|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Dorośli niedojrzali...
http://elle.interia.pl/raport_elle/news/id/100081087
Wreszcie ktoś napisał o tym artykuł. A juz się zastanawiałam, czy tylko ja tak współczesnych mężczyzn oceniam? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dorośli niedojrzali...
Pewnie coś w tym jest.Taki syndrom wiecznego chłopca to pewnie wygoda co dla niektórych panów-liczy się kariera,rozrywka,on sam jest najważniejszy.Ale skądś się to chyba wzięło-pytanie tylko skąd?
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Hehe coś w tym niestety jest ...
![]() ![]()
![]() |
#4 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Otóż to ,taka poddana kobieta zazwyczaj bardzo szybko nudzi się mężczyźnie i wtedy zaczyna szukać dalej.Bo czego może spodziewać się od wiecznie potakującej partnerki.Mi samej bardzo szybko by się znudził taki mężczyzna pantoflarz - lustrzane odbicie bez własnego zdania.
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Fajny artykul...
Niestety to prawda. Znam sporo dwudziestoparolatkow (blizej 30), ktorzy wola chodzic ciagle po klubach, bawic sie z kumplami, zaliczac przelotne zwiazki niz dojrzec i myslec powazniej o zyciu. I jak tu znalezc normalnego faceta ![]() Szajajaba masz racje. Tacy "wieczni chlopcy" sa zawzyczaj bardzo atrakcyjni. Ich kobiety wiedza, ze moga sobie latwo znalezc inna dziewczyne, dlatego godza sie na wszystko aby ich tylko utrzymac przy sobie :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Ja nie lubię takich artykułów w "babskich gazetach".
![]() ![]() ![]() ![]() Ale nie mówię, że autor artykułu się myli - pewnie coś w tym jest. Tylko nie wiem, czy to akurat wina dzisiejszych czasów. Jak tak obserwuję mężczyzn to spora część z nich (nie wszyscy, nawet nie wiem czy byłaby to większość) wydaje mi się rzeczywiście niezbyt dojrzała, ale czy ja wiem, czy 100 lat temu było inaczej? Nie wiem... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Sto lat temu może nie, ale te 10, 20 lat temu na pewno takich dzieci-niedzieci nie było. Chociaż...czy te 100 lat temu takie pewne? przecież to były czasy wojny, mężczyźni musieli odpowiadać za swój kraj, i choćby sam ten fakt uczył ich odpowiedzialnosci ogólnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:06.