![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Czym biżuteryjki zajmują się jak nie biżuteryjkują?:)
Tak jak w temacie. Co robicie? Pracujecie, studiujecie, uczycie się? Jakie macie hobby? Jaką pasję? Co lubicie robić?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Czym biżuteryjki zajmują się jak nie biżuteryjkują?:)
ja studiuję i pracuję, a za 3 i pół godziny jadę nad morze
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Joanna d'Moder
|
ja jestem na stażu,a pozatym jak nie tworzę,to czytam to forum
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
A ja:
studiuję dziennie muzykę i od października jeszcze będę dodatkowo zaocznie, też kierunek muzyczny ![]() nałogowo słucham muzyki czytam książki (ostatnio znalazłam cel- przeczytać wszystkie książki Chmielewskiej ![]() szydełkuję (ostatnio koraliki ![]() przewalam setki stron w poszukiwaniu fajnych rzeczy siedzę na wizażu ![]() aaaa... i śpiewam i gram w kapeli rockowej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Zakorzenienie
|
kapela rockowa!!
![]() no a ja też muza, muza, muza ![]()
oprócz tego jestem jeszcze przez rok gimnazjalistką ![]() kocham filmy sf i kresqwki ![]() i lubię czytać ![]() nooo i ogólnie xD
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
A JA skończyłam w czerwcu studja, (szukam pracy) ale ciężko to idzie!! Niestety!! Ostatnio robie biżu. Dzięki wizażowi zrobiłam mase koszyków z papierowej wikliny, wszystko co było w domku już zdekupażowałam
![]() ![]() ps. no i przez 11 miesięcy w roku co niedziele chodze do kina!! Bardzo to lubie!! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
a ja od wrzesnia bede uczennica klasy biologiczno-chemicznej w LO..hobby-wiadome
![]() ![]() kocham muzyke ![]() i co jeszcze? nie wiem ![]()
![]() |
#9 |
Podróżniczka
|
No to moze ja
![]() Jestem swiezo po studiach. Mieszkam w Szkocji, obecnie jestem w Polsce za dwa dni wracam spowrotem ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
ja studiuje architekture i urbanistyke teraz ide na 2 rok hobby to chyba aranżacja wnętrz i robienie remontów w wakacje piętro moje i mojej siostry (zajmujemy ponad 100 metrowe poddasze) jest w remoncie bo mi sie wszystko szybko nudzi i lubie zmiany takze ciągle zmieniam kolory ściany klinkiety meble latam kupowac oprostu uwielbiam to. ostatnio robie bizuterie bo w wakacje troche luźniej jest i mozna twozyc. ogólnie zainteresowań mam pełno wszytsko co związane z pracą twórczą, uwielbiam miec pelno roboty (ale pracocholizm to nie jest chyba?)
ja w przeciwieństwie do przedmówczyni chodze co sobote do kina ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Opiekuję się papugami i siedzę na papuzim forum
![]() ![]() ![]() Ponadto słucham muzyki (Oomph! na pierwszym miejscu), ale też nie zawsze, jeżdżę na rowerze, oglądam National Geographic i Discovery oraz nałogowo TVN w sobotnie wieczory. ![]() ![]() ![]() A teraz LO i za trzy lata maturka... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Ja od 12 lat uczę... Więc z pracą związane wszelkie zajęcia plastyczno - techniczne! Kartki, obrazki, masa solna, szydełkwanie, druty, bizuteria od niedawna... Zdjęcia od dawna, dawna, jeszcze Zenithem
![]()
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Chyba jestem troszke wiekowa w tym gronie
![]()
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
A ja zaczne wlasnie drugi rok nauki w mat-chemie w jednym z krakowskich liceow. Powoli zaczynam sie zastanawiac co ja tam robie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A uwielbiam czytac, ostatnio wszystkie te serie Literatura w spodnicy, Na szpilkach itd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aniielica - zazdroszcze ci tej kapeli ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Fajny wątek!
![]() To ja też powiem nieco o sobie ![]() Studiuję zaocznie- teraz bedzie ostatni rok licencjatu - Socjologia-Doradztwo Spoleczne i Zawodowe. Lubie te studia, sa interesujace zajecia- no oprocz filozofii w roznych postaciach , blee ![]() Obecnie poszukuje pracy ![]() Zawsze interesowaly mnie tematy "Zrob to sama" . Nie mialam nigdy zadnego porzadnego hobby poki nie dowiedzialam sie ze mozna samemu zrobic bizuterie ![]() W wolnych chwilach czytam ksiazki Musierowiczowej-Seria Jezycjada (juz 3 raz!). Lubie sie smiac i lubie dowcipnych i inteligentnych ludzi ![]() Muzyka jakiej slucham jest roznorodna! Ale moim ulubionym zespolem jest Evanescence! Takie troche mroczne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Tworze, rysuję, maluję od czasu do czasu (chociaż trudno jest mnie do tego zagonić), oglądam filmy, seriale (nawet mode na sukces
![]() ![]() ![]() Ach i od września zaczynam 3cią klasę oraz praktyki - koszmar ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
studiuję psychologię na dwóch uczelniach
![]() ![]()
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
To ja tez sie zaprezentuje.
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Wow wiedzialamz ze jest kilka studentek,ale nie wiedziałam,że aż tyle
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Moje Twory: Seria G&M i wcześniejsze zapraszam do oglądania ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() z cyklu MŻ: Najlepsza żona to taka, ktora ma cztery ręce i nie ma języka ![]() ![]() by kobitka z bazaru MŻ=mądrości życiowe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
A ja jak prawdziwa dusza artystyczna skończylam bankowość - parę lat temu ..., pracowałam potem w jakże romantycznym dziale księgowości, potem otworzyłam własną działalność ... agencję bankową
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
No to teraz ja
![]() W styczniu tego roku skończyłam Szkołe Policealną Pracowników Służb Społecznych na kierunku pracownik socjalny w trakcie uczyłam się jeszcze zaocznie więc mam 2 zawody drugi to opiekun w Domu Pomocy Społecznej - bo ja taki społecznik jestem i lubię pomagać ludziom. Interesuję się psychologia społeczną, rozwojem osobowości, wpływem wychowania i środowiska na dziecko a po za tym robieniem biżu ![]() Od października będę studiowała Pedagogike Resocjalizacyjną, bardzo chciałabym pomagać "dzieciom ulicy", zmieniać ich świat, pokazywać alternatywy. W wolnym czasie tańczę przed lustrem, śpiewam w wannie, chodzę na zakupy, oglądam głupie programy na MTV żeby się pośmiać i zresetować umysł, czytam kolorowe gazetki - najbardziej lubię Zwierciadło ![]() I to tyle o mnie ![]()
http://gallery.michalmech.pl/main.php http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20070714290117.png http://abcslubu.pl/suwak/07_27_2007_14_7_2007_39.png 14 lipiec 2007 - Nie umrzemy nigdy...umiera tylko czas...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
![]()
Skończyłam w tym roku studia na Akademii Rolniczej we Wrocławiu, zootechnika, specjalizacja - hodowla zwierząt. Aktualnie piszę jeszcze pracę magisterską (dotyczy bydła mlecznego
![]() ![]() ![]() http://www.marchwiccy.poznan.pl/ córka Ilgi Wilgi i Onyxa To chyba wszystko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() (Żartuję ![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
A ja jestem sobie na 3 roku - biologia, a raczej dopiero będę od października.
Kocham książki; czytać i kupować w przeróżnych miejscach stare z 2-3 zł. Czasem, jak znajdę jakąś książkę, wezmę ją do ręki (tak miło się niektóre układają w dłoniach, tylko czytać...) od razu wiem, że muszę ją mieć bo jest moja, czekała na mnie. Kupuję też wszystkie książki z dzieciństwa ![]() Np. ostatnio znalazłam "Biały Bim, Czarne Ucho", ktoś czytał? hand-made to moje hobby, robię wszystko co się da z czego się da, jeśli nie jest za drogie ![]() Uwielbiam mojego kota, Badyla Czuję wieczny głód wiedzy
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Studiuje archeologie na Uniwerku Warszawskim, przenioslam sie rok temu na zaoczne, zeby mieszkac z narzeczonym.
Moje hobby - to znajdowanie sobie nowych zajec, wszystkiego jak najwiecej, zeby nie miec czasu na nauke ![]() No wiec bizu, kilka roznych for o roznych tematykach, fotografia od bardzo bardzo dawna, ale strasznie zaniedbane hobby ;/ Pomagam znajdowac domki dla pieskow, szczegolnie wsrod mojej ukochanej rasy - Buldozkow Francuskich. Wlasnie niedawno bylam na wizytach kontrolnych w domkach do ktorych trafily pieski ktore wyciagalam ze schronisk. Kocham podroze, swiata kawalek zobaczylam, zabieram sie za Polske ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
no to ja też się dołączę
![]() ja jesttem dyplomowanym ![]() no i oczywiście nałogowo czytam forum, chociaż piszę i pokazuję rzadko... pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
a co tam ja tez powiem cosik osobie
pasji jest dużo maluje , szkicuje....od chyba 5 lat pogrywam na gitarze, wyszywam, maluje t-shirty, uwielbiam siedziec w kuchni szczególnie piec ciasta i ciasteczka od trzech lat żyje bractwem rycerskim , czyli szyje dawne stroje, próbuje gotowac to co wtedy, oddtwarzam biżuterie historyczną na podstawie różnistych ikonografi, trenowałam przez jakiś czas szermierke dawną , ale maiałm przerwe z powodu matury, czasem postrzelam z łuku i pomacham ogniem a ci do nauki nio to właśnie dostałam sie na kulturoznawstwo ![]() ![]()
![]() |
#30 | |
Joanna d'Moder
|
Cytat:
u Kuczaja? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:51.