!! 4 - rybaczki rozm 38 stan bdb 5 - rybaczki 38 stan bdb 6 - sweterek ażurowy jak nowy roz. S rozciagliwy, czysta biel ![]()
Edytowane przez dorkaaa Czas edycji: 2006-09-03 o 19:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
2 - Bluzeczka zawiązywana z tyłu na plecach trochę niżej niż od łopatek w dół (spokojnie mozna nosic stanik i go nie widać), cudne rękawki, ładnie sie dopasowuje rozm. S JAK NOWA założona raz na wesele. 3 - YADOU jak nowy strój rozm S 4- czerwony strój zawiązywany za szyją stan db ładne marszczenie na dekodzie, mniej jaskrawy niz na fotce 5- góra od stroju kap. w paski, super kolory, stan jak nowy rozm 38 1 - TUBA VERO MODA rozm S stan bdbNIE MA!!!!!
Edytowane przez dorkaaa Czas edycji: 2006-08-19 o 18:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
2 - [/B][/COLOR]TOM TAILOR jak nowa z metki XL ale wychodzi na M/L
3 -SABRA jak nowa, założona tylko na sylwestra rozm. M 4 - SPÓDNICZKA NOWA TRACK&FIELD z metki XL ale pasuje na m, mozna ja zwezac w pasie sznureczkami 5 - BLuzECZKa TRACK&FIELD rozm S stan db 6-H&M (Divided) rozm M, stan BDB 1 - UNITED COLOR OF BENNETON stan bdb rozm L NIE MA!!!
Edytowane przez dorkaaa Czas edycji: 2006-08-23 o 18:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
1 -ESPRIT jak nowa rozm z metki XL ale pasuje także na M gdyż jest rozciągliwa 3 -MADONNA Jak nowa rozm M 4 - MILLION jeansy rozszerzane rozm 38 5 - MINI BLIND DATE, biała w wzroki khaki, rozm 38 6 - Bluzeczka nowa rozm L 2 - [I]ESPRIT jak nowa roz. M kolekcja wiosenna NIE MA !!!!!
Edytowane przez dorkaaa Czas edycji: 2006-08-19 o 18:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
2 - bluzeczka z Londynu w paski odkrywa brzuch, rozm S jak nowa 3- SABRA NOWA rozm M 4 - RAGAZZA z włoch, super krój , biała, rozciągliwa , dopasowana, jak nowa rom M 6 - spodnie JEP's stan bdb, rozm 38 1 - bluzeczka w paski stan bdb, rozm. M NIE MA!!! 5 - POMARAŃCZOWA JAK NOWA dopasowana rozm M
Edytowane przez dorkaaa Czas edycji: 2006-08-19 o 19:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
1 - bluzeczka S nowa (ta ciemniejsza)
2 - bluzeczka s stan dobry, w jednym miejscu poszło oczko (malutkie, niewidocznie) które zamalowałam lakierem żeby sie nie powiększało 3- bluzka z numerkiem granatowym - NOWA rozm. s/m 4 - bluzka czerwona rozm. m używana stan dobry + 5-Sweterek w paski stan db rozm. L/XL 6 - bluzeczka w paski jak nowa rozm M 7- żakiet na górze - firma Cartoon Gallery stan BDB szerokosc od pachy do pachy - 47 cmx2 długość od ramienia - 71cm Szerokosć w pasie - 43 cmx2 8 - Granatowy - Expresso szerokosc od pachy do pachy - 48 cmx2 długość od ramienia - 74cm Szerokosć w pasie - 42 cmx2 9-Zielony - C&A szerokosc od pachy do pachy - 47 cmx2 długość od ramienia - 70cm Szerokosć w pasie - 44 cmx2
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
1- sweterek czerwony, stan dobry, troszke(ale malutko) przymachacony ale popsuła mi sie golarka i nie mam go jak wygolić, ale to nie jest problem, rozm. M
2- strój kąpielowy stan bdb, rozm M 3 - strój stan bdb rozm M 4-sukienka rozm S jak nowa
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
BIUSTONOSZE
1 - czerwony (od góry) jak nowy rozm. 36-80 2 - beżowy w kwiaty - 70 B stan bdb- 3 - panterka NOWY 75b 4- pomarańczowy ARCADo jak nowy, bez metalowych drutów 75B 5 - biały stan db rozm 75B 2 - farba do włosów kolor trwały jasny blond termin ważności 2006/06 3- strój kąpielowy ariella rozm. 40 stan bdb 4- bluzeczka na szyję stan db, z tyłu minimalna dziureczka, można ją zszyć.
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
2 - Bluzeczka BODY STYLE rozm M z fajna aplikacja, stan jak nowa 3 - bluzeczka z londynu typ LONG, z super aplikacja, jak nowa, rozm M 4 - torba do szkoły stan bdb, miesci A4 5 - psek stan bdb, kolor jeans 6 - żakiecik z paskiem, rozm M/L stan bdb 1-czarna Tuniczka w rozcięciem z przodu - sexi, rozm M stan bdb (na zdjeciu z bluzeczka pod spodem)
Edytowane przez dorkaaa Czas edycji: 2006-08-19 o 19:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
1 - bluzeczka ORSAY rozm S koszulkowa, stan idealny
wzory kwiatków na bluzeczce ![]() 2 - spodnie jeansowe FISHBONE rozm 38 (m) stan db przebarwienie na zdjęciu to wina aparatu - nie ma go w rzeczywistości. 3- spodnie wojskowe, zwężane pasują na 38 - m-ke, stan db 4- H&M spodenko - rybaczki, z możliwością podwinięcia, stan jak nowe, rozm s (dają się zwężać w pasie - jest tam specjalny rzep) 5- czarne rybaczki bojówki z kieszonkami rozm M
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
[B][COLOR=MediumTurquoise]UWAGA!! OTO CIUSZKI KTÓRE ZAMIENIE TYLKO ZA RZECZY W LISTY W PIERWSZYM POŚCIE!!!
3 - SWETEREK NOWY Z METKAMI HOUSE rozm M 4 - jeansy NOWE Z METKAMI JUST PLAY rozm 38 (M) - NIE MAAAAA 2 - HOUSE NOWY TOP z metkami rozm MNIE MA!! LECI DO SILENCIO 5- Sukienka w kwiatki rozm M stan bdb, w pasie wiązanaNIE MA!! LECI DO KODEINKI 6 - trend statnion stan BDB, super bokserka z tęcz NIE MA!!!!
Edytowane przez dorkaaa Czas edycji: 2006-10-22 o 17:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
1 - bluzeczka trend station (troll) z poprzedniego postu - ta z tecza - tutaj pokazane jak lezy z tyłu
![]() 2 - H&M na ramiaczkach stn bdb rozm S/m 3 - bluzeczka reporter założona dwa razy i wyprana rozm M - NIE MA!!!!!!
Edytowane przez dorkaaa Czas edycji: 2006-09-03 o 19:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Interesują mnie rękawiczki i 4 - NOWA bluzka DIVERSE z metkami, rozm s/m --> jakie ma wymiarki? Znajdziesz coś u mnie za te rzeczy? ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
Piwońko niestety nie znalazłam nic z rzeczy których poszukuje...a tych rekawiczek i bluzeczki nie chce sie pozbyć na przymus...ale sa rzeczy ktore potrzebuje bardziej wiec moge je za nie oddac ...
![]()
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Dorka znajdziesz coś u mnie?
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...93#post2498493 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
Przekupka: 158 pkt / 99% pozyt.
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1155500590
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1155500387 znjadziesz cos u mnie za te bluzeczki??odpisz u mnie ![]()
![]() |
#22 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
Emilko zainteresowala mnie ta bokserka http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1154950308 ale prosze podaj jaki to rozmiar i czy jest długa - czy zakrywa brzuch.
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
hej
![]() za torbę jednak podziękuję ![]() zdaję się, ze podobały Ci się u mnie sandałki ![]() mi podobają się: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1155500387 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1155500387 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1155497373 oraz http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1155500590 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
Mona za te rzeczy poszukuje tylko cos z listy w pierwszym poście, a za sandałki podziękuje bo lato sie juz kończy :P Buziak
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
hej znajdziesz cos za:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1155500387 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1155500387 zapraszam ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:25.