Puder Chanel, LRP,Dior, Bourjois,Avene,Deborah,ko smetyki do w³osow i inne - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Og³oszenia > Targowisko: kosmetyki

Notka

Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których ju¿ nie u¿ywamy. Nie u¿ywasz? Oddaj!

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2006-09-07, 11:38   #1
KENZO
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 856
Przekupka: 49 pkt / 100% pozyt.

Puder Chanel, LRP,Dior, Bourjois,Avene,Deborah,ko smetyki do w³osow i inne

Watek Nieaktualny

Edytowane przez KENZO
Czas edycji: 2006-11-08 o 10:04
KENZO jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2006-09-07, 11:40   #2
anexxa
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 103
Przekupka: 64 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Puder Chanel, LRP,Dior, Bourjois,Avene,Deborah,ko smetyki do w³osow i inne

Kenzo, za Satin de Chanel dam Ci Laurê Mercier, któr± siê interesowa³a¶. Pasuje?
anexxa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2006-09-07, 11:43   #3
KENZO
Rozeznanie

Dot.: Puder Chanel, LRP,Dior, Bourjois,Avene,Deborah,ko smetyki do w³osow i inne

Anexo za Satin chcialabym puder ktory mnie wyjatkowo zainteresuje a twojego nie znam wiec nie chce ryzykowac, dziekuje za propozycje
Stary 2006-09-07, 11:46   #4
anexxa
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 103
Przekupka: 64 pkt / 100% pozyt.

Ok, powodzenia
anexxa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2006-09-07, 12:00   #5
biala_malpeczka
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 388
Przekupka: 98 pkt / 100% pozyt.

[quote=KENZO;2664227]

Kolorówka:

Puder roz¶wietlajacy prasowany Chanel- z limitowanej kolekcji Satin de Chanel Golden Dream - nadaja twarzy przesliczny efekt, zawiera bardzo delikatne drobineczki, nadaje przepiekne satynowe wykonczenie makijazu, prawdziwe cacko,pieknie wyglada zarowno na bladej i opalonej buzi, ubytek okolo 10%, brak pedzelka- wymieniê na inny puder

lub

Puder brazujaco-rozswietlajacy Kron V.I.P - z wymiany z Angi, niedostepny w PL, zawiera sliczne zlociste drobinki, przepieknie rozswietla i delikatnie br±zuje- ubytek to okolo 30%- jest strasznie wydajny,napisy delikatnie sie starly od noszenia w torebce,zalaczonego puszku nie uzywalam tylko nakladalam pedzlem

zajrzysz do mnie ? interesuje mnie jeden z tych pudrów. No i chcia³abym zdjêcie zobaczyæ, je¶li co¶ znajdziesz, oczywi¶cie

biala_malpeczka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2006-09-07, 12:07   #6
KENZO
Rozeznanie

Witaj za Satin chcialabym inny wysokopolkowy puder- wiec jesli masz taki w swoich zapasach an wymiane to daj znac a za Krona spodobal mi sie tusz do rzes Bourjois , oraz przydalaby mi sie odzywka Sally Hansen
Stary 2006-09-07, 12:12   #7
connie
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 084
Przekupka: 62 pkt / 100% pozyt.

Witam

Intersuje mnie:
Krem La Roche- Posay Rosalic XL- SPF 15 - UVA 10 PPD-nawilzjacy preparat do skory wrazliwej ze sklonnoscia do zaczerwienien i rozszerzonych naczynek- ubytek 10%

Moze znajdziesz u mnie cos dla siebie: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=142767

- Moge rowniez zrobic odlewke maski nawilzajacej do suchych, zniszczonych wlosow: hydrating mask, fruitree, kupiona w sklepie fryzjerskim.

- Mam tez krem do ukladania wlosow L'oreal "out-of bed" kupiony w tym tygodniu uzyty 3 razy.

-MOge zrobic odlewke Wax Henna Treatment, do wlosow ciemnych

Edytowane przez connie
Czas edycji: 2006-09-07 o 13:01
connie jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2006-09-07, 12:15   #8
biala_malpeczka
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 388
Przekupka: 98 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez KENZO Poka¿ wiadomo¶æ
Witaj za Satin chcialabym inny wysokopolkowy puder- wiec jesli masz taki w swoich zapasach an wymiane to daj znac a za Krona spodobal mi sie tusz do rzes Bourjois , oraz przydalaby mi sie odzywka Sally Hansen
Nie mam innego pudru, który by ciê zainteresowa³
Natomiast tusz i od¿ywka wstêpnie ok, tylko jak by¶ mog³a zrobiæ zdjêcie tego Krona

biala_malpeczka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2006-09-07, 12:57   #9
KENZO
Rozeznanie

Oczywiscie foteczke przesle ci na maila - podaj mi adresik
Stary 2006-09-07, 13:16   #10
baobab
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 090
Przekupka: 16 pkt / 100% pozyt.
GG do baobab Wy¶lij wiadomo¶æ przez Yahoo do baobab

hej hej

podoba mi siê u Ciebie:

Podk³ad Bourjois Font de Teint Repulpant Boosting - ten z reklamy buzia jak pupcia niemowlaka kolor 63 beige - raz uzyty, dla mnie odrobinke za ciemnym, chetnie wymienie na jasniejszy odcien lub cis innego

oraz

Filtr Avene SPF 50 tonujacy, ubytek 15%

moze znajdziesz cos u mnie?
baobab jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2006-09-07, 13:34   #11
Mysza
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 12
Przekupka: 4 pkt / 100% pozyt.
Smile Dot.: Puder Chanel, LRP,Dior, Bourjois,Avene,Deborah,ko smetyki do w³osow i inne

Kenzo, wypatrzy³am u Ciebie:

Odlewka profesjonalnego szamponu Revlon- jest to szampon oczyszczajacy ktory stosuje sie w salonie Gabriela zawsze przed kuracja odzywcza, swietnie oczyszcza wlos dzieki temu wszystkie skladniki odzywcze zawarte w maskach czy odzywkach idealnie wnikaja we wlosy,
na etykiecie pisze ze nadaje sie do wlosow tlustych i matowych- jesli chce sie stosowac go stale , w ramach intensywnego oczyszczenia przed maska - do kazdego rodzaju wlosow raz w tygodniu.Nadaje niebywaly polysk i miekkosc wlosom, nawet bez odzywki wlosy idealnie sie rozczesuja , zawiera wyciagi ziolowe ktore wzmacniaja wlosy i nadaja im polysk jednoczesnie zmniejsza przetluszczanie skory glowy- moge zrobic odlewke

Puder roz¶wietlajacy prasowany Chanel- z limitowanej kolekcji Satin de Chanel Golden Dream - nadaja twarzy przesliczny efekt, zawiera bardzo delikatne drobineczki, nadaje przepiekne satynowe wykonczenie makijazu, prawdziwe cacko,pieknie wyglada zarowno na bladej i opalonej buzi, ubytek okolo 10%, brak pedzelka- wymieniê na inny puder

Baza rozswietlajaca Sephora - pozostala polowa

Mo¿e znajdziesz co¶ u mnie?

1. peeling do cia³a exfotonic Loreal - ten w s³oiczku, NOWY prosto z Niemiec, 200 ml
2. samoopalacz do twarzy loreal - sublime bronze (ten dwu-sk³adnikowy) 30 ml, nowy, przywieziony z Niemiec
3. krem repairwear clinique (intensive night lotion) - opakowanie z dozownikiem 50 ml, u¿yty góra 5 razy po 2 psikniêcia (zupe³nie o nim zapomnia³am)
4. maseczka upiêkszaj±ca clarins - baume beaute eclair - z 50 ml zosta³o oko³o 70%
5. maseczka ujêdrniaj±ca vitaroma lift total decleor, pojemno¶æ gabinetowa 200 ml, uzyta 3 razy
6. od¿ywka do w³osów farbowanych loreal - power care color (w sprayu) - 100 ml - nowiutka, nie u¿ywana (kupi³am 3 https://wizaz.pl/forum/images/smilies/smile.gif, u¿ywam pierwszej i koñca nie widaæ, jest rewelacyjna)
7. szampon do w³osów dermalogica 237 ml- shine terapy shampoo, u¿yty 3 razy
8. od¿ywka do w³osów dermalogica - silk finish conditioner - u¿yta 3 razy, z pojemno¶ci 237 ml na pewno spokojnie zosta³o 200 ml (zu¿ycie 2 cm w butelce)
9. szampon biotherm hair re.source - do w³osów normalnych, nadaj±cy witalno¶ci - u¿yty 1 raz - z pojemno¶ci 250 ml (15 cm mierzone linijk±) zosta³o 14 cm
10. maska biotherm do w³osów suchych hair re.source - z pojemno¶ci 200 ml zosta³o 50%
11. olejek decleor - ylang ylang - z 15 ml zu¿ycie jakie¶ 20-25%
12. szampon nawil¿aj±cy do w³osów suchych i farbowanych intercosmo eks - hydro - nutritive, ¿ó³ta butelka, pojemno¶æ 200 ml, nowy, nie u¿ywany
13. szampon nawil¿aj±cy matrix biolage do w³osów suchych i uwra¿liwionych, z pojemno¶ci 250 ml zosta³o jakie¶ 70%
14. body shop - intensive night treatment - krem z 10% vitaminy c - poj. 30 ml, nowiutki, nie u¿ywany, przywieziony z Anglii
15. body shop - balsam - b³yszczyk do ust arbuzowy, nowy nie u¿ywany, zaplomblwany
16. woda perfumowana givenchy - fleur d'interdit, nie mam kartonowego pude³ka, z pojemno¶ci 100 ml zu¿ycie jakie¶ 10%
17. avon - mikrodermabrazja w kremie, poj. 75 ml, nowy, zafoliowany
18. provegol ¿el - nowy, nie u¿ywany, poj. 0,5l
19. jedwab biosilk - malutka buteleczka (chyba 15 ml - ale jest napisane, ¿e .5 fl.oz.), nie u¿ywany
20. próbki kremu chanel eclat originel - 4 x 4g, nie u¿ywane
21. clinique - moisture sugre extra - poj. 15 ml, nie u¿ywany
22. lancaster 365 cellular elixir - intelligent anti-ageing cosmetic care, delicate skin - próbka, 5 ml, nie u¿ywany
23. la prairie edp -zapach silver rain - 2 x 1,6 ml, nie u¿ywane
24. givenchy, organza edp - z³ota; 2 x 1,2 ml, próbki nie u¿ywane
25. lacoste - inspiration edp - próbka 2 ml
26. svr - xerial 30 creme
28. puder transparentny kanebo sensai - kupiony 2 tygo. temu w douglasie, u¿yty mo¿e 5 razy (pêdzlem, nie puszkiem), kartonik zniszczy³ mi synek

Najbardziej zale¿y mi na Twoim pudrze chanel Je¶li by³aby¶ zainteresowana, napisz, proszê. Pozdrawiam, Mysza
Stary 2006-09-07, 13:48   #12
KENZO
Rozeznanie

Witaj mysza u ciebie spodobal mi sie puderek Kanebo- musialabym sobie o nim poczytac wogole masz wiele kosmetykow ktore mnie interesuja
Stary 2006-09-07, 13:54   #13
KENZO
Rozeznanie

Myszo a czy moglabys podac mi jakiegos linka do tego puderku Kanebo??? bo w KWC nie ma niestety
Stary 2006-09-07, 13:55   #14
Mysza
Przyczajenie

Cieszê siê! Pudru kanebo nie ma na KWC, mo¿e uda Ci siê podej¶æ do sephory lub douglasa? tam jest na pewno. W sumie je¶li dobrze pamiêtam na opakowaniu za wiele nie by³o napisane o nim, oprócz tego ¿e jest z jedwabiem... Za rad± sprzedawczyni wybra³am kanebo (rozwa¿a³am jeszcze guerlain i ysl), ale niestety jest dla mnie za jasny :-( poza tym nie mam do niego absolutnie ¿adnych zastrze¿eñ... gdyby¶ mia³a jakie¶ pytania - pisz, je¶li zechcesz do³±czê zdjêcia )) Buziaki
Mysza jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2006-09-07, 14:00   #15
KENZO
Rozeznanie

A czy to jest puder sypki czy w kamieniu??? ile ma gram??? i czy odcien to jest ten najjasniejszy???

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-09-07, 14:03   #16
connie
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 084
Przekupka: 62 pkt / 100% pozyt.

a ja?
Stary 2006-09-07, 14:04   #17
Mysza
Przyczajenie

Prawie równocze¶nie sobie odpowiedzia³y¶my Próbujê znale¼æ w sieci i znalaz³am to: http://kanebo-international.com/news/f_premier_eye.html

Przejed¼ suwaczkiem z boku ni¿ej, s± tam poszczególne produkty, a ¿eby przeczytaæ opis pudru (translucent loose powder) kliknij na niego. Opis po angielsku
Stary 2006-09-07, 14:06   #18
Mysza
Przyczajenie

Pojemno¶ci nie pamniêtam, sprawdzê w domu i wieczorkiem napiszê. jest to pudek sypki chyba w jednym kolorze (transparentny)
Stary 2006-09-07, 14:11   #19
Mysza
Przyczajenie

Kurczê, sprawdzam czy dobrze otwiera siê strona, któr± Ci poda³am, ale to s± jakie¶ kremy. Trzeba wybraæ "foundation", a nastêpnie pojechaæ do do³u i tam s± produkty do makija¿u
Mysza jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2006-09-07, 14:14   #20
agateczka
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 660
Przekupka: 12 pkt / 93% pozyt.

hej, interesuje mnie AL, coprawda nie mam DP ale moze skusisz sie na cos innego
agateczka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2006-09-07, 14:40   #21
KENZO
Rozeznanie

Puderek mi sie bardzo podoba bo wlasnie czegos takiego szukalam fotke pstrykne jutro od rana jesli chcesz, napisz mi jeszcze tylko ile ten puderek kosztowal, zebysmy mogly dobrac aby bylo sprawiedliwie dla nas obydwu, Satin kosztowal 250zl
Stary 2006-09-07, 14:41   #22
aga79
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 911
Przekupka: 124 pkt / 100% pozyt.

Znajdziesz co¶ u mnie za tonuj±c± Avenkê?
Stary 2006-09-07, 14:43   #23
KENZO
Rozeznanie

Agateczko u ciebie bylabym chetna na emulsje Revlona, wiec jesli cos za nia wybierzesz u mnie w watku to chetnie sie wymieniê bo LRP tak jak powiedzialam chce wymienic tylko na inny filtr
Stary 2006-09-07, 14:46   #24
KENZO
Rozeznanie

Connie przepraszam zampomnialam odpisac, niestety nic dla siebie nie znalazlam
Stary 2006-09-07, 14:49   #25
Mysza
Przyczajenie

Puder kanebo kosztowa³ w douglasie 185 z³. Co jeszcze Ci siê spodoba³o? Pozdrawiam cieplutko.
Stary 2006-09-07, 15:00   #26
KENZO
Rozeznanie

Mysza masz tyle fajnych kosmetykow ze sama nie wiem co wybrac bardzo chcialabym wyprobowac ten kremik Clinique Repirewear poza tym uwielbiam szampon Ekinos zolty
Stary 2006-09-07, 15:09   #27
bieta
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 061
Przekupka: 69 pkt / 100% pozyt.

Witaj,
Wprawdzie nie mam nic z Twojej wish list, ale mo¿e co¶ Ci w oko wpadnie
Ja bym by³a zainteresowana: Od¿ywka Ultimate Shine z najnowszej serii Hair Dauglas, od¿ywka Quick Hair Conditioner firmy Kanebo - bez splukiwania,z 125 ml ubytek 30%, maseczka b³otna Bielendy do wlosow- raz uzyta
Mój w±tek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=143150
bieta jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2006-09-07, 16:55   #28
baobab
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 090
Przekupka: 16 pkt / 100% pozyt.
GG do baobab Wy¶lij wiadomo¶æ przez Yahoo do baobab

ja te¿ siê ponownie podpytujê
baobab jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2006-09-07, 16:59   #29
ellena
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 185
Przekupka: 24 pkt / 100% pozyt.

A mo¿e znajdziesz co¶ u mnie za "Puderek prasowany- mozaika Joko- numer 34, raz wyprobowana pedzlem,rewelacyjnie matuje buzke , link do KWC
http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...?tsid=1&csid=d 9b63fe082a736d7b00b3e63d6 ac8a7c&cmd=details&itemid =9314"?
Pozdrawiam!
ellena jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2006-09-07, 17:36   #30
Veris
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 267
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.

Hej!

Interesuje mnie u Ciebie pare kosmetyów. Zajrzyj do mnie, mo¿e Ciê co¶ zainteresuje.

This moment is your LIFE!

Veris jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Targowisko: kosmetyki

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:58.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.