|
Notka |
|
Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
Pokaż wyniki sondy: czy denerwuja Cie wyskakujace reklamy w necie? | |||
nie znosze tego! zamykam strone www! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
5 | 17,86% |
tak, sa bardzo denerwujace! ale czytam www |
17 | 60,71% |
sa denerwujace, ale juz sie przyzwyczailam |
5 | 17,86% |
troche mi to przeszkadza |
0 | 0% |
nie przeszkadzaja mi wcale |
1 | 3,57% |
lubie te reklamy |
0 | 0% |
Głosujący: 28. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
"Niechciana" reklama
Witam
Ponieważ wątki jak "Niechciana reklama" rozwinęły się faktycznie w instrukcje jak blokować emisję reklam podjęliśmy decyzję o usunięciu ich z forum technicznego. Chcielibyśmy, abyście wiedziały, że firma Wizaż.pl jest utrzymywana tylko i wyłącznie z wpływów z reklam. Ich blokowanie prowadzi do tego, że kurczą się środki niezbędne do utrzymania naszej serwerowni w stanie odpowiadającym Waszym oczekiwaniom. W interesie naszej firmy leży emitowanie reklam. Owszem, niektóre z nich nie są ukryte ani niewielkich rozmiarów. Zdarza się, że jedna na 100 kreacji reklamowych nie działa idealnie we wszystkich rodzajach przeglądarek. Ale takie błędy usuwamy wspólnie z naszym domem medialnym na bieżąco. Prosimy o zgłaszanie do nas wadliwie funkcjonująch reklam - będziemy bezzwłocznie je naprawiać. Alternatywa jest jedna - opłaty za dostęp do Wizażu. A tego nie chcemy, podobnie jak większość z Was. Z poważaniem Redakcja |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Dot.: "Niechciana" reklama
Reklama śródtekstowa na forum
Reklamy śródtekstowe na forum wyświetlane są wszystkim użytkownikom bez wyjątków. Program emitujący reklamy znajduje się w fazie beta-testów i może być w każdej chwili zmieniony. Dla reklamodawców: Swoje reklamy możesz umieścić korzystając z programu Google Adsense. Kliknij tutaj po więcej informacji odnośnie programu Adsense. Reklama ogólna i większe kampanie na Wizaż.pl - kliknij tutaj. ![]() Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2007-02-11 o 09:52 Powód: zmiany w programie, więcej szczegółów |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
reklamy
dziewczyny (i nie tylko
![]() nawet tutaj na forum ciezko sie przez te 'blokady' przebic...az sie odechciewa czytac cokolwiek ![]() hello zarzadzajacy wizarzem dyrektorzy, prezesi i wszyscy WIELCY...zrobcie cos z tym prosze... |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Dot.: reklamy
był już taki watek i było powiedziane ze wizaż bez tych reklam by nie istniał. Reklama=pieniądze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
jak uzywasz firefoxa to włacz opcje blokady reklam, ja to mam wlączone i nic mnie nie denerwuje
![]()
#6 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nie wiesz po co są reklamy? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
nie uzywam niestety w dodatku zupelnie sie na tym nie znam...
![]() tylko jak weszlam na forum i chcialam cos napisac to mi zaczelo wyskakiwac i 'strzelac' i wszystko inne..buuuuu;( wiem, ze reklama jest dzwignia handlu (i nie tylko) ale wszystko z umiarem.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() kocie złoty nie licz na maras Wielcy to mogą ich jeszcze dołozyć ![]() .. ups ciiiii właśnie ciekawe ile z takiego Wizaża sie wyciąga ? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
dzieki za porcje optymizmu Łajka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
sa denerwujace, ale juz sie przyzwyczailam
poza tym ja nie mam takich reklam za duzo, moze to kwestia przegladarki
#12 |
Zadomowienie
|
Najgorzej, gdy nie można znaleźć X i zamknąć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Nie znoszę reklam, ani w internecie ani w telewizji. Na szczęście żadne z nich mnie nie atakują. W firefoxie mam plugin adblock, który skutecznie blokuje mi reklamy, a telewizji po prostu nie oglądam.
#14 |
Zakorzenienie
|
Mnie to strasznie denerwuje, szczególnie jak przeglądam galerie to co strona wyskakuje reklama, irytujące....
|
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Skoro prosisz wielkich, prezesów i zarządzających
![]() ![]() Tam przesuwam ![]() I radzę pamiętać, że wizaz.pl utrzymuje się tylko z reklam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:41.