![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: Puder Chanel, LRP,Dior, Bourjois,Avene,Deborah,ko smetyki do w³osow i inne
Anexo za Satin chcialabym puder ktory mnie wyjatkowo zainteresuje a twojego nie znam wiec nie chce ryzykowac, dziekuje za propozycje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Dot.: Puder Chanel, LRP,Dior, Bourjois,Avene,Deborah,ko smetyki do w³osow i inne
[quote=KENZO;2664227]
Kolorówka: ![]() ![]() lub ![]() zajrzysz do mnie ? ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Witaj za Satin chcialabym inny wysokopolkowy puder- wiec jesli masz taki w swoich zapasach an wymiane to daj znac
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() Intersuje mnie: ![]() Moze znajdziesz u mnie cos dla siebie: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=142767 - Moge rowniez zrobic odlewke maski nawilzajacej do suchych, zniszczonych wlosow: hydrating mask, fruitree, kupiona w sklepie fryzjerskim. - Mam tez krem do ukladania wlosow L'oreal "out-of bed" kupiony w tym tygodniu uzyty 3 razy. -MOge zrobic odlewke Wax Henna Treatment, do wlosow ciemnych
Wymiana Edytowane przez connie Czas edycji: 2006-09-07 o 13:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Natomiast tusz i od¿ywka wstêpnie ok, tylko jak by¶ mog³a zrobiæ zdjêcie tego Krona ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
hej hej
![]() podoba mi siê u Ciebie: Podk³ad Bourjois Font de Teint Repulpant Boosting - ten z reklamy buzia jak pupcia niemowlaka kolor 63 beige - raz uzyty, dla mnie odrobinke za ciemnym, chetnie wymienie na jasniejszy odcien lub cis innego oraz Filtr Avene SPF 50 tonujacy, ubytek 15% moze znajdziesz cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
![]()
Kenzo, wypatrzy³am u Ciebie:
![]() na etykiecie pisze ze nadaje sie do wlosow tlustych i matowych- jesli chce sie stosowac go stale , w ramach intensywnego oczyszczenia przed maska - do kazdego rodzaju wlosow raz w tygodniu.Nadaje niebywaly polysk i miekkosc wlosom, nawet bez odzywki wlosy idealnie sie rozczesuja , zawiera wyciagi ziolowe ktore wzmacniaja wlosy i nadaja im polysk jednoczesnie zmniejsza przetluszczanie skory glowy- moge zrobic odlewke ![]() ![]() ![]() Mo¿e znajdziesz co¶ u mnie? ![]() 1. peeling do cia³a exfotonic Loreal - ten w s³oiczku, NOWY prosto z Niemiec, 200 ml 2. samoopalacz do twarzy loreal - sublime bronze (ten dwu-sk³adnikowy) 30 ml, nowy, przywieziony z Niemiec 3. krem repairwear clinique (intensive night lotion) - opakowanie z dozownikiem 50 ml, u¿yty góra 5 razy po 2 psikniêcia (zupe³nie o nim zapomnia³am) 4. maseczka upiêkszaj±ca clarins - baume beaute eclair - z 50 ml zosta³o oko³o 70% 5. maseczka ujêdrniaj±ca vitaroma lift total decleor, pojemno¶æ gabinetowa 200 ml, uzyta 3 razy 6. od¿ywka do w³osów farbowanych loreal - power care color (w sprayu) - 100 ml - nowiutka, nie u¿ywana (kupi³am 3 https://wizaz.pl/forum/images/smilies/smile.gif, u¿ywam pierwszej i koñca nie widaæ, jest rewelacyjna) 7. szampon do w³osów dermalogica 237 ml- shine terapy shampoo, u¿yty 3 razy 8. od¿ywka do w³osów dermalogica - silk finish conditioner - u¿yta 3 razy, z pojemno¶ci 237 ml na pewno spokojnie zosta³o 200 ml (zu¿ycie 2 cm w butelce) 9. szampon biotherm hair re.source - do w³osów normalnych, nadaj±cy witalno¶ci - u¿yty 1 raz - z pojemno¶ci 250 ml (15 cm mierzone linijk±) zosta³o 14 cm 10. maska biotherm do w³osów suchych hair re.source - z pojemno¶ci 200 ml zosta³o 50% 11. olejek decleor - ylang ylang - z 15 ml zu¿ycie jakie¶ 20-25% 12. szampon nawil¿aj±cy do w³osów suchych i farbowanych intercosmo eks - hydro - nutritive, ¿ó³ta butelka, pojemno¶æ 200 ml, nowy, nie u¿ywany 13. szampon nawil¿aj±cy matrix biolage do w³osów suchych i uwra¿liwionych, z pojemno¶ci 250 ml zosta³o jakie¶ 70% 14. body shop - intensive night treatment - krem z 10% vitaminy c - poj. 30 ml, nowiutki, nie u¿ywany, przywieziony z Anglii 15. body shop - balsam - b³yszczyk do ust arbuzowy, nowy nie u¿ywany, zaplomblwany 16. woda perfumowana givenchy - fleur d'interdit, nie mam kartonowego pude³ka, z pojemno¶ci 100 ml zu¿ycie jakie¶ 10% 17. avon - mikrodermabrazja w kremie, poj. 75 ml, nowy, zafoliowany 18. provegol ¿el - nowy, nie u¿ywany, poj. 0,5l 19. jedwab biosilk - malutka buteleczka (chyba 15 ml - ale jest napisane, ¿e .5 fl.oz.), nie u¿ywany 20. próbki kremu chanel eclat originel - 4 x 4g, nie u¿ywane 21. clinique - moisture sugre extra - poj. 15 ml, nie u¿ywany 22. lancaster 365 cellular elixir - intelligent anti-ageing cosmetic care, delicate skin - próbka, 5 ml, nie u¿ywany 23. la prairie edp -zapach silver rain - 2 x 1,6 ml, nie u¿ywane 24. givenchy, organza edp - z³ota; 2 x 1,2 ml, próbki nie u¿ywane 25. lacoste - inspiration edp - próbka 2 ml 26. svr - xerial 30 creme 28. puder transparentny kanebo sensai - kupiony 2 tygo. temu w douglasie, u¿yty mo¿e 5 razy (pêdzlem, nie puszkiem), kartonik zniszczy³ mi synek ![]() Najbardziej zale¿y mi na Twoim pudrze chanel ![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Witaj mysza u ciebie spodobal mi sie puderek Kanebo- musialabym sobie o nim poczytac
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Cieszê siê! Pudru kanebo nie ma na KWC, mo¿e uda Ci siê podej¶æ do sephory lub douglasa? tam jest na pewno. W sumie je¶li dobrze pamiêtam na opakowaniu za wiele nie by³o napisane o nim, oprócz tego ¿e jest z jedwabiem... Za rad± sprzedawczyni wybra³am kanebo (rozwa¿a³am jeszcze guerlain i ysl), ale niestety jest dla mnie za jasny :-( poza tym nie mam do niego absolutnie ¿adnych zastrze¿eñ... gdyby¶ mia³a jakie¶ pytania - pisz, je¶li zechcesz do³±czê zdjêcia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
Prawie równocze¶nie sobie odpowiedzia³y¶my
![]() Przejed¼ suwaczkiem z boku ni¿ej, s± tam poszczególne produkty, a ¿eby przeczytaæ opis pudru (translucent loose powder) kliknij na niego. Opis po angielsku ![]()
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
Pojemno¶ci nie pamniêtam, sprawdzê w domu i wieczorkiem napiszê. jest to pudek sypki chyba w jednym kolorze (transparentny)
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
Kurczê, sprawdzam czy dobrze otwiera siê strona, któr± Ci poda³am, ale to s± jakie¶ kremy. Trzeba wybraæ "foundation", a nastêpnie pojechaæ do do³u i tam s± produkty do makija¿u
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
BAN sta³y
|
hej, interesuje mnie AL, coprawda nie mam DP ale moze skusisz sie na cos innego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
Puderek mi sie bardzo podoba bo wlasnie czegos takiego szukalam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
![]() Znajdziesz co¶ u mnie za tonuj±c± Avenkê? ![]()
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
Agateczko u ciebie bylabym chetna na emulsje Revlona, wiec jesli cos za nia wybierzesz u mnie w watku to chetnie sie wymieniê
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
Puder kanebo kosztowa³ w douglasie 185 z³. Co jeszcze Ci siê spodoba³o? Pozdrawiam cieplutko.
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
Mysza masz tyle fajnych kosmetykow ze sama nie wiem co wybrac
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Witaj,
Wprawdzie nie mam nic z Twojej wish list, ale mo¿e co¶ Ci w oko wpadnie ![]() Ja bym by³a zainteresowana: Od¿ywka Ultimate Shine z najnowszej serii Hair Dauglas, od¿ywka Quick Hair Conditioner firmy Kanebo - bez splukiwania,z 125 ml ubytek 30%, maseczka b³otna Bielendy do wlosow- raz uzyta Mój w±tek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=143150 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
A mo¿e znajdziesz co¶ u mnie za "Puderek prasowany- mozaika Joko- numer 34, raz wyprobowana pedzlem,rewelacyjnie matuje buzke , link do KWC
http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...?tsid=1&csid=d 9b63fe082a736d7b00b3e63d6 ac8a7c&cmd=details&itemid =9314"? Pozdrawiam!
![]() |
#30 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 267
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
Hej!
Interesuje mnie u Ciebie pare kosmetyów. Zajrzyj do mnie, mo¿e Ciê co¶ zainteresuje ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:58.