|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Givenchy,dermacol,look,jo ko Itp.
Witam!
Mam do zaoferowania na wymiane kilka rzeczy.w sumie niemam konkretnych wymagań co chce w zamian-jeśli mi coś podpoasuje to sie jakoś dogadamy ![]() Na wymiane mam ![]() - podkład Givenchy Teint mirror soleil(opakowanie jest uszkodzone i niema daty ,ale na moje oko i po tym jak sprawdziłam na sobie jest spoko,ale ja potrezbuje podkładów kryjących)z tyłu jest 01 ale to chyba jakiś nr a nie kolor)hm opakowanie prawie całe 30ml - cień Look kolor żółto-złoty z drobinkami(urzyty kilkanaście razy) - cień szaro fioletowy(urzyty raz) - szare cienie Editt urzyte kilka razy - Wibo błyszczyk do ust z refleksami - Dermacol nr 114 zurzycie niecała lub ok połowy - 4 pudry do twarzy: *Editt cosmetics nr 8 (raz dotknięty gąbką dosyć ciemny *Puder z jedwabiem Joko nr 16 Golden Beige (drugi puder na zdjęciu) *Constance Carroll nr 12 Sunhaze(trzeci puder ze zdjęcia) *Puder Doris (raz sprawdzony) ciemny a'la brązujący
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Givenchy,dermacol,look,jo ko Itp.
givenchy- to jest brazujacy puderek? dawno byl zakupiony? wiesz chodzi mi o to,ze skoro nie ma daty waznosci to przynajmniej w ten sposob moge przypuscic
![]() moj watek kosmetyczny w podpisie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
wiesz moja kolezanka pracowała w takiej jakby hurtowni kosmetycznej we Francji i gdy coś sie popsuło np opakowanie to mozna było to wziąć.dostałam ten podkład od niej jakoś w grudniu lub styczniu i niezapytałam o date produkcji lub kiedy to zdobyła. a jest to puder bvrązujący ze złotymi reflekasami(takie drobinki które widac po roztarciu.hm a co byś za to proponowała?prawdę mówiąc najardziej poszukuje dermablendu lub innych podkładów lub pudrów brązujących
![]()
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
WIesz,interesuje mnie dermacol.Nigdy go nie używałam i myślę,że pół opakowania to byłoby w sam raz na sprawdzenie.To tak nie za bardzo mi się opłaca,bo więcej zapłacę za przesłanie Tobie czegoś w zamian niż za cały dermacol chyba,ale podobno trudno go dostac. Tylko ja mam bardzo jasną karnację. A to jaki jest odcień?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Witaj,
znajdziesz coś u mnie za: *Editt cosmetics nr 8 (raz dotknięty gąbką dosyć ciemny *Puder z jedwabiem Joko nr 16 Golden Beige (drugi puder na zdjęciu) ? Pozdrawiam.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
gonialolano niestety nr 114 jest ciemny
![]()
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
nikotynka hm fajne masz te biżuterie-wiesz wktórymś wątku widziałam takie turkusowe coś
![]() ![]()
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Hej poluje na
Dermacol nr 114 zurzycie niecała lub ok połowy Pozatym reszte Twoch pudrów też bym wypróbowała wiec poszuja proszę czegoś u mnie ![]()
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Cześc Scarlet23!
chętnie ci udostępnie ten dermacol i pudry jeśli chcesz, wiesz spodobała mi się "Avon mgiełka waniliowa do ciała - kilka razy psiknięta" co ty na to?
![]() |
#12 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#14 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:53.