|
Notka |
|
Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() ważna sprawa:stowarzyszenie->SpotkanieNaSzczycie-WAWA
kochane moje Wizażanki
ruszyły prace nad utworzeniem stowarzyszenia, podejmującego problem gwałtu obawiam się,że cokolwiek tutaj napiszę zabrzmi nie tak,jak chcę więc krótko: w wątku : http://www.wizaz.pl/forum/showthread...6wiecie+dzieje zgłosiłam propozycję utworzenia takiego stowarzyszenia ogarnełam mniej więcej sprawy biurokratyczne zapraszam w tym momencie Wizażanki do podjęcia dyskusji ale ale.. przede wszystkim w realu taktak-w realu potrzebujemy Komitetu Założycielskiego ponadto nic nie zastapi prawdziwej burzy mózgów ![]() prosze się więc spiąć i wszystkie Wizażanki, które wyrażą chęć uczestnictwa bądź mają juz jakies pomysły, a mogą spotkac się w warszawie , prosze o podjęcie zdecydowanych kroków celem spotkania się ![]() jak pisałam w tamtym wątku- tzw komitet założycielski potrzebny jest w składzie liczącym osób 15 poniewaz zdaję sobie sprawę z niemozności zebrania się w takiej grupie,bo jednak każdej coś zwykle wypada, prosze o przybycie w składzie jak najliczniejszym ![]() komitet w chwili uchwalenia statutu stowarzyszenia(przygotuje my go już teraz) rozpada się i przestaje mieć znaczenie inna sprawa,gdy członkowie komitetu współtworzą dalej organizację kiedy kto może-prosze mi tu pisac konkretnie i bez rozwlekania w pierwszym tygodniu września wniosek ma być już zlożony-nie ma na co czekać równolegle zakładam wątek na plotkowym, licząc na pomysły i odzew Wizażanek z Polski i świata ![]() wątek-apel napisano 29.sierpnia 2006 w porze poobiadkowej podpisano przez: Magosia ![]() czekam na odzew ![]()
![]() |
#2 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Dot.: ważna sprawa:stowarzyszenie->SpotkanieNaSzczycie-WAWA
Magosiu, ja w tej chwili mam na głowie egzamin - bardzo ważny egzamin.
Więc czas na ewentualne spotkania mam mocno ograniczony. Po 7 września będę wolna całkowicie, bez zobowiązań, z masą czasu. Aczkolwiek jeśli zbierze się jakaś grupa wcześniej, postaram się dostosować, bo uczyć w końcu mogę się o jakiej godzinie zechcę. Więc umówmy się, że jestem wolna, mogę się spotykać na jakieś krótsze spotkania do 7 poza dniami 5-7 września. Po 7 września, to już o dowolnej porze i na jak długo trzeba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() moja "praca" wyjechał na 2 tygodnie do Tunezji,jestem więc generalnie wolna w 100% ![]()
![]() |
#4 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Moja koleżanka chciałaby się przyłączyć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Kariero wysłałam Ci PW
![]() Pozdrawiam Magda
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Jeśli mogę jakoś pomóc to jestem do dyspozycji.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:04.